Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на кльонк
naRiba.com

Форум

Видове кльонкове
Модератор: bobopeli
Re: Видове кльонкове
ТЕ тоя ще хваща-
КАЛИНЕ да те питам не ти видях в галерията дали ползваш парашут -то ако гледам от ВЪЧА ПО ХУБАВО НЯМА за там не ти трябва -при тия зъбери около него -гледам че си ходиш и на Искара-за него без парашут нестава
много е хубав гониш правата посока 

Абе ЕМО-83 -сутринта беше пуснал шаблона на оригинала къде изчезна снимката 

Гледай да хванеш някое сомче с него а не само да му се радвашkalinux написа:Не е мойта кривка, но пък е мойто изпълнение - аз ще му се радвам това лято, аз за вас остава само снимката

Ами мислех да му се радвам само, а не да ловя риби с него.Joro-A написа:Гледай да хванеш някое сомче с него а не само да му се радвашkalinux написа:Не е мойта кривка, но пък е мойто изпълнение - аз ще му се радвам това лято, аз за вас остава само снимката

От Въча по-хубав няма.
2 и кусур годиниkalinux написа:А че Жоро ги е барнал както си трябва - това си е типично за него.Само има едно кофти нещо, ама той сигурно си го знае. На мен това нещо ми отне 2 години и кусур, докато го измисля как да стане.
![]()
Краси, за първото дръвце ако бях намерил откъде да си взема, сега нямаше да търкам шипки, маслинки, бадемки и други семки (и това е сериозно). За второто...имаш поща

Риболовци.
lusienn написа:2 и кусур годиниСамо не разбрах кое му е кофтито което сигурно си го знае
![]()

От Въча по-хубав няма.
ибрееее -само така
риболова е хоби горе главата 

Риболовци.
Какво ще му се радваш толковаkalinux написа:
Ами мислех да му се радвам само, а не да ловя риби с него.Просто не е захвата, с който съм свикнал.

Махнах я,че тя излезна 1-1 и току виж някой е пуснал свой модел.hrisirib написа:Абе ЕМО-83 -сутринта беше пуснал шаблона на оригинала къде изчезна снимката

На тоя модел кльонкове се пазят 1-вите шаблони и,ако бяха мои щях да ви ги пусна за да видите еволюцията и промените му.Аз не виждам лошо в това,че някой е измислил нещо.Нито,че това не съм аз.Няма лошо и да се прави и подобрява модела от всеки друг.Но нека като говорим за кльонкове и модели да се знае истината.Когато беше измислен 1-я модел Жоро и Калинукс още не ходеха за сом.Което пък въобще не е важно.Важно е,че сега и двамата творят шедьоври.
Последно промяна от Emo-83 на Пет Май 23, 2008 1:40 am, променено общо 3 пъти.
И все пак,нищо не зависи само от кльонка!
Друга е далаверата!

Отвори ни де.Troli написа:И все пак,нищо не зависи само от кльонка!Друга е далаверата!
![]()
![]()

Последно промяна от Emo-83 на Пет Май 23, 2008 1:41 am, променено общо 1 път.
Баце предупредих те да се държиш адекватно във форума.Гледам и колегата те е предупреждавал, ама ти си знаеш твойта.Сега си с банн за 1месец.Прочети правилата на форума и по точно за това колко регистрации са позволени.Според мен хора пишещи с два акаунта в една тема означава, че или не са добре с главата или целят интрига. И в двата случая не са за тоя форум.

Риболовци.
Питай де-може и да научиш нещо.Ти май не разбираш,че тези постове ги пиша не против Жоро,а за теб.Разбрахме,че си му приятел.Но не пиши общи неща.Те нямат общо с темите и това ме дразни.Бих се радвал да дадеш мнение за нещо смисленно.Пак ти казвам-кльонка е известен от древноста.Значи и ъглите на ножа към петата са известни.Това,че единия стига от точка А до точка Б по различен начин-придава на кльонка различна визия и елегантност.Видно е,че и Жоро и Калинукс правят отлични кльонкове.За това дай да не спорим кое е 1-во дошло:-,,Кокошката или яйцето".И какво имаш против Троли сега.lusienn написа:Здравеите пак -първо искам да се извиня на колегата VGS-разбрахме се на личниМоже ли да питам-ВИЦЕТО-83 що се прави на палачинка-тамън го мисля че е на кеф и се обръща -сега се появи иТРОЛИ

Сом може да се хване с всеки кльонк,нали?Troli написа:И все пак,нищо не зависи само от кльонка!Друга е далаверата!
![]()
![]()

Прав си-може би единственно троленето е по-тъпо.Troli написа:Сом може да се хване с всеки кльонк,нали?Troli написа:И все пак,нищо не зависи само от кльонка!Друга е далаверата!
![]()
![]()
Не знам Телето какъв смисъл търси,но този риболов не е толкова сложен.
Може би!
Тука поне кльонка си правиш сам-ако можеш де.