0па

Съобщения свързани със сайта и форума.

Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar

Трябва ли да се премахнат потребители с 0 мнения и невлизали в сайта за дълъг период ?

Анкетата свършва на Сря Окт 12, 2005 2:42 pm

Да ако не е влизал от 6 месеца
12
39%
Да ако не е влизал от 8 месеца и е с 0 мнения
14
45%
Не
5
16%

Общо гласове: 31

Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Re: 0па

Мнение от КИРО »

Марко,те такивата са много. С 0 мнения.
Абе нека си четат.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Изображение
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

lovo написа;
Колеги пишещи или не във този форум без лична снимка на аватара си ,за мен са бракониери по всички точки и параграфи.
Каква информация очакваш от пр.Гроздан от Къхршака,Пловдив.Може ли да се вярва на човек който се крие зад някакъв измислен профил ,-дава информация ама и иска информация.

С това не съм съгласен не забряваи че има и защита на личните данни да не ти обяснявам защо :oops:
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Skorpi написа:С това не съм съгласен не забряваи че има и защита на личните данни да не ти обяснявам защо
Нема ядове колега, турайте качулките и да живее демокрацията.

За личните данни ,хм дали всички сте анонимни,не мисля.
Не забравяйте че окото ви гледа. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Така както си го написал излиза че аз като не съм с снимка на аватара си съм браконер по всички точки и параграфи пък и доста от членовете на форума са като мен :mrgreen: Аз исках да ти кажа не така краино колега , риболовец съм от 20 и кусур години любимият ми риболов е на плувка рядко вземам риба в повечето случаи я връщам обратно :P А колкото до личните данни не ми се ще да се веят из интернет пространството На теб може да не ти се е случвало но аз съм патил по тая точка , то с заплахи звънене по телефона в 2ч през ноща абе дълга история ....да не ти надувам главата но отогава се си имам 1 наум :P
Последно промяна от Skorpi на Пон Ное 24, 2008 11:27 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Хей, не сте прави да заклеймявате непишещите...аз например чета форума от 2 години, бях се регистрирала ама си забравих паролата, регистрирах се наново и чак сега се престраших да пиша...ама това е защото влизах в "на риба" само в обедната почивка в офиса - нямах интернет в къщи, ходех за риба предимно на платен гьол щот няма време за друг :cry: ( и събота и неделя на работа :evil: ) , т.е. няма с какво да се похваля и те така! Да, ама много информация получих оттук и резултата е на лице...напр. тая година за първи път лових на морето - на всеки плаж се отчетох - общо 3! Дори един възрастен баш рибар каза , че съм го засрамила като му подарих улова си :wink: а той не беше излизал щот знаел че няма риба :shock: Та това искам да кажа че на всеки му идва времето рано или късно...Поздрави и наслука
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Elfi нема кои да те трие :P и аз имам един авер и тои така си чете и не пише ,срам ли го е не мога да кажа едно мнение има за 2 г :oops:
Изображение
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Неграмотен съм,мааму,не моа си сложа снимка и това е.Който ма не приема по писания и излъчване,начи не разбира от ора.Ни съм бракониер,от страната на закона съм,да го...и за туй си патя цял живот.Ша продължавам да пиша, много редовно,щот си купих "лап"-чо и вече си лежа в хола с него,пийнвам си и защитавам правата на неизфизиономените членове на форума!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

INCUBUS написа:Неграмотен съм,мааму,не моа си сложа снимка и това е.Който ма не приема по писания и излъчване,начи не разбира от ора.Ни съм бракониер,от страната на закона съм,да го...и за туй си патя цял живот.Ша продължавам да пиша, много редовно,щот си купих "лап"-чо и вече си лежа в хола с него,пийнвам си и защитавам правата на неизфизиономените членове на форума!

Баце да ти е честит лаптопчо :lol: ,колкото до останалото никъде няма правило което да те задължи да си слагаш снимка.Постването на снимка си е личен избор, който иска нека си сложи, това е като да пускаш или не рибата.
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

колеги и да и не всеки човек е строго индивидуален за себеси някои са по затворени,тоест по една или друга причина не пишат защото не могат да се престрашат или не искат(примерно)други пак пишат само и само да се намират на работа,разбират не разбират ама да са там в редиците с по (порасналите риболовци)
Изображение Изображение Изображение Изображение
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

beis написа:колеги и да и не всеки човек е строго индивидуален за себеси някои са по затворени,тоест по една или друга причина не пишат защото не могат да се престрашат или не искат(примерно)други пак пишат само и само да се намират на работа,разбират не разбират ама да са там в редиците с по (порасналите риболовци)
:lol: Прав си колега beis,особено за втората част на мнението ти. :lol:
лапнишаран
новобранец
новобранец

Мнение от лапнишаран »

И аз съм от четящите без снимка,то май това ми е първия пост.Не че не ми се пише,ама нищо ни разбирам от риболов.Аз рибата я хващам в магазина,но.....просто форума е хубав и рецепти хубави има! Та така....
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

лапнишаран написа:И аз съм от четящите без снимка,то май това ми е първия пост.Не че не ми се пише,ама нищо ни разбирам от риболов.Аз рибата я хващам в магазина,но.....просто форума е хубав и рецепти хубави има! Та така....
Пък и ако видиш къде си правят рибарите лакърдиите,хептех ще ти хареса форуна.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Заключено

Обратно към “Съобщения”