Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Четири дни на теца
Re: Четири дни на теца
Който си го може,може.Браво 

-
- научил се да хвърля
Евала!Страхотен излет-майстора си е майстор.
-
- ще става разбирач
Поздравления!
И аз искам така,ама...

Браво, Сапуна страшен си, баце! И аз мисля сега за 4-ри дни към август месец да отида с майка ми и баща ми на ТЕЦ-а. Надаявам се да срещна някой колега там.
-
- ще става разбирач
Разбрах че има продължение .В събота видях шатрата пак на теца.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Шарани,шарани и ...... само шарани!
Амур 3-4кг просто не трябва да се споменава!Ама всичко е така,само защото не бях там!Поливах на Балкана,лових си мренки и кефалета и прах пържолки!Снимки ще има,като се прибере утре братлето!
Наследява го Камен от СЗ!Вероятно,аз ще съм след него!
Амур 3-4кг просто не трябва да се споменава!Ама всичко е така,само защото не бях там!Поливах на Балкана,лових си мренки и кефалета и прах пържолки!Снимки ще има,като се прибере утре братлето!

Наследява го Камен от СЗ!Вероятно,аз ще съм след него!
Браво бе батко, и ти си ги разбил
що не мина да ми оставиш едно амурче

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Щото гледам си се сефтосал!

Мисля в сряда да отлитам/не е сигурно обаче/!Прогнозата е супер-дъжд и вятър!Може и да съм сам на водоема!

Мисля в сряда да отлитам/не е сигурно обаче/!Прогнозата е супер-дъжд и вятър!Може и да съм сам на водоема!

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Така и стана!sapuna написа:Ще си почина няколко дни и ще пусна репортаж от другия край на водоема,за да докажа на някои хора,че не е само от мястото!
Само дето не можах да удържа на думата си.Братлето бе четири дни преди мен и отново им бе разказал играта.Много колеги ми звъняха с молба да ги свържа и уредя да заемат неговото място.Един от тях бе Иво от Хасково.Устройваше ме неговото предложение,тъй като на следващия ден пристигах и аз и мястото ми щеше да се поддържа работещо.В неделя той зае позиция,а аз товарех багажа за следващия ден!
В понеделник по обяд бях на линия и единствените отзиви за извадена риба бяха от точното място

Тръгнах си в 16,30 часа,спрях под пожарната да се насладя на ваденето на един амур,пих кафе в Млекарево и отпраших за Балкана.Ясно ми бе,че през следващата седмица ще е точното време за посещение.Нямам обаче тази възможност и ми е страшно неприятно!
Днес дремя в службата и въртя телефони-слаба работа.По вечеря обаче на мен взеха да ми звънят-на моето място,за два часа са излезли десетина хубави риби от 15-тина удара.Рибата е взела по целия водоем.Прогнозата ми ще се оправдае,само че с няколко дни предварително!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Седмица по късно:

sapuna написа:Седмица по късно:
Митко що си по-черен от амура

За тава торпедо ли ставаше на въпрос? Черно-бяла, щото е нощем, може би? Дяка и на мен ми чернее!
Убаф, убаф, ного убаф!

Убаф, убаф, ного убаф!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"