Районът е отцепен

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

snegk
и господ не е толокова добър

Re: Районът е отцепен

Мнение от snegk »

Ало,терориста.Ти тази стойка си я взел сигурно за лека картечница :lol: Тука се правиш че риба ще ловиш :lol: Предлагам наи строгото наказание,а то е :Две седмици без алкохол и риболов :D Аз казах :!:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Nedeltcho Delev написа:После си викам,Сапуна ша земи да са разсърди и той та довлякох още две,три,от тия авиционите та белким мине едно ръкавче и през Горна :D :D :D
Няма бре!И аз тъкмо са глася!Натоварвам и тръгвам!Ама ша са позабавя малко,че ша копая Боаза! :wink:

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

snegk написа::Две седмици без алкохол и риболов :D Аз казах :!:
:prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer:

Ооо господарю на ВЛАСките морета,недей така с рога,по добре да ме вариш в казана две седмици или при Амаренчето да ме пуснеш,отколкото това жестоко и непосилно за никой наказание-две седмици без алкохол :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Милооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооост :drinkers:
snegk

Мнение от snegk »

Митака и той се включва,тука се очартава цяла терорестична мрежа.Очаквам само да се включат и от Русе да докарат и Дунава до Хасково.Само внемавайте,че от разузнаването следят компютрите и да не ва изхващат :lol: Неделчо,щом ти се вижда толкова садистично моето наказание,предлагам една седмица безплатен труд в фирмата на 5 кила. :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

snegk написа:: Неделчо,щом ти се вижда толкова садистично моето наказание,предлагам една седмица безплатен труд в фирмата на 5 кила. :lol:

Това мааалко по му мяза,ще си иизкупя вината,безплатно,безплатно,кво да са прай,аз ня бях толкоз виноват ама щом вий казвате...
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

snegk написа:Митака и той се включва,тука се очартава цяла терорестична мрежа.Очаквам само да се включат и от Русе да докарат и Дунава до Хасково.Само внемавайте,че от разузнаването следят компютрите и да не ва изхващат :lol: Неделчо,щом ти се вижда толкова садистично моето наказание,предлагам една седмица безплатен труд в фирмата на 5 кила. :lol:

Що наказанието е само за Неделчо , и аз искам :D , нали заговора е от двамата :P :P
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:D :D :D :D

Абе ще ви видя аз като изкарате две смени по 12 часа, дали тогаз толкова ще се натегате!? Я да ви питам терористите, възможно ли е да направите язовир Искър на три морета, и какво оборудване е необходимо, че искам да реинвестирам от секс-училището?
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Dedy написа::D :D :D :D

Абе ще ви видя аз като изкарате две смени по 12 часа, дали тогаз толкова ще се натегате!? Я да ви питам терористите, възможно ли е да направите язовир Искър на три морета, и какво оборудване е необходимо, че искам да реинвестирам от секс-училището?
Ааа , бат Неделчо е по амунициите :D :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”