Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на кльонк
 Риболов на кльонк

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на кльонк
 Риболов на кльонк

Видове кльонкове
Модератор: bobopeli
- 
				hrisirib
Re: Видове кльонкове
ТЕ тоя ще хваща-  КАЛИНЕ да те питам не ти видях в галерията дали ползваш парашут -то ако гледам от ВЪЧА ПО ХУБАВО НЯМА за там не ти трябва -при тия зъбери около него -гледам че си ходиш и на Искара-за него без парашут нестава
 КАЛИНЕ да те питам не ти видях в галерията дали ползваш парашут -то ако гледам от ВЪЧА ПО ХУБАВО НЯМА за там не ти трябва -при тия зъбери около него -гледам че си ходиш и на Искара-за него без парашут нестава   много е хубав гониш правата посока
 много е хубав гониш правата посока 

КАЛИНЕ да те питам не ти видях в галерията дали ползваш парашут -то ако гледам от ВЪЧА ПО ХУБАВО НЯМА за там не ти трябва -при тия зъбери около него -гледам че си ходиш и на Искара-за него без парашут нестава
 КАЛИНЕ да те питам не ти видях в галерията дали ползваш парашут -то ако гледам от ВЪЧА ПО ХУБАВО НЯМА за там не ти трябва -при тия зъбери около него -гледам че си ходиш и на Искара-за него без парашут нестава   много е хубав гониш правата посока
 много е хубав гониш правата посока 
- 
				hrisirib
Абе ЕМО-83 -сутринта беше пуснал шаблона на оригинала къде изчезна снимката 

Гледай да хванеш някое сомче с него а не само да му се радвашkalinux написа:Не е мойта кривка, но пък е мойто изпълнение - аз ще му се радвам това лято, аз за вас остава само снимката

Ами мислех да му се радвам само, а не да ловя риби с него.Joro-A написа:Гледай да хванеш някое сомче с него а не само да му се радвашkalinux написа:Не е мойта кривка, но пък е мойто изпълнение - аз ще му се радвам това лято, аз за вас остава само снимката
 Просто не е захвата, с който съм свикнал.
  Просто не е захвата, с който съм свикнал.От Въча по-хубав няма.

2 и кусур годиниkalinux написа:А че Жоро ги е барнал както си трябва - това си е типично за него.Само има едно кофти нещо, ама той сигурно си го знае. На мен това нещо ми отне 2 години и кусур, докато го измисля как да стане.

Краси, за първото дръвце ако бях намерил откъде да си взема, сега нямаше да търкам шипки, маслинки, бадемки и други семки (и това е сериозно). За второто...имаш поща
 Само не разбрах кое му е кофтито което сигурно си го знае
 Само не разбрах кое му е кофтито което сигурно си го знае  От него знам че и да си в час 1 сезон е малко
 От него знам че и да си в час 1 сезон е малко  

Мир любов и щастие за всички
 Мир любов и щастие за всичкиРиболовци.
lusienn написа:2 и кусур годиниСамо не разбрах кое му е кофтито което сигурно си го знае

Във всеки случай не е свързано с геометрията на кльонка.
 Във всеки случай не е свързано с геометрията на кльонка.От Въча по-хубав няма.

ибрееее -само така   риболова е хоби горе главата
 риболова е хоби горе главата 

Какво ще му се радваш толковаkalinux написа:
Ами мислех да му се радвам само, а не да ловя риби с него.Просто не е захвата, с който съм свикнал.
 Започвай да ги ловиш с него.Захвата е доста по удобен за удряне от другите.
 Започвай да ги ловиш с него.Захвата е доста по удобен за удряне от другите.Re: Видове кльонкове
Махнах я,че тя излезна 1-1 и току виж някой е пуснал свой модел.hrisirib написа:Абе ЕМО-83 -сутринта беше пуснал шаблона на оригинала къде изчезна снимката

На тоя модел кльонкове се пазят 1-вите шаблони и,ако бяха мои щях да ви ги пусна за да видите еволюцията и промените му.Аз не виждам лошо в това,че някой е измислил нещо.Нито,че това не съм аз.Няма лошо и да се прави и подобрява модела от всеки друг.Но нека като говорим за кльонкове и модели да се знае истината.Когато беше измислен 1-я модел Жоро и Калинукс още не ходеха за сом.Което пък въобще не е важно.Важно е,че сега и двамата творят шедьоври.
					Последно промяна от Emo-83 на Пет Май 23, 2008 1:40 am, променено общо 3 пъти.

- 
				Troli
И все пак,нищо не зависи само от кльонка!  Друга е далаверата!
 Друга е далаверата!  

Друга е далаверата!
 Друга е далаверата!  

Отвори ни де.Troli написа:И все пак,нищо не зависи само от кльонка!Друга е далаверата!

Какво значи нищо не зависи.
 Какво значи нищо не зависи.  Самия риболов се казва НА КЛЬОНК.
 Самия риболов се казва НА КЛЬОНК. За другите далавери си има други теми.Не знам защо не се разискват и те.
 За другите далавери си има други теми.Не знам защо не се разискват и те.  

Последно промяна от Emo-83 на Пет Май 23, 2008 1:41 am, променено общо 1 път.

Баце предупредих те да се държиш адекватно във форума.Гледам и колегата те е предупреждавал, ама ти си знаеш твойта.Сега си с банн за 1месец.Прочети правилата на форума и по точно за това колко регистрации са позволени.Според мен хора пишещи с два акаунта в една тема означава, че или не са добре с главата или целят интрига. И в двата случая не са за тоя форум.  

Питай де-може и да научиш нещо.Ти май не разбираш,че тези постове ги пиша не против Жоро,а за теб.Разбрахме,че си му приятел.Но не пиши общи неща.Те нямат общо с темите и това ме дразни.Бих се радвал да дадеш мнение за нещо смисленно.Пак ти казвам-кльонка е известен от древноста.Значи и ъглите на ножа към петата са известни.Това,че единия стига от точка А до точка Б по различен начин-придава на кльонка различна визия и елегантност.Видно е,че и Жоро и Калинукс правят отлични кльонкове.За това дай да не спорим кое е 1-во дошло:-,,Кокошката или яйцето".И какво имаш против Троли сега.lusienn написа:Здравеите пак -първо искам да се извиня на колегата VGS-разбрахме се на личниМоже ли да питам-ВИЦЕТО-83 що се прави на палачинка-тамън го мисля че е на кеф и се обръща -сега се появи иТРОЛИ
 Той пише също безмисленни неща като теб.
 Той пише също безмисленни неща като теб.  Но поне има сранно чувство за хумор.
 Но поне има сранно чувство за хумор.  Аз не искам да съм ти съдник-нямам и право.Искам да говорим за кльонкове и сомове.Опитах се да те спра тактично-ти не зацепи.Виж си само последния си пост.Има ли нещо общо с риболова въобще.Сега вече се досещам и какво си мислиш.Не не те мразя-няма за какво.
 Аз не искам да съм ти съдник-нямам и право.Искам да говорим за кльонкове и сомове.Опитах се да те спра тактично-ти не зацепи.Виж си само последния си пост.Има ли нещо общо с риболова въобще.Сега вече се досещам и какво си мислиш.Не не те мразя-няма за какво.- 
				Troli
Сом може да се хване с всеки кльонк,нали?Troli написа:И все пак,нищо не зависи само от кльонка!Друга е далаверата!

Не знам Телето какъв смисъл търси,но този риболов не е толкова сложен.
 Не знам Телето какъв смисъл търси,но този риболов не е толкова сложен.  Може би!
 Може би! 
Прав си-може би единственно троленето е по-тъпо.Troli написа:Сом може да се хване с всеки кльонк,нали?Troli написа:И все пак,нищо не зависи само от кльонка!Друга е далаверата!

Не знам Телето какъв смисъл търси,но този риболов не е толкова сложен.
Може би!
Тука поне кльонка си правиш сам-ако можеш де.