АВТОМОБИЛЕН СЪВЕТ...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Re: АВТОМОБИЛЕН СЪВЕТ...

Мнение от Румбата »

:D Ивко , кола и за двете има и тя е Японски джип/всички модели/ само гумите с джантите ще сменяш от едното за другото !!! И в парите ще се впишеш и гъзар ще бъдеш ! За италианските коли - като за мъртвец /хубаво или нищо/ та така , аз - нищо ! Вземи си я от Германия и си ела с нея и си питай ушите ! Другият вариант е хубава кола и Москвич /но не Алеко/за риба ! :D Апропо - аз карам поредната Мазда / и знам защо/ , та Павел Иванов и другите с японци са го изпитали и те ! :D
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

А бе хора , как ги намирате тези коли на по 70 и на по 150 хиляди.
Аз съм от 4 године в германия, и съм купувал 8 коли за БГ (2 за мен и другите за приятели). та гъза да си скъсаш кола първа или втора ръка(демек от собственник а не от търговец) под 150 хиляди няма ако колата е над 6-7 години. Ако е през търговец или минала през повече ръце(т.е. пак някога си през търговец) 100 не ами 1000 % въртян километраж. Имам колеги трима с коли на по две години на единия е 270 хиляди , а на другите с над 300 хиляди километри.
А как стават тези неща в БГ ще ви обясня, значи изгоря ми моторчето на стрелката на скоростомера и търсик каде ли не част и като не намерих тръгнах по сервизи , в София до Горубляне ме пратиха в радиотелевизионен сервиз, а там имаше поне 40 табла на коли за въртене. (имаха работа и не ми обърнаха внимание за дреболии. Последва същото в Дупница в два телевизионни сервиза по масите им имаше ОГРОМНО количество арматурни табла и ми казаха , че октомври нямали толкова работа да съм отишъл тогава, сега имало много за въртене и ако не съм и аз за въртене на километража да си ходя.
Та така купих си цяло табло от Германия, и по пътя карах само на оборотомер :)
Та целата ми беше да ви обясня , че не е толова добре да се гледа предимно километраж, а състоянието на самата кола и ако има някакви документи за сметки или сервизи от скоро (там зарължително пишат актуалния километраж) .
А какво хванал да обиснявам вие си го знаете това , ама да се повторя де :)
peichev
новобранец
новобранец

Мнение от peichev »

:drinkers:за "японките'"......... а за останалите- купете си 'японки" за да има за какво да пите че лежейки под колите трудно се вдига наздраве............айде наздраве и на вас :drinkers:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

chapara написа:
IVKOPIVKO написа:3. Трябва да става първо за мацки и чак тогава за всичко останало... :lol: :lol: :lol:
Изображение

:D :D :D :D :D

На твойте години друго не е важно !!!
не че на мойте е :twisted: :twisted: :twisted:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Френски,немски,испанци,камерунски, пф пф .. всичко е Дженерал Моторс USA :roll: Аз инак си карам БМВ 5-чка и съм доволен,като изключим уеко по големия разход на гориво.Иначе колега,преди да вземеш кола,мисли най-вече за факта,че един път ще платиш за колата,а после ще има да плащаш и по нея още,все пак тя не върви безплатно и не е гаранция,че няма да ти потрябва някоя по скъпа част с времето или евентуална смяна на нещо. :wink: Успех
TICA FAN
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Като по-евтин но мн.удачен вариант,ти предлагам да погледнеш-Mitsubishi Space runner. :wink:
Wild fur Schnuren!!!
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Ивко,грабвай някоя "пичеловка" и хич да не ти пука за риболов ,черни пътища и всякакви други шашкънии.За всичко си има време ....... щото "когато вратовръзката увисне,а звънецът вече не прави дзън-дзън" ще си спомниш думите ми,ама ще е късно. :D :D :D :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Абе пичеловка ще е то, гледах няколко алфи и едно ауди а4 в мобилето, ама аудито чак в благоевград ама ще го мислим и него. Ама че ще е пичеловка това отдавна е решено!!!А какво мислите за Land Rover хем е пичеловка хем риболовка... :D :ANAL:
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

IVKOPIVKO написа:Продай ми го бе...
Някой ден и това ще стане може би ,но за сега не виждам смисъл,да взема някоя и пак да я стягам да стане кола.А и това е при нас от както е излязло от завода в Инголщат,но малко беше карано през годините.Сега вече то е наред :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

И аз да се наредя да си изкажа мнението.Незнам кой от вас е сменял най-много италянски коли но със сигурност аз съм карал най дълго време такава.Имам един фиат от десетина години и като сметна само капачката на резервоара не съм му сменял.Та нема какво да се лъжем италянците са на германците циганите(мое мнение не ангажирвам никой с него).Един приятел си взе наскоро 156-цата та за три месеца два пъти и сменя рейката.Наистина много красива кола но Sony e прав колата не е само покупка тя е и разход така че сам прецени.Моя съвет е плати си за пълен достъп в mobile.bg и почти за всяка кола си има-Автомобилът на старо-плюсове и минуси. :wink:
Поздрави!
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Димо Генчев »

Един приятел си взе наскоро 156-цата та за три месеца два пъти и сменя рейката.
...която е марка TRW, най-вероятно :D
А ти, ако случайно не си доволен, защо го имаш 10 години :D :D Ами, карай и друга някоя кола толкова време и тогава сравнявай, де.

Що се отнася до тези статии в mobile.bg, те са писани по калъп - отсега мога да ти кажа какво пише с две думи - най-хубавата кола на света е фолксфагин. То ако от такива статии се добиваше опит...

И накрая да обобщим: всички коли не са спрели да се движат, трошат се еднакво и то най-вече частите, които не са произведени от самата марка. Истината е, че е добре да караш тази, която ти харесва - това за Ивко 8)
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

.Имам един фиат от десетина години и като сметна само капачката на резервоара не съм му сменял.
Че явно не си случил на читав автомобил е ясно.Че можеше да бъде всяка марка ,също ми е ясно.Ми що го държа /Фиата/ цели 10 години ? То,това си е живо садо-мазо предвид ситуацията. :D :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
snegk

Мнение от snegk »

Тука истински съвет няма да получиш.Аз имам приятел който има сервиз и като реша да взема нещо веднага ми обяснява кой модел и марка какви му са предимства и недостатъците.В най общи линии можеш да се орентираш като видиш какви по нови коли се продават на тънканак и ще разбереш кои са качествени.Хубавите коли се продават след доста километри и доста по скъпи.Кола която е след 2000г и ще се продава за под 10 000лв.просто забрави да е марка.Ако решиш да си копуваш ауди ми звъни да ти кажа какви са недостатъците :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Вземи си кемпер като на snegk, хем за риба става - хем за няколко девойки даже. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
dimi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dimi »

Димо Генчев написа:А ти, ако случайно не си доволен, защо го имаш 10 години :D :D Ами, карай и друга някоя кола толкова време и тогава сравнявай, де.
Целта е да дадем съвет на Ивко,аз за кола не съм питал никой,решил съм си въпроса с една Фронтера.А за Фиата жена ми го кара вече 5-та година и не иска да го смени с нищо.Извинявам се за спама и повече няма да пиша в тази тема.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”