Как да се отървем от натрапниците !!!

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: Как да се отървем от натрапниците !!!

Мнение от barutchiata © »

IDA написа:А за натрапниците , най добре така-НИКАКВО ВНИМАНИЕ , И НИКАКВИ ОТГОВОРИ ,отделно администратора ще банне поредното IP и ще метне поредната провокаторска тема в коша , точно както сега се получи в "Успешни"....

Е за това батка те поздравявам, мноо отдавна говоря за подминаването на заяждащите постове!Ако никой не обръща внимание на комплексаритре, няма да има проблеми!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

IDA написа:Ами то , най-добре броя на мненията да се махне от прозореца с аватара , за да няма изрази от типа на "еди кой си трупал мнения" , за самочувствие или да избива комплекси , или от графомания....
А за натрапниците , най добре така-НИКАКВО ВНИМАНИЕ , И НИКАКВИ ОТГОВОРИ ,отделно администратора ще банне поредното IP и ще метне поредната провокаторска тема в коша , точно както сега се получи в "Успешни"....
Ало пиши и цитирай.Страхливец,точно така е .Сигурен съм,че си комплексар и избягвай срещата си с мен.През оная работа ми е и да ме баннат,то тука започнаха да пишат сульо и пульо.И какво пускаш злобарки и в другият форум,ей ......Абе стой в сянка.Баруте ,преди ти бях писъл,а сега те моля,трий ми всичко и сбогом.С тъпанари комплексари и не искам да имам нищо общо.Това се отнася за IDA,а не правя намеци :finga:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

butnik написа: Ало пиши и цитирай.Страхливец,точно така е .Сигурен съм,че си комплексар и избягвай срещата си с мен.През оная работа ми е и да ме баннат,то тука започнаха да пишат сульо и пульо.И какво пускаш злобарки и в другият форум,ей ......Абе стой в сянка.Баруте ,преди ти бях писъл,а сега те моля,трий ми всичко и сбогом.С тъпанари комплексари и не искам да имам нищо общо.Това се отнася за IDA,а не правя намеци :finga:

Aaaaa не, тебе батка немога да те трия щото ще си сложа грях.Прекалено мноо те уважавам, макар и да не сме се виждали!А заядливци винаги има, за съжаление!
marinov1973
фен клуб-скобар

Мнение от marinov1973 »

Marco Polo написа:
Krokibg написа:Абе просто ги игнорирайте и да вървят на майната си !!!
Е това е истината :!: :idea:

И аз съм за това. Във всички форуми има такива гадове. Просто убий глупака с мълчание.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

butnik написа: Ало пиши и цитирай.Страхливец,точно така е .Сигурен съм,че си комплексар и избягвай срещата си с мен.През оная работа ми е и да ме баннат,то тука започнаха да пишат сульо и пульо.:
Да , точно теб цитирам!!!!! И не знам дали аз съм "комплексар". Колкото до срещата с теб-разбира се че ще ми бъде крайно неприятно и всячески ще я избягвам. Гледай си твойте неща и не се занимавай с мен . Не съм нито първия и едва ли ще бъда последния "случай" , по твоя линия. И не ме заплашвай- казвам ти го за първи и за последен път :!:
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Пичове, живееме в свободна държава и всеки има право да изкаже своето мнение по даден въпрос .Нека всеки да изказва мнението си но много ви моля не го насаждайте на другите, проблемите забочват точно от там.Малко повече се уважавайте, не търсете конфликт и не се обиждайте един друг.Нямам какво повече да кажа, не ми е приятно да банвам хора от форума или да правя забележки.Форума не се върти нито около мен, нито около някой друг от форума, форума е всички нас.Идват светли празници, простете си обидите и продължете напред.Това е от мен.!!!Утре пътувама за Сливен, мисля да дойда и на НС3 , ще ми е приятно да видя цялата компания.
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Ето май нещо подобно ,за което говори Любо !
http://forum.nariba.com/viewtopic15098.html
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

d_bozhkov написа:Ето май нещо подобно ,за което говори Любо !
http://forum.nariba.com/viewtopic15098.html
Да , така е - тук въпроса опира само до две неща , едното е това по-горе , другото е това по-долу:
Преглеждане на профил - RUBLACHKA
Потребителско име: RUBLACHKA Ранг: риболовец Групи: Регистрирани потребители Добави приятел Добави враг Връзка с потребителя RUBLACHKA
ЛС: Изпрати лично съобщение Статистика
Регистриран на: Пет Май 23, 2008 8:35 am Последно посещение: Пон Май 26, 2008 10:45 pm Общо мнения: 15 | Виж всички мнения на потребителя
(0.01% от всички мнения / 3.75 мнения на ден) Най-активен във форум: Риболов на Шаран
(12 Мнения / 80.00% от всички потребителски мнения) Най-активна тема: Re: Шарани на плувка !
(2 Мнения / 13.33% от всички потребителски мнения)

Явно трябва да има дежурен за целия Форум модератор , който да може да ликвидира такива провокации , постове , теми и никове още в зародиш... А не някакъв ,"правен в гъз" да се ебава със 16 000 потребители с денонощия...Поста ми е мнение и и предложение до администрацията на Форума , а не някакъв упрек , те идиотите няма да свършат , ама що трябва да правят на маймуни толкова колеги :wink:
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

RUBLACHKA е с банн за 1 месец, има време да размисли защо е са го баннали, а и Сапуна да си почине малко. :lol: :lol: :lol:
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Цялата работа на такива хора е като магарето на панаира ,кат не ми видят магарията цял панаир какво удуволствие от това :axe:
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”