Четири дни на теца

Модератори: bobopeli, sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Батьо
новобранец
новобранец

Re: Четири дни на теца

Мнение от Батьо »

Който си го може,може.Браво :prayer:
cvetelinmitov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от cvetelinmitov »

Браво товаси е класика в жанра :supz:
ПУКАМИ НА ШАПКАТА,КЕФА НЯМА ЦЕНА
ivkata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ivkata »

:smt041 :smt041 :smt041 :prayer: :prayer: :prayer: БРАВО!!! друго немога да кажа :prayer:
КОЛЕГИ НАСЛУКА !!! (И ПО 2 НА КУКА)
dino
новобранец
новобранец

Мнение от dino »

Евала!Страхотен излет-майстора си е майстор.
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Поздравления! :smt023 И аз искам така,ама...
Swordfish92

Мнение от Swordfish92 »

Браво, Сапуна страшен си, баце! И аз мисля сега за 4-ри дни към август месец да отида с майка ми и баща ми на ТЕЦ-а. Надаявам се да срещна някой колега там.
MITKOY
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от MITKOY »

Разбрах че има продължение .В събота видях шатрата пак на теца.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Шарани,шарани и ...... само шарани!
Амур 3-4кг просто не трябва да се споменава!Ама всичко е така,само защото не бях там!Поливах на Балкана,лових си мренки и кефалета и прах пържолки!Снимки ще има,като се прибере утре братлето! :wink:

Наследява го Камен от СЗ!Вероятно,аз ще съм след него!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Браво бе батко, и ти си ги разбил :smt023 що не мина да ми оставиш едно амурче :finga: :drinkers:
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Щото гледам си се сефтосал! :wink: :D

Изображение

Мисля в сряда да отлитам/не е сигурно обаче/!Прогнозата е супер-дъжд и вятър!Може и да съм сам на водоема! :D
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

sapuna написа:Ще си почина няколко дни и ще пусна репортаж от другия край на водоема,за да докажа на някои хора,че не е само от мястото!
Така и стана!
Само дето не можах да удържа на думата си.Братлето бе четири дни преди мен и отново им бе разказал играта.Много колеги ми звъняха с молба да ги свържа и уредя да заемат неговото място.Един от тях бе Иво от Хасково.Устройваше ме неговото предложение,тъй като на следващия ден пристигах и аз и мястото ми щеше да се поддържа работещо.В неделя той зае позиция,а аз товарех багажа за следващия ден!
В понеделник по обяд бях на линия и единствените отзиви за извадена риба бяха от точното място :arrow: http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... .Момчетата от страничните просеки се бяха оклюмали и отчаяли.Заводът бе в ремонт,водата страхотно паднала като ниво и температура.Преди 20 дни достигаше 40 градуса,миналата седмица държеше 36-37,а сега 27-28.Зеленясала и ръждива.За да не си пречим заех позиция през една просека в ляво и заложих на далечна дистанция-около230м.При това ниво шамандурите се скъсяваха с повече от метър и големите дълбочини бяха повече от предизвикателство.царевица естествено,но на трите въдици различна-суха,кисната и варена белена.Ароматите умишлено забравих в къщи.С първото разпъване и последва развиване на аванс.Оказа се шаранле малко над двата килограма.Зарадва ме и се заех с обстойно захранване.С него си и останах обаче.През следващите две денонощия разписах две амурлета/едното около 2кг,а другото 600-700гр/ и няколко каракуди.Познатите физиономии бяха на всякъде по познатите места,но всички бяха валат.Във вторник вечерта имах посещение от мои приятелчета и се заех да им обяснявам тактиката на нощен пружинков риболов на каракуда.около три през нощта комините запушиха и се рабра,че мъртвия период си заминава.На развиделяване прогнозата ми се оправда.Последваха удари по протежение на няколко просеки.Извадиха се два квалитетни шарана и един амур,видимо над 15кг.Язовирът започна да вдига и температура и вода и се наложи изместване на петното.Трябваше да се глася за прибиране,но все пак поддържах интереса на каракудите с последната си останала царевица.Уговорката бе Калоян да ме смени.Дано поне той уцели момента.
Тръгнах си в 16,30 часа,спрях под пожарната да се насладя на ваденето на един амур,пих кафе в Млекарево и отпраших за Балкана.Ясно ми бе,че през следващата седмица ще е точното време за посещение.Нямам обаче тази възможност и ми е страшно неприятно!
Днес дремя в службата и въртя телефони-слаба работа.По вечеря обаче на мен взеха да ми звънят-на моето място,за два часа са излезли десетина хубави риби от 15-тина удара.Рибата е взела по целия водоем.Прогнозата ми ще се оправдае,само че с няколко дни предварително!
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Седмица по късно:

Изображение
Изображение
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

sapuna написа:Седмица по късно:

Изображение

Митко що си по-черен от амура :roll: :roll: ша ма накараш да ида да направя едно капо ей на теца :!:
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

За тава торпедо ли ставаше на въпрос? Черно-бяла, щото е нощем, може би? Дяка и на мен ми чернее!
Убаф, убаф, ного убаф! :lol: :lol: :lol:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
ded
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ded »

Мога само да заеквам.Колко е това чудо. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Тоз, който падне в бой той не умира.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”