Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Районът е отцепен
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
Re: Районът е отцепен
Ало,терориста.Ти тази стойка си я взел сигурно за лека картечница
Тука се правиш че риба ще ловиш
Предлагам наи строгото наказание,а то е :Две седмици без алкохол и риболов
Аз казах 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Няма бре!И аз тъкмо са глася!Натоварвам и тръгвам!Ама ша са позабавя малко,че ша копая Боаза!Nedeltcho Delev написа:После си викам,Сапуна ша земи да са разсърди и той та довлякох още две,три,от тия авиционите та белким мине едно ръкавче и през Горна![]()
![]()
![]()

snegk написа::Две седмици без алкохол и риболовАз казах

Ооо господарю на ВЛАСките морета,недей така с рога,по добре да ме вариш в казана две седмици или при Амаренчето да ме пуснеш,отколкото това жестоко и непосилно за никой наказание-две седмици без алкохол

Милооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооост

-
- и господ не е толокова добър
Митака и той се включва,тука се очартава цяла терорестична мрежа.Очаквам само да се включат и от Русе да докарат и Дунава до Хасково.Само внемавайте,че от разузнаването следят компютрите и да не ва изхващат
Неделчо,щом ти се вижда толкова садистично моето наказание,предлагам една седмица безплатен труд в фирмата на 5 кила. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
snegk написа:: Неделчо,щом ти се вижда толкова садистично моето наказание,предлагам една седмица безплатен труд в фирмата на 5 кила.
Това мааалко по му мяза,ще си иизкупя вината,безплатно,безплатно,кво да са прай,аз ня бях толкоз виноват ама щом вий казвате...
snegk написа:Митака и той се включва,тука се очартава цяла терорестична мрежа.Очаквам само да се включат и от Русе да докарат и Дунава до Хасково.Само внемавайте,че от разузнаването следят компютрите и да не ва изхващатНеделчо,щом ти се вижда толкова садистично моето наказание,предлагам една седмица безплатен труд в фирмата на 5 кила.
Що наказанието е само за Неделчо , и аз искам

Абе ще ви видя аз като изкарате две смени по 12 часа, дали тогаз толкова ще се натегате!? Я да ви питам терористите, възможно ли е да направите язовир Искър на три морета, и какво оборудване е необходимо, че искам да реинвестирам от секс-училището?
Ааа , бат Неделчо е по амунициитеDedy написа:![]()
![]()
![]()
![]()
Абе ще ви видя аз като изкарате две смени по 12 часа, дали тогаз толкова ще се натегате!? Я да ви питам терористите, възможно ли е да направите язовир Искър на три морета, и какво оборудване е необходимо, че искам да реинвестирам от секс-училището?