ТЕЦ 2

Модератори: bobopeli, sapuna

Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Re: ТЕЦ 2

Мнение от Бачо Илия »

Неделчо , що в "неуспешни" , бре :roll: Я какъв хубав уикенд и здрава компания.... , пък гледам и " аквалангист" си станал :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Абе момчета вие направо сте я скъсали тази риба,пък викате че е за неуспешни:)Оги я стига с тоя тец,почини си малко че ще ти се изтърпи търпилото там и ще ти се отще:)изчакай още малко и ще тръгне работата,но ми се струва,че да упорсъваш като не иска си е доста изнервящо и скъпо удоволствие:)
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

kaloyan87 написа:Абе момчета вие направо сте я скъсали тази риба,пък викате че е за неуспешни:)Оги я стига с тоя тец,почини си малко че ще ти се изтърпи търпилото там и ще ти се отще:)изчакай още малко и ще тръгне работата,но ми се струва,че да упорсъваш като не иска си е доста изнервящо и скъпо удоволствие:)
Калояне ти ме убиваш ! Кефа НАИСТИНА цена няма :)
Ако ми кажеш по приятен и по горещ :)) / понякога температурата прехвърля 40 градуса на сянка :)) / начин да си харча парите ще те послушам веднага :))))))))
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Оги,съгласен съм че удоволствието цяна няма,ама поне да имаше някакъв стимул.Аз онзи ден като бях там тя даже и каракудата не вървеше.Все едо че съм хвърли пръчките на село в кладенеца :D Шегувам се разбира се,много ясно че и аз след 6 юли сте ми изгният костите там-ще я чакаме да тръгне:)
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

А така ! Там ще ни изгният кокалите или там някаде около :)))
Темата си е твоя :)))
Нека не спамим на Камен амурчето ако след толкова писане тук !
не реши да отвори нова тема :))
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

В тия жеги , теца е "куц" , та куц- и още по куц ще става , отделно цялата мизерия наоколо ( пътища , ландшафт, жега и липса на грам сянка , миди и метални конструкции под водата , смрад и диоксини на корем , пълна менделеева таблица във водата и нелицеприятното поведение на " охранителите" ( регламентите- отделно :wink: ) , но... въпрос на предпочитания :roll:
Изображение
kaloyan87

Мнение от kaloyan87 »

Само искам да кажа,че точно в тези жеги теца е давал най-много през миналите години,което само по себе си говори,че не това е причината рибата да не взема!Друг е въпроса,че незнам йайва точно е причината,но предполагам,че след около седмица нещата драстично ще се променят!
п.п Лично мое мнение! :D
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

kaloyan87 написа:Друг е въпроса,че незнам йайва точно е причината
Рибата е препълнена с хайвер в момента! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
S.KOEVA
новобранец
новобранец

Мнение от S.KOEVA »

:D Добих смелост да пиша . Сега ще се включа с две три реплики , докато разуча как се комуникира . И ние тази седмица /27-29.06.08/ се опитахме да морим на ТЕЦ-2. Идея нямам къде точно се бяхме настанили ,защото ходя за първи път . По снимките може и някой да се ориентира ,но едва ли ще мога да кача и една /ще опитвам -упорита съм по принцип/ Нашата група състояща се от един Русенски и трима Софийски рибари успяхме да уловим единствено каракуда /всякакви размери / и много добри хищници-костури ,но за съжаление бъкани с тения. За жега и тен мисля да не споменавам :) .
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

По едно и също време сме били там !
Това за костура звучи интерсно така, че трябва наистина да доуточним каде точно сте били :)
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Ний пък с Батю извадихме една дискова брана :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Абе аз изкарах шарнир за мерцедес ама това си е друга тема за разговор :))
S.KOEVA
новобранец
новобранец

Мнение от S.KOEVA »

alcora написа:По едно и също време сме били там !
Това за костура звучи интерсно така, че трябва наистина да доуточним каде точно сте били :)
Казано най на кратко-стигайки до паркинга на ТЕЦ-а има табела в ляво хотел "Раднево".Завивайки в нея посока на 100-на метра има бариера която ни беше вдигната ,защото бяхме с уговорка .От там през стената и на около километър има база с бунгала .Имахме двама рожденика и затова предпочетохме да съчетаем риболова с по големичка маса.
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

S.KOEVA написа:
Казано най на кратко-стигайки до паркинга на ТЕЦ-а има табела в ляво хотел "Раднево".Завивайки в нея посока на 100-на метра има бариера която ни беше вдигната ,защото бяхме с уговорка .От там през стената и на около километър има база с бунгала .Имахме двама рожденика и затова предпочетохме да съчетаем риболова с по големичка маса.

Такааа,явно вие сте били на съвсем противоположната посока от нас,тъй като ние с Аркола бяхме почти един до друг,а вие сте били на студеното и ако и там не е давало то просто няма къде да търсим косур във нас си.
Аватар
alcora
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от alcora »

Nedeltcho Delev написа:
S.KOEVA написа:

Такааа,явно вие сте били на съвсем противоположната посока от нас,тъй като ние с Аркола бяхме почти един до друг,а вие сте били на студеното и ако и там не е давало то просто няма къде да търсим косур във нас си.

Ей Неделчо за какви косури говориш !
Сборния им отбор е бил с УГОВОРКА и са направили няшия валат :))
Споко :)) Митака е прав оня амур отпреди 10 тина дена имаше 4-5 кг хайвер в него !
Сомчетата от миналата седмица ! същата работа хайвер на корем :))
Повярвай ми рибата е като теб /и нас разбира се :) / ако сме прехвърлили чашките е същото като рибите, когато си хвърлят хайвера ! ЕДНАКВО БОЛНИ СМЕ :)))
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”