Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ТЕЦ 2
Re: ТЕЦ 2
Абе момчета вие направо сте я скъсали тази риба,пък викате че е за неуспешни:)Оги я стига с тоя тец,почини си малко че ще ти се изтърпи търпилото там и ще ти се отще:)изчакай още малко и ще тръгне работата,но ми се струва,че да упорсъваш като не иска си е доста изнервящо и скъпо удоволствие:)
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Калояне ти ме убиваш ! Кефа НАИСТИНА цена нямаkaloyan87 написа:Абе момчета вие направо сте я скъсали тази риба,пък викате че е за неуспешни:)Оги я стига с тоя тец,почини си малко че ще ти се изтърпи търпилото там и ще ти се отще:)изчакай още малко и ще тръгне работата,но ми се струва,че да упорсъваш като не иска си е доста изнервящо и скъпо удоволствие:)

Ако ми кажеш по приятен и по горещ

Оги,съгласен съм че удоволствието цяна няма,ама поне да имаше някакъв стимул.Аз онзи ден като бях там тя даже и каракудата не вървеше.Все едо че съм хвърли пръчките на село в кладенеца
Шегувам се разбира се,много ясно че и аз след 6 юли сте ми изгният костите там-ще я чакаме да тръгне:)

-
- учете се от него
В тия жеги , теца е "куц" , та куц- и още по куц ще става , отделно цялата мизерия наоколо ( пътища , ландшафт, жега и липса на грам сянка , миди и метални конструкции под водата , смрад и диоксини на корем , пълна менделеева таблица във водата и нелицеприятното поведение на " охранителите" ( регламентите- отделно
) , но... въпрос на предпочитания 

Само искам да кажа,че точно в тези жеги теца е давал най-много през миналите години,което само по себе си говори,че не това е причината рибата да не взема!Друг е въпроса,че незнам йайва точно е причината,но предполагам,че след около седмица нещата драстично ще се променят!
п.п Лично мое мнение!
п.п Лично мое мнение!

Казано най на кратко-стигайки до паркинга на ТЕЦ-а има табела в ляво хотел "Раднево".Завивайки в нея посока на 100-на метра има бариера която ни беше вдигната ,защото бяхме с уговорка .От там през стената и на около километър има база с бунгала .Имахме двама рожденика и затова предпочетохме да съчетаем риболова с по големичка маса.alcora написа:По едно и също време сме били там !
Това за костура звучи интерсно така, че трябва наистина да доуточним каде точно сте били
S.KOEVA написа:Казано най на кратко-стигайки до паркинга на ТЕЦ-а има табела в ляво хотел "Раднево".Завивайки в нея посока на 100-на метра има бариера която ни беше вдигната ,защото бяхме с уговорка .От там през стената и на около километър има база с бунгала .Имахме двама рожденика и затова предпочетохме да съчетаем риболова с по големичка маса.alcora написа:По едно и също време сме били там !
Това за костура звучи интерсно така, че трябва наистина да доуточним каде точно сте били
Такааа,явно вие сте били на съвсем противоположната посока от нас,тъй като ние с Аркола бяхме почти един до друг,а вие сте били на студеното и ако и там не е давало то просто няма къде да търсим косур във нас си.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Nedeltcho Delev написа:S.KOEVA написа:Казано най на кратко-стигайки до паркинга на ТЕЦ-а има табела в ляво хотел "Раднево".Завивайки в нея посока на 100-на метра има бариера която ни беше вдигната ,защото бяхме с уговорка .От там през стената и на около километър има база с бунгала .Имахме двама рожденика и затова предпочетохме да съчетаем риболова с по големичка маса.alcora написа:По едно и също време сме били там !
Такааа,явно вие сте били на съвсем противоположната посока от нас,тъй като ние с Аркола бяхме почти един до друг,а вие сте били на студеното и ако и там не е давало то просто няма къде да търсим косур във нас си.
Ей Неделчо за какви косури говориш !
Сборния им отбор е бил с УГОВОРКА и са направили няшия валат

Споко

Сомчетата от миналата седмица ! същата работа хайвер на корем

Повярвай ми рибата е като теб /и нас разбира се