Видове кльонкове

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
hrisirib

Re: Видове кльонкове

Мнение от hrisirib »

ТЕ тоя ще хваща- :D КАЛИНЕ да те питам не ти видях в галерията дали ползваш парашут -то ако гледам от ВЪЧА ПО ХУБАВО НЯМА за там не ти трябва -при тия зъбери около него -гледам че си ходиш и на Искара-за него без парашут нестава :rolleyes: много е хубав гониш правата посока :D
hrisirib

Мнение от hrisirib »

Абе ЕМО-83 -сутринта беше пуснал шаблона на оригинала къде изчезна снимката :roll:
Joro-A
новобранец
новобранец

Мнение от Joro-A »

kalinux написа:Не е мойта кривка, но пък е мойто изпълнение - аз ще му се радвам това лято, аз за вас остава само снимката
Гледай да хванеш някое сомче с него а не само да му се радваш :D
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Joro-A написа:
kalinux написа:Не е мойта кривка, но пък е мойто изпълнение - аз ще му се радвам това лято, аз за вас остава само снимката
Гледай да хванеш някое сомче с него а не само да му се радваш :D
Ами мислех да му се радвам само, а не да ловя риби с него.:wink: Просто не е захвата, с който съм свикнал.
От Въча по-хубав няма.
lusienn
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

kalinux написа:А че Жоро ги е барнал както си трябва - това си е типично за него. :D Само има едно кофти нещо, ама той сигурно си го знае. На мен това нещо ми отне 2 години и кусур, докато го измисля как да стане. :wink:

Краси, за първото дръвце ако бях намерил откъде да си взема, сега нямаше да търкам шипки, маслинки, бадемки и други семки (и това е сериозно). За второто... :D имаш поща
2 и кусур години :D Само не разбрах кое му е кофтито което сигурно си го знае :D От него знам че и да си в час 1 сезон е малко :D :drinkers:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

lusienn написа:2 и кусур години :D Само не разбрах кое му е кофтито което сигурно си го знае :D
:D :D :D Във всеки случай не е свързано с геометрията на кльонка.
От Въча по-хубав няма.
lusienn

Мнение от lusienn »

ибрееее -само така :D риболова е хоби горе главата :drinkers:

Риболовци.
Joro-A
новобранец
новобранец

Мнение от Joro-A »

kalinux написа:
Ами мислех да му се радвам само, а не да ловя риби с него.:wink: Просто не е захвата, с който съм свикнал.
Какво ще му се радваш толкова :?: Започвай да ги ловиш с него.Захвата е доста по удобен за удряне от другите.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

hrisirib написа:Абе ЕМО-83 -сутринта беше пуснал шаблона на оригинала къде изчезна снимката :roll:
Махнах я,че тя излезна 1-1 и току виж някой е пуснал свой модел. :lol: :P :lol:
На тоя модел кльонкове се пазят 1-вите шаблони и,ако бяха мои щях да ви ги пусна за да видите еволюцията и промените му.Аз не виждам лошо в това,че някой е измислил нещо.Нито,че това не съм аз.Няма лошо и да се прави и подобрява модела от всеки друг.Но нека като говорим за кльонкове и модели да се знае истината.Когато беше измислен 1-я модел Жоро и Калинукс още не ходеха за сом.Което пък въобще не е важно.Важно е,че сега и двамата творят шедьоври.
Последно промяна от Emo-83 на Пет Май 23, 2008 1:40 am, променено общо 3 пъти.
Troli

Мнение от Troli »

И все пак,нищо не зависи само от кльонка! :wink: Друга е далаверата! :D :D :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli написа:И все пак,нищо не зависи само от кльонка! :wink: Друга е далаверата! :D :D :D
Отвори ни де. :P Какво значи нищо не зависи. :roll: Самия риболов се казва НА КЛЬОНК.
:wink: За другите далавери си има други теми.Не знам защо не се разискват и те. :cry: :?: :!:
Последно промяна от Emo-83 на Пет Май 23, 2008 1:41 am, променено общо 1 път.
lusienn

Мнение от lusienn »

Баце предупредих те да се държиш адекватно във форума.Гледам и колегата те е предупреждавал, ама ти си знаеш твойта.Сега си с банн за 1месец.Прочети правилата на форума и по точно за това колко регистрации са позволени.Според мен хора пишещи с два акаунта в една тема означава, че или не са добре с главата или целят интрига. И в двата случая не са за тоя форум. :twisted: :twisted: :twisted:

Риболовци.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

lusienn написа:Здравеите пак -първо искам да се извиня на колегата VGS-разбрахме се на лични :oops: Може ли да питам-ВИЦЕТО-83 що се прави на палачинка-тамън го мисля че е на кеф и се обръща -сега се появи иТРОЛИ
Питай де-може и да научиш нещо.Ти май не разбираш,че тези постове ги пиша не против Жоро,а за теб.Разбрахме,че си му приятел.Но не пиши общи неща.Те нямат общо с темите и това ме дразни.Бих се радвал да дадеш мнение за нещо смисленно.Пак ти казвам-кльонка е известен от древноста.Значи и ъглите на ножа към петата са известни.Това,че единия стига от точка А до точка Б по различен начин-придава на кльонка различна визия и елегантност.Видно е,че и Жоро и Калинукс правят отлични кльонкове.За това дай да не спорим кое е 1-во дошло:-,,Кокошката или яйцето".И какво имаш против Троли сега. :!: Той пише също безмисленни неща като теб. :roll: Но поне има сранно чувство за хумор. :lol: Аз не искам да съм ти съдник-нямам и право.Искам да говорим за кльонкове и сомове.Опитах се да те спра тактично-ти не зацепи.Виж си само последния си пост.Има ли нещо общо с риболова въобще.Сега вече се досещам и какво си мислиш.Не не те мразя-няма за какво.
Troli

Мнение от Troli »

Troli написа:И все пак,нищо не зависи само от кльонка! :wink: Друга е далаверата! :D :D :D
Сом може да се хване с всеки кльонк,нали? :roll: Не знам Телето какъв смисъл търси,но този риболов не е толкова сложен. :roll: Може би! :roll:
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli написа:
Сом може да се хване с всеки кльонк,нали? :roll: Не знам Телето какъв смисъл търси,но този риболов не е толкова сложен. :roll: Може би! :roll:
Прав си-може би единственно троленето е по-тъпо.
Тука поне кльонка си правиш сам-ако можеш де. :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на кльонк”