Провинцията..

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
st_piskov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Провинцията..

Мнение от st_piskov »

IDA написа:бе , още колко тъпи теми ще пуснете бе тъпи бидони такива , тоя пък написал "провинцията" , се едно че дядо ти не се изхвърил на хасъра и баба ти да не го е намятала с лъжицата от там... алоууу....
точно заради еди -н такъф галош си отстоях ликвидацията в оня лигаф форум , а един много уважаван от мен колега спря да пиши :butthead: :butthead: :butthead: :butthead: :butthead:
IDA-дразниш пич!карай я по-полека!
stoistoi
новобранец
новобранец

Мнение от stoistoi »

IDA написа:бе , още колко тъпи теми ще пуснете бе тъпи бидони такива , тоя пък написал "провинцията" , се едно че дядо ти не се изхвърил на хасъра и баба ти да не го е намятала с лъжицата от там... алоууу....
точно заради еди -н такъф галош си отстоях ликвидацията в оня лигаф форум , а един много уважаван от мен колега спря да пиши :butthead: :butthead: :butthead: :butthead: :butthead:
Уважавай годините Си (Ни), такъв език не ти прилича, или ракиите ти идват повече. Ако не можеш да се сдържаш, ходи повече за риба или в Наречен.
и най-умния си е малко прост
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Найстина има безброй теми на футболна тематика.Това всичкото можеше да бъде написано и там и да се ограничат малко еднообразните теми.Иначе браво за старанието на автора,както и на БГ отборите ,които продължават напред. :wink:
TICA FAN
XOLERA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от XOLERA »

Стига с тия простотии,столици и провинции. Защо не си пийнете хапчетата и да си легате.
:smt027
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

d_bozhkov написа:

Не така с рогцата !
Защо така обиждаш човека.
Дошло му е кеф и написал.
Не може така ургулешката да се обиждат хората.
Ама ти верно си дрзнител май не темопускателя.
Отдавна ти чета мненията и освен да се заяждаш с всеки май друго не виждам.
Сори за грубия тон ,ама поне не те обиждам .
Не може всеки да се нарича бидон,тъпак и не знамси какъв без да го познаваш лично.
Е ядосах се спирам да пиша. :oops: :oops: :oops:
Колега , уверявам те , че каквото и да ми напишеш , аз няма как да се обидя за без значение какъв тон :wink: . Това няма как да стане нито сега , нито после , нито когато и да е.!!! Вярно , почти всичките ми мнения са такива , но така ще бъде и по нататък- така стоят нещата , и какво друго може да се види - ми нямаИзображение Изображение Изображение

п.п. за твоя информация , мога да правя всякакви квалификации , за когото си искам и както преценя и без да се познаваме лично ( ебах ти смеха), за всяка моя дума , действие или бездействие съм свикнал да нося огромни отговорности и те уверявам, че кръста се носи поименно :wink:
Дано да си ме разбрал !!!
Последно промяна от Бачо Илия на Пет Авг 29, 2008 12:19 am, променено общо 1 път.
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

XOLERA написа:Стига с тия простотии,столици и провинции. Защо не си пийнете хапчетата и да си легате.
:smt027
Пием червено бе пич :mrgreen:
Изображение
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Аз пък съм на бело ,щото от червеното ми рипа кръвното. :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Oт кога ПРОВИНЦИЯ е мръсна дума то стана като с ромите :shock:
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Geno_Altanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Geno_Altanov »

Предалгам да вземем да си направим отделен подфорум ''Изповедалня''!!? Там всеки ще може да се оплаква ,да цвили ,пили и т.н глупости ,защото това на нищо не прилича вече...

П.П : Заглавието на темата е наложително да се смени!!! Браво иначе на автора за футболния коментар а и да го питам къде слуша или гледа мачовете много ми е интересно :D :smt023
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

stoistoi написа:
Уважавай годините Си (Ни), такъв език не ти прилича, или ракиите ти идват повече. Ако не можеш да се сдържаш, ходи повече за риба или в Наречен.
Кво стааа... бе , аууу... :D :D :D :D :D Ма как да не мога да се сдържам (това ми е работата) , мога ... , ама не искам!!!! Къде бяхте вчера бре.... за риба :D

п.п. никога ракиите не са ми идвали в повече ,винаги не са ми достигали 8)отделно , никога не пия ракия или какъвто и да е алкохол през деня 8) пия само червено вино вечер , с изключения когато съм за риба- тогава пия от сутринта още и пия ракия , щото ако пия вино трябва да влача по един бидон !

п.п.п. уверявам съфорумниците , че това всичкото дето го пия постоянно ,е клас "ААА" и поне за сега , като се равикам по някои колега , е в пълно съзнание и вменяемост :axe:

п.п.п. има ли още някой дето да пита нещо , щото ми писна х..я да обяснявам възпитано и търпеливо :axe:

Изображение
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Само дето мача на Черно море се игра в София,а "кривия" им го натика от самия център.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Илия, да те допълня: Ал Том и шайка!Един не е възможно да натвори толкова злини по едно и също време! 99.99% в ръководството са алчни и безотговорни хора. От шофьора на рейса до президента!Голяма борба е с ръководството на Левски за първото място по далавери. А "провинцията" браво! С отбори от сплотени и неболедуващи от мании за величие и вождизъм играчи отсрамват България. Как си мечтая за времето когато реферите ще са честни спортни съдии, а не инструменти за печалба от Еврофутбол! Как си мечтая за силни отбори от Пловдив, Варна, Бургас, Ловеч, Русе и Видин, та тогава и така наречените софийски грандове да се понадигнат от нивото на Юмрук-Бусманци. :twisted:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

АКО СТЕ ТАКИВА СЛАДКОДУМЦИ И В ЛОВЕНЕТО НА РИБА.ЦЕНА НЯМАТЕ. :oops:
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

КИРО написа:Само дето мача на Черно море се игра в София,а "кривия" им го натика от самия център.
Един е Сашо Кривия и този път показа на Света кой е!Само Черно море!Успех им пожелавам за напред и да мачкат до дупка всичко,що им се изпречи!!!
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
viksana
новобранец
новобранец

Мнение от viksana »

ИДАли МИДА ли къвто си там,недей да ме обиждаш,защото първо не си ми никакъв роднина на първо..нито си ми баща,нито дядо,нито приятел..та даже и те не смеят да ме обиждат бе,а някакъв си от някъв форум тръгнал да ми говори кой тъпак и кой не..абе я земи спри с тоя алкохол мисля.. :evil: :twisted: :twisted: :twisted:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”