Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

АВТОМОБИЛЕН СЪВЕТ...
Модератор: dantho.mihov
- Румбата
- разбира нещата
Re: АВТОМОБИЛЕН СЪВЕТ...

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
А бе хора , как ги намирате тези коли на по 70 и на по 150 хиляди.
Аз съм от 4 године в германия, и съм купувал 8 коли за БГ (2 за мен и другите за приятели). та гъза да си скъсаш кола първа или втора ръка(демек от собственник а не от търговец) под 150 хиляди няма ако колата е над 6-7 години. Ако е през търговец или минала през повече ръце(т.е. пак някога си през търговец) 100 не ами 1000 % въртян километраж. Имам колеги трима с коли на по две години на единия е 270 хиляди , а на другите с над 300 хиляди километри.
А как стават тези неща в БГ ще ви обясня, значи изгоря ми моторчето на стрелката на скоростомера и търсик каде ли не част и като не намерих тръгнах по сервизи , в София до Горубляне ме пратиха в радиотелевизионен сервиз, а там имаше поне 40 табла на коли за въртене. (имаха работа и не ми обърнаха внимание за дреболии. Последва същото в Дупница в два телевизионни сервиза по масите им имаше ОГРОМНО количество арматурни табла и ми казаха , че октомври нямали толкова работа да съм отишъл тогава, сега имало много за въртене и ако не съм и аз за въртене на километража да си ходя.
Та така купих си цяло табло от Германия, и по пътя карах само на оборотомер
Та целата ми беше да ви обясня , че не е толова добре да се гледа предимно километраж, а състоянието на самата кола и ако има някакви документи за сметки или сервизи от скоро (там зарължително пишат актуалния километраж) .
А какво хванал да обиснявам вие си го знаете това , ама да се повторя де
Аз съм от 4 године в германия, и съм купувал 8 коли за БГ (2 за мен и другите за приятели). та гъза да си скъсаш кола първа или втора ръка(демек от собственник а не от търговец) под 150 хиляди няма ако колата е над 6-7 години. Ако е през търговец или минала през повече ръце(т.е. пак някога си през търговец) 100 не ами 1000 % въртян километраж. Имам колеги трима с коли на по две години на единия е 270 хиляди , а на другите с над 300 хиляди километри.
А как стават тези неща в БГ ще ви обясня, значи изгоря ми моторчето на стрелката на скоростомера и търсик каде ли не част и като не намерих тръгнах по сервизи , в София до Горубляне ме пратиха в радиотелевизионен сервиз, а там имаше поне 40 табла на коли за въртене. (имаха работа и не ми обърнаха внимание за дреболии. Последва същото в Дупница в два телевизионни сервиза по масите им имаше ОГРОМНО количество арматурни табла и ми казаха , че октомври нямали толкова работа да съм отишъл тогава, сега имало много за въртене и ако не съм и аз за въртене на километража да си ходя.
Та така купих си цяло табло от Германия, и по пътя карах само на оборотомер

Та целата ми беше да ви обясня , че не е толова добре да се гледа предимно километраж, а състоянието на самата кола и ако има някакви документи за сметки или сервизи от скоро (там зарължително пишат актуалния километраж) .
А какво хванал да обиснявам вие си го знаете това , ама да се повторя де

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
chapara написа:IVKOPIVKO написа:3. Трябва да става първо за мацки и чак тогава за всичко останало...![]()
![]()

На твойте години друго не е важно !!!
не че на мойте е

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Френски,немски,испанци,камерунски, пф пф .. всичко е Дженерал Моторс USA
Аз инак си карам БМВ 5-чка и съм доволен,като изключим уеко по големия разход на гориво.Иначе колега,преди да вземеш кола,мисли най-вече за факта,че един път ще платиш за колата,а после ще има да плащаш и по нея още,все пак тя не върви безплатно и не е гаранция,че няма да ти потрябва някоя по скъпа част с времето или евентуална смяна на нещо.
Успех

TICA FAN
- rino712
- ще става разбирач
Като по-евтин но мн.удачен вариант,ти предлагам да погледнеш-Mitsubishi Space runner. 

Wild fur Schnuren!!!
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ивко,грабвай някоя "пичеловка" и хич да не ти пука за риболов ,черни пътища и всякакви други шашкънии.За всичко си има време ....... щото "когато вратовръзката увисне,а звънецът вече не прави дзън-дзън" ще си спомниш думите ми,ама ще е късно.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Абе пичеловка ще е то, гледах няколко алфи и едно ауди а4 в мобилето, ама аудито чак в благоевград ама ще го мислим и него. Ама че ще е пичеловка това отдавна е решено!!!А какво мислите за Land Rover хем е пичеловка хем риболовка...

- MITKO70
- кандидат преподавател
Някой ден и това ще стане може би ,но за сега не виждам смисъл,да взема някоя и пак да я стягам да стане кола.А и това е при нас от както е излязло от завода в Инголщат,но малко беше карано през годините.Сега вече то е наредIVKOPIVKO написа:Продай ми го бе...

Всичко може,но не всеки го можe.

И аз да се наредя да си изкажа мнението.Незнам кой от вас е сменял най-много италянски коли но със сигурност аз съм карал най дълго време такава.Имам един фиат от десетина години и като сметна само капачката на резервоара не съм му сменял.Та нема какво да се лъжем италянците са на германците циганите(мое мнение не ангажирвам никой с него).Един приятел си взе наскоро 156-цата та за три месеца два пъти и сменя рейката.Наистина много красива кола но Sony e прав колата не е само покупка тя е и разход така че сам прецени.Моя съвет е плати си за пълен достъп в mobile.bg и почти за всяка кола си има-Автомобилът на старо-плюсове и минуси.
Поздрави!

Поздрави!
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
...която е марка TRW, най-вероятноЕдин приятел си взе наскоро 156-цата та за три месеца два пъти и сменя рейката.

А ти, ако случайно не си доволен, защо го имаш 10 години

Що се отнася до тези статии в mobile.bg, те са писани по калъп - отсега мога да ти кажа какво пише с две думи - най-хубавата кола на света е фолксфагин. То ако от такива статии се добиваше опит...
И накрая да обобщим: всички коли не са спрели да се движат, трошат се еднакво и то най-вече частите, които не са произведени от самата марка. Истината е, че е добре да караш тази, която ти харесва - това за Ивко

Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Че явно не си случил на читав автомобил е ясно.Че можеше да бъде всяка марка ,също ми е ясно.Ми що го държа /Фиата/ цели 10 години ? То,това си е живо садо-мазо предвид ситуацията..Имам един фиат от десетина години и като сметна само капачката на резервоара не съм му сменял.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
-
Тука истински съвет няма да получиш.Аз имам приятел който има сервиз и като реша да взема нещо веднага ми обяснява кой модел и марка какви му са предимства и недостатъците.В най общи линии можеш да се орентираш като видиш какви по нови коли се продават на тънканак и ще разбереш кои са качествени.Хубавите коли се продават след доста километри и доста по скъпи.Кола която е след 2000г и ще се продава за под 10 000лв.просто забрави да е марка.Ако решиш да си копуваш ауди ми звъни да ти кажа какви са недостатъците 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- GODzillata
Вземи си кемпер като на snegk, хем за риба става - хем за няколко девойки даже. 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Целта е да дадем съвет на Ивко,аз за кола не съм питал никой,решил съм си въпроса с една Фронтера.А за Фиата жена ми го кара вече 5-та година и не иска да го смени с нищо.Извинявам се за спама и повече няма да пиша в тази тема.Димо Генчев написа:А ти, ако случайно не си доволен, защо го имаш 10 години![]()
Ами, карай и друга някоя кола толкова време и тогава сравнявай, де.