Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Провинцията..
Модератор: dantho.mihov
- st_piskov
- ще става разбирач
Re: Провинцията..
IDA-дразниш пич!карай я по-полека!IDA написа:бе , още колко тъпи теми ще пуснете бе тъпи бидони такива , тоя пък написал "провинцията" , се едно че дядо ти не се изхвърил на хасъра и баба ти да не го е намятала с лъжицата от там... алоууу....
точно заради еди -н такъф галош си отстоях ликвидацията в оня лигаф форум , а един много уважаван от мен колега спря да пиши![]()
![]()
![]()
![]()
Уважавай годините Си (Ни), такъв език не ти прилича, или ракиите ти идват повече. Ако не можеш да се сдържаш, ходи повече за риба или в Наречен.IDA написа:бе , още колко тъпи теми ще пуснете бе тъпи бидони такива , тоя пък написал "провинцията" , се едно че дядо ти не се изхвърил на хасъра и баба ти да не го е намятала с лъжицата от там... алоууу....
точно заради еди -н такъф галош си отстоях ликвидацията в оня лигаф форум , а един много уважаван от мен колега спря да пиши![]()
![]()
![]()
![]()
и най-умния си е малко прост
Найстина има безброй теми на футболна тематика.Това всичкото можеше да бъде написано и там и да се ограничат малко еднообразните теми.Иначе браво за старанието на автора,както и на БГ отборите ,които продължават напред. 

TICA FAN
-
- научил се да хвърля
Стига с тия простотии,столици и провинции. Защо не си пийнете хапчетата и да си легате.

-
- учете се от него
Колега , уверявам те , че каквото и да ми напишеш , аз няма как да се обидя за без значение какъв тонd_bozhkov написа:IDA написа:бе , още колко тъпи теми ще пуснете бе тъпи бидони такива , тоя пък написал "провинцията" , се едно че дядо ти не се изхвърил на хасъра и баба ти да не го е намятала с лъжицата от там... алоууу....
![]()
![]()
![]()
Не така с рогцата !
Защо така обиждаш човека.
Дошло му е кеф и написал.
Не може така ургулешката да се обиждат хората.
Ама ти верно си дрзнител май не темопускателя.
Отдавна ти чета мненията и освен да се заяждаш с всеки май друго не виждам.
Сори за грубия тон ,ама поне не те обиждам .
Не може всеки да се нарича бидон,тъпак и не знамси какъв без да го познаваш лично.
Е ядосах се спирам да пиша.![]()
![]()

п.п. за твоя информация , мога да правя всякакви квалификации , за когото си искам и както преценя и без да се познаваме лично ( ебах ти смеха), за всяка моя дума , действие или бездействие съм свикнал да нося огромни отговорности и те уверявам, че кръста се носи поименно

Дано да си ме разбрал !!!
Последно промяна от Бачо Илия на Пет Авг 29, 2008 12:19 am, променено общо 1 път.
-
- учете се от него
Пием червено бе пичXOLERA написа:Стига с тия простотии,столици и провинции. Защо не си пийнете хапчетата и да си легате.

-
- сериозен играч
Аз пък съм на бело ,щото от червеното ми рипа кръвното.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Oт кога ПРОВИНЦИЯ е мръсна дума то стана като с ромите 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- научил се да хвърля
Предалгам да вземем да си направим отделен подфорум ''Изповедалня''!!? Там всеки ще може да се оплаква ,да цвили ,пили и т.н глупости ,защото това на нищо не прилича вече...
П.П : Заглавието на темата е наложително да се смени!!! Браво иначе на автора за футболния коментар а и да го питам къде слуша или гледа мачовете много ми е интересно

П.П : Заглавието на темата е наложително да се смени!!! Браво иначе на автора за футболния коментар а и да го питам къде слуша или гледа мачовете много ми е интересно

-
- учете се от него
Кво стааа... бе , аууу...stoistoi написа:Уважавай годините Си (Ни), такъв език не ти прилича, или ракиите ти идват повече. Ако не можеш да се сдържаш, ходи повече за риба или в Наречен.IDA написа:бе , още колко тъпи теми ще пуснете бе тъпи бидони такива , тоя пък написал "провинцията" , се едно че дядо ти не се изхвърил на хасъра и баба ти да не го е намятала с лъжицата от там... алоууу....
![]()
![]()
![]()

п.п. никога ракиите не са ми идвали в повече ,винаги не са ми достигали

п.п.п. уверявам съфорумниците , че това всичкото дето го пия постоянно ,е клас "ААА" и поне за сега , като се равикам по някои колега , е в пълно съзнание и вменяемост

п.п.п. има ли още някой дето да пита нещо , щото ми писна х..я да обяснявам възпитано и търпеливо

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Само дето мача на Черно море се игра в София,а "кривия" им го натика от самия център.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Диканаров
- кандидат преподавател
Илия, да те допълня: Ал Том и шайка!Един не е възможно да натвори толкова злини по едно и също време! 99.99% в ръководството са алчни и безотговорни хора. От шофьора на рейса до президента!Голяма борба е с ръководството на Левски за първото място по далавери. А "провинцията" браво! С отбори от сплотени и неболедуващи от мании за величие и вождизъм играчи отсрамват България. Как си мечтая за времето когато реферите ще са честни спортни съдии, а не инструменти за печалба от Еврофутбол! Как си мечтая за силни отбори от Пловдив, Варна, Бургас, Ловеч, Русе и Видин, та тогава и така наречените софийски грандове да се понадигнат от нивото на Юмрук-Бусманци. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
АКО СТЕ ТАКИВА СЛАДКОДУМЦИ И В ЛОВЕНЕТО НА РИБА.ЦЕНА НЯМАТЕ. 

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Един е Сашо Кривия и този път показа на Света кой е!Само Черно море!Успех им пожелавам за напред и да мачкат до дупка всичко,що им се изпречи!!!КИРО написа:Само дето мача на Черно море се игра в София,а "кривия" им го натика от самия център.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
ИДАли МИДА ли къвто си там,недей да ме обиждаш,защото първо не си ми никакъв роднина на първо..нито си ми баща,нито дядо,нито приятел..та даже и те не смеят да ме обиждат бе,а някакъв си от някъв форум тръгнал да ми говори кой тъпак и кой не..абе я земи спри с тоя алкохол мисля..