За спама по темите!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: За спама по темите!

Мнение от barutchiata © »

Само да вметна,че самосъзнанието на потребителите е по важно от броя на модераторите, защото и 1000 мода да има спами ли се, всички теми стават като една.Обичайните неща...пиене,ебане,на кой му е по голям, ти ли ще ме учиш бе,яж ми..., и .....абе вие си знаете.Поотпуснахме нещата в разни понеже сме хора, а хората имат нужда да пускат парата от време на време.И колкото повече потребители толко повече мнения и виждания.Та ми прави впечатление се заформиха групички които само да им излезне някой нов във форума и го зачекват здраво.Неминуемо това води до конфликти,които не са ми приятни.Форума има нужда от повече уважение на потребителите един към друг, отколкото разделение......в крайна сметка тука всички сме от naRiba .......ако бъркам нещо ме поправете!!!!Дразнителите ги оставете на мен и не се занимавайте с тях! :wink: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

barutchiata написа:Дразнителите ги оставете на мен и не се занимавайте с тях! :wink: :lol:
как па никьде не си видех ника :D :D :D :D барутчията,бая се писа по кви ли не теми-бая се обясни,на сульо и пульо..траят си доста-аз ,кво сьм знаел сьм казал-чист сьм-всеки всичко е казал-зора е само да се порзтьрсят младежта :roll: ,а и до днес ме питат на лс и винаги си отговарям-от известно време освен в "разни" да си праим майтапи кво друго?виж колко хора изчезнаха изобщо-за кво се хабят?и те казаха и сега само едни и сьщи вьпроси....не знам как да обясня,е да не излезе погрешно-не,че некой от нас е корифей,кьде ВСИЧКО знае,помагаме си за туй,онуй-елементарни неща понякога помагат ама кво значи "СПАМ"?да не сме некьв математически форум?лека полека се опознахме даже-аз сьм доволен-за себе си,пьк кой само мрьнка и задава тьпи вьпроси си е негова работа.би ли било спам,ако кажеш гьз и некой ти отговори на задник :D :D като се замисля..един вид бая от живота НИ напоследьк преминава оттук и често се врьщам изнервен и като пусна(или прочета) некоя зверска простотия се разсмивам искренно и честно и некак си ми пада част от зора :D СПАМ?ква дейба е тая дума-май не е бьлгарска :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

5кила написа: Kато се замисля..един вид бая от живота НИ напоследьк преминава оттук и често се врьщам изнервен и като пусна(или прочета) некоя зверска простотия се разсмивам искренно и честно и некак си ми пада част от зора :D СПАМ?ква дейба е тая дума-май не е бьлгарска :wink:
:lol: :lol: :lol: Вярно, тука пак оцели десятката..... :lol: понякога се раждат неща ивън човешките способности :lol: :lol: :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
баничката
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от баничката »

Ми нали за това е форума- за ЛАФ...
някои му викат СПАМ,
че звучи сигурно по- американски.
Не сме ора естете.
Всеки шут отзад е крачка напред.
fizika01
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fizika01 »

Като гледам някой не се стърпяват изобщо . Аз лично се дразня от СПАМА и затова рядко пиша без причина.
Но в разни човек може да си отпусне душата. Редовно си я проверявам и се записвам щот ми кеф между ШАРАНДЖИЙ и Т.Н.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Да ви кажа че аз,също нямам против да има бъзици.и човек да се посмее и да распусне малко. Живота е достатъчно напрегнат и труден.Та мисля че,има достатъчно сериозни теми в които не би трябвало да се СПАМИ (по хамерикански) сранье (по български).Мисля че на никой не му е кеф - например в тема ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВОДОЕМИТЕ да питаш как е положението да речем на р. Дунав,и някой си (за да се запише,или да сложи джоджан в манджата) ти отговори (еми аз не знам защото не съм ходил от миналата година или нещо подобно което не е свързано конкретно с питането ти) по добре не отговарай отколкото да дразниш.Та въпроса ми е (ако може да се съобразяваме поне малко за мненията в по важните теми). Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

gogo45sharana написа:например в тема ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВОДОЕМИТЕ да питаш как е положението да речем на р. Дунав,и някой си ти отговори (еми аз не знам защото не съм ходил от миналата година ]
:D :D :D :D :D :D мда-това яко се смях...наистина ЧЕСТО се наблюдава :D :D :D :D :D :twisted: :evil: нека,обаче бьдем малко по толерантни кьм току що регистриралите се :roll: докато се ориентират хората може да им се простят няколко грешки и да се дадат подходящите сьвети,вместо станалото напоследьк ТРАДИЦИЯ моментално нахвьрляне,сарказьм и пр :wink: всеки е бил така ,мисля :wink: :oops:
опааа-сега ми хрумна и друга особеност :D :D как па няма един спам отговор на теми като тая за мивката,насирането по входове и площади или смях...па да не говорим за СПАМ ТЕМА :D :D :D :D или риболовна кухня
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”