Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За спама по темите!
Модератор: dantho.mihov
- barutchiata ©
- Администратор
Re: За спама по темите!
Само да вметна,че самосъзнанието на потребителите е по важно от броя на модераторите, защото и 1000 мода да има спами ли се, всички теми стават като една.Обичайните неща...пиене,ебане,на кой му е по голям, ти ли ще ме учиш бе,яж ми..., и .....абе вие си знаете.Поотпуснахме нещата в разни понеже сме хора, а хората имат нужда да пускат парата от време на време.И колкото повече потребители толко повече мнения и виждания.Та ми прави впечатление се заформиха групички които само да им излезне някой нов във форума и го зачекват здраво.Неминуемо това води до конфликти,които не са ми приятни.Форума има нужда от повече уважение на потребителите един към друг, отколкото разделение......в крайна сметка тука всички сме от naRiba .......ако бъркам нещо ме поправете!!!!Дразнителите ги оставете на мен и не се занимавайте с тях!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
как па никьде не си видех никаbarutchiata написа:Дразнителите ги оставете на мен и не се занимавайте с тях!![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
5кила написа: Kато се замисля..един вид бая от живота НИ напоследьк преминава оттук и често се врьщам изнервен и като пусна(или прочета) некоя зверска простотия се разсмивам искренно и честно и некак си ми пада част от зораСПАМ?ква дейба е тая дума-май не е бьлгарска

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- баничката
- ще става разбирач
Ми нали за това е форума- за ЛАФ...
някои му викат СПАМ,
че звучи сигурно по- американски.
някои му викат СПАМ,
че звучи сигурно по- американски.
Не сме ора естете.
Всеки шут отзад е крачка напред.
Всеки шут отзад е крачка напред.
-
- ще става разбирач
Като гледам някой не се стърпяват изобщо . Аз лично се дразня от СПАМА и затова рядко пиша без причина.
Но в разни човек може да си отпусне душата. Редовно си я проверявам и се записвам щот ми кеф между ШАРАНДЖИЙ и Т.Н.
Но в разни човек може да си отпусне душата. Редовно си я проверявам и се записвам щот ми кеф между ШАРАНДЖИЙ и Т.Н.
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Да ви кажа че аз,също нямам против да има бъзици.и човек да се посмее и да распусне малко. Живота е достатъчно напрегнат и труден.Та мисля че,има достатъчно сериозни теми в които не би трябвало да се СПАМИ (по хамерикански) сранье (по български).Мисля че на никой не му е кеф - например в тема ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВОДОЕМИТЕ да питаш как е положението да речем на р. Дунав,и някой си (за да се запише,или да сложи джоджан в манджата) ти отговори (еми аз не знам защото не съм ходил от миналата година или нещо подобно което не е свързано конкретно с питането ти) по добре не отговарай отколкото да дразниш.Та въпроса ми е (ако може да се съобразяваме поне малко за мненията в по важните теми). 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
gogo45sharana написа:например в тема ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВОДОЕМИТЕ да питаш как е положението да речем на р. Дунав,и някой си ти отговори (еми аз не знам защото не съм ходил от миналата година ]

опааа-сега ми хрумна и друга особеност

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".