Къде се намирам:
Относно Сайта
Съобщения
naRiba.com

Форум

0па
Модератори: bobopeli, Paublo_Eskobar
- Skorpi
- сериозен играч
Re: 0па
lovo написа;
Колеги пишещи или не във този форум без лична снимка на аватара си ,за мен са бракониери по всички точки и параграфи.
Каква информация очакваш от пр.Гроздан от Къхршака,Пловдив.Може ли да се вярва на човек който се крие зад някакъв измислен профил ,-дава информация ама и иска информация.
С това не съм съгласен не забряваи че има и защита на личните данни да не ти обяснявам защо
Колеги пишещи или не във този форум без лична снимка на аватара си ,за мен са бракониери по всички точки и параграфи.
Каква информация очакваш от пр.Гроздан от Къхршака,Пловдив.Може ли да се вярва на човек който се крие зад някакъв измислен профил ,-дава информация ама и иска информация.
С това не съм съгласен не забряваи че има и защита на личните данни да не ти обяснявам защо

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

-
- сериозен играч
Нема ядове колега, турайте качулките и да живее демокрацията.Skorpi написа:С това не съм съгласен не забряваи че има и защита на личните данни да не ти обяснявам защо
За личните данни ,хм дали всички сте анонимни,не мисля.
Не забравяйте че окото ви гледа.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- Skorpi
- сериозен играч
Така както си го написал излиза че аз като не съм с снимка на аватара си съм браконер по всички точки и параграфи пък и доста от членовете на форума са като мен
Аз исках да ти кажа не така краино колега , риболовец съм от 20 и кусур години любимият ми риболов е на плувка рядко вземам риба в повечето случаи я връщам обратно
А колкото до личните данни не ми се ще да се веят из интернет пространството На теб може да не ти се е случвало но аз съм патил по тая точка , то с заплахи звънене по телефона в 2ч през ноща абе дълга история ....да не ти надувам главата но отогава се си имам 1 наум 

Последно промяна от Skorpi на Пон Ное 24, 2008 11:27 pm, променено общо 1 път.
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти

Хей, не сте прави да заклеймявате непишещите...аз например чета форума от 2 години, бях се регистрирала ама си забравих паролата, регистрирах се наново и чак сега се престраших да пиша...ама това е защото влизах в "на риба" само в обедната почивка в офиса - нямах интернет в къщи, ходех за риба предимно на платен гьол щот няма време за друг
( и събота и неделя на работа
) , т.е. няма с какво да се похваля и те така! Да, ама много информация получих оттук и резултата е на лице...напр. тая година за първи път лових на морето - на всеки плаж се отчетох - общо 3! Дори един възрастен баш рибар каза , че съм го засрамила като му подарих улова си
а той не беше излизал щот знаел че няма риба
Та това искам да кажа че на всеки му идва времето рано или късно...Поздрави и наслука

-
- кандидат преподавател
Неграмотен съм,мааму,не моа си сложа снимка и това е.Който ма не приема по писания и излъчване,начи не разбира от ора.Ни съм бракониер,от страната на закона съм,да го...и за туй си патя цял живот.Ша продължавам да пиша, много редовно,щот си купих "лап"-чо и вече си лежа в хола с него,пийнвам си и защитавам правата на неизфизиономените членове на форума!
- barutchiata ©
- Администратор
INCUBUS написа:Неграмотен съм,мааму,не моа си сложа снимка и това е.Който ма не приема по писания и излъчване,начи не разбира от ора.Ни съм бракониер,от страната на закона съм,да го...и за туй си патя цял живот.Ша продължавам да пиша, много редовно,щот си купих "лап"-чо и вече си лежа в хола с него,пийнвам си и защитавам правата на неизфизиономените членове на форума!
Баце да ти е честит лаптопчо

колеги и да и не всеки човек е строго индивидуален за себеси някои са по затворени,тоест по една или друга причина не пишат защото не могат да се престрашат или не искат(примерно)други пак пишат само и само да се намират на работа,разбират не разбират ама да са там в редиците с по (порасналите риболовци)

beis написа:колеги и да и не всеки човек е строго индивидуален за себеси някои са по затворени,тоест по една или друга причина не пишат защото не могат да се престрашат или не искат(примерно)други пак пишат само и само да се намират на работа,разбират не разбират ама да са там в редиците с по (порасналите риболовци)

-
- новобранец
И аз съм от четящите без снимка,то май това ми е първия пост.Не че не ми се пише,ама нищо ни разбирам от риболов.Аз рибата я хващам в магазина,но.....просто форума е хубав и рецепти хубави има! Та така....
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Пък и ако видиш къде си правят рибарите лакърдиите,хептех ще ти хареса форуна.лапнишаран написа:И аз съм от четящите без снимка,то май това ми е първия пост.Не че не ми се пише,ама нищо ни разбирам от риболов.Аз рибата я хващам в магазина,но.....просто форума е хубав и рецепти хубави има! Та така....
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА