Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Как да се отървем от натрапниците !!!
Модератор: sapuna
- barutchiata ©
- Администратор
Re: Как да се отървем от натрапниците !!!
IDA написа:А за натрапниците , най добре така-НИКАКВО ВНИМАНИЕ , И НИКАКВИ ОТГОВОРИ ,отделно администратора ще банне поредното IP и ще метне поредната провокаторска тема в коша , точно както сега се получи в "Успешни"....
Е за това батка те поздравявам, мноо отдавна говоря за подминаването на заяждащите постове!Ако никой не обръща внимание на комплексаритре, няма да има проблеми!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ало пиши и цитирай.Страхливец,точно така е .Сигурен съм,че си комплексар и избягвай срещата си с мен.През оная работа ми е и да ме баннат,то тука започнаха да пишат сульо и пульо.И какво пускаш злобарки и в другият форум,ей ......Абе стой в сянка.Баруте ,преди ти бях писъл,а сега те моля,трий ми всичко и сбогом.С тъпанари комплексари и не искам да имам нищо общо.Това се отнася за IDA,а не правя намециIDA написа:Ами то , най-добре броя на мненията да се махне от прозореца с аватара , за да няма изрази от типа на "еди кой си трупал мнения" , за самочувствие или да избива комплекси , или от графомания....
А за натрапниците , най добре така-НИКАКВО ВНИМАНИЕ , И НИКАКВИ ОТГОВОРИ ,отделно администратора ще банне поредното IP и ще метне поредната провокаторска тема в коша , точно както сега се получи в "Успешни"....

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- barutchiata ©
- Администратор
butnik написа: Ало пиши и цитирай.Страхливец,точно така е .Сигурен съм,че си комплексар и избягвай срещата си с мен.През оная работа ми е и да ме баннат,то тука започнаха да пишат сульо и пульо.И какво пускаш злобарки и в другият форум,ей ......Абе стой в сянка.Баруте ,преди ти бях писъл,а сега те моля,трий ми всичко и сбогом.С тъпанари комплексари и не искам да имам нищо общо.Това се отнася за IDA,а не правя намеци
Aaaaa не, тебе батка немога да те трия щото ще си сложа грях.Прекалено мноо те уважавам, макар и да не сме се виждали!А заядливци винаги има, за съжаление!
-
- фен клуб-скобар
Marco Polo написа:Е това е истинатаKrokibg написа:Абе просто ги игнорирайте и да вървят на майната си !!!![]()
И аз съм за това. Във всички форуми има такива гадове. Просто убий глупака с мълчание.
-
- учете се от него
Да , точно теб цитирам!!!!! И не знам дали аз съм "комплексар". Колкото до срещата с теб-разбира се че ще ми бъде крайно неприятно и всячески ще я избягвам. Гледай си твойте неща и не се занимавай с мен . Не съм нито първия и едва ли ще бъда последния "случай" , по твоя линия. И не ме заплашвай- казвам ти го за първи и за последен пътbutnik написа: Ало пиши и цитирай.Страхливец,точно така е .Сигурен съм,че си комплексар и избягвай срещата си с мен.През оная работа ми е и да ме баннат,то тука започнаха да пишат сульо и пульо.:

- barutchiata ©
- Администратор
Пичове, живееме в свободна държава и всеки има право да изкаже своето мнение по даден въпрос .Нека всеки да изказва мнението си но много ви моля не го насаждайте на другите, проблемите забочват точно от там.Малко повече се уважавайте, не търсете конфликт и не се обиждайте един друг.Нямам какво повече да кажа, не ми е приятно да банвам хора от форума или да правя забележки.Форума не се върти нито около мен, нито около някой друг от форума, форума е всички нас.Идват светли празници, простете си обидите и продължете напред.Това е от мен.!!!Утре пътувама за Сливен, мисля да дойда и на НС3 , ще ми е приятно да видя цялата компания.
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ето май нещо подобно ,за което говори Любо !
http://forum.nariba.com/viewtopic15098.html

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- учете се от него
Да , така е - тук въпроса опира само до две неща , едното е това по-горе , другото е това по-долу:d_bozhkov написа:Ето май нещо подобно ,за което говори Любо !
Преглеждане на профил - RUBLACHKA
Потребителско име: RUBLACHKA Ранг: риболовец Групи: Регистрирани потребители Добави приятел Добави враг Връзка с потребителя RUBLACHKA
ЛС: Изпрати лично съобщение Статистика
Регистриран на: Пет Май 23, 2008 8:35 am Последно посещение: Пон Май 26, 2008 10:45 pm Общо мнения: 15 | Виж всички мнения на потребителя
(0.01% от всички мнения / 3.75 мнения на ден) Най-активен във форум: Риболов на Шаран
(12 Мнения / 80.00% от всички потребителски мнения) Най-активна тема: Re: Шарани на плувка !
(2 Мнения / 13.33% от всички потребителски мнения)
Явно трябва да има дежурен за целия Форум модератор , който да може да ликвидира такива провокации , постове , теми и никове още в зародиш... А не някакъв ,"правен в гъз" да се ебава със 16 000 потребители с денонощия...Поста ми е мнение и и предложение до администрацията на Форума , а не някакъв упрек , те идиотите няма да свършат , ама що трябва да правят на маймуни толкова колеги

- barutchiata ©
- Администратор
RUBLACHKA е с банн за 1 месец, има време да размисли защо е са го баннали, а и Сапуна да си почине малко.

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Цялата работа на такива хора е като магарето на панаира ,кат не ми видят магарията цял панаир какво удуволствие от това 

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ