Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Тъжна картинка!
Модератор: dantho.mihov
-
- учете се от него
Re: Тъжна картинка!
И за секунда няма да се заколебая да постна едно от петте ти лични, щото наистина картинката е ' ТЪЖНА'Лъчо33 написа:Хе хе хе ... Ми само некой хлапе може да се върже, ЧЕ ще ти се ИЗВИНЯ / ПРОФЕСОРЕ/ !!!
п.п Нема такъв ВАРИЯНТ !!!!

Лъчо33 написа:Хммм .... Ми що не си ебеш майката, всезнайкоооо

Да цитата е МОЙ, но защо ли съм ти го писъл
?
... може би с нещо си ме предизвикъл ...

... може би с нещо си ме предизвикъл ...

- Моряка
- кандидат преподавател
Лъчо ли си ,къв си сибирски ли си ,язък за личните дет ги писа(на мен)Сега е кеф ,ма после........
А сега де? 

Морски ли си, селски ли си, ЩО си не ебеш и ти майката бе гагауз!!!Моряка написа:Лъчо ли си ,къв си сибирски ли си ,язък за личните дет ги писа(на мен)Сега е кеф ,ма после........
Лъчо, пиша от един час много дълго мнение по темата, а ти ме прекъсваш да ге...Лъчо33 написа:Ясно щом си МОДЕРАТОР, винаги си прав !
Ако искаш да му се извиня?
така де, това беше шега, да поясня, че ти май малко се връзваш...в повечко...простено да ти е!
тук бях написал нещо за г-н IDA, което трия, не защото не го мисля, но каквото имам да му казвам съм го написал на лично, че нещо много стана спама в тая тема!
Последно промяна от Jechev на Чет Яну 15, 2009 10:41 pm, променено общо 2 пъти.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич

Jechev, мислех че ще ми четеш некво конско, но ти излезе пекан/ за което съм ти благодарен/ и ти желая късмет !!!
Да сигурен съм че знае как се лови червеноперка с корково тапа, руска корда/евентуално/ и закривена кърфица !!! всичко това вързано на пъпур/тръстика/ !!!
... Мисля, че тва ми е последния пост в този форум ...
ЧАО за сега и успехи !!!
Да сигурен съм че знае как се лови червеноперка с корково тапа, руска корда/евентуално/ и закривена кърфица !!! всичко това вързано на пъпур/тръстика/ !!!
... Мисля, че тва ми е последния пост в този форум ...
ЧАО за сега и успехи !!!
"конското" ти го пуснах на лични и надявам се да поизтриеш туй-онуй....инак тук, най-важно е да не сe "дъвчим" и псуем лично, щото все пак сме братя по оружие някак , а и най-вече е редно да спазваме павилата...., а и както е видно в тази тема, че и аз не ги спазих, за което съ извинявам на всички колеги..!
Иронията настрана,че и поне през ред...., ама искам да си продължъ по темата....
Много се чудех, ама , дали да пиша, ама рекох си и аз, че да съ изказвам наоколо, че то мнението е като гъзъ, все някога си лъсва....
Първом:така и не разбрах, защо някои колеги приеха репликата "мишоци", толкоз лично, а че и се обидиха, а и точно тези замъркаха , които, че и пъ и най- много мъ радват, и които знам със сигурност, че не отговарят на категорита"мишоци" ,.... е, те това не мога да го разбра?!?
Втором:това беше лирично отклонение и лека "захапка" към всички, които сте си написали в постовете думата "мишоци" и директно и индиректо се засягате от репликата на Дона Копон!!!!!!!
Позатривам си снощните писания, че нещо....
Иронията настрана,че и поне през ред...., ама искам да си продължъ по темата....
Много се чудех, ама , дали да пиша, ама рекох си и аз, че да съ изказвам наоколо, че то мнението е като гъзъ, все някога си лъсва....
Първом:така и не разбрах, защо някои колеги приеха репликата "мишоци", толкоз лично, а че и се обидиха, а и точно тези замъркаха , които, че и пъ и най- много мъ радват, и които знам със сигурност, че не отговарят на категорита"мишоци" ,.... е, те това не мога да го разбра?!?
Втором:това беше лирично отклонение и лека "захапка" към всички, които сте си написали в постовете думата "мишоци" и директно и индиректо се засягате от репликата на Дона Копон!!!!!!!

Позатривам си снощните писания, че нещо....
Последно промяна от Jechev на Пет Яну 16, 2009 12:10 am, променено общо 3 пъти.
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Джоко Росич

-
- и господ не е толокова добър
Хубаво каза човека да не пишат мишоци,ама някой хора неможаха да разберът пак ядът..............

п.п.Само да допълня,че както на митинга управляващите се постараха и успяха да манипулират всичко,то така и във форума има хора които не им пука за нищо.Те пишат просто защото знаят,че написаното от тях ще предизвика скандали.

п.п.Само да допълня,че както на митинга управляващите се постараха и успяха да манипулират всичко,то така и във форума има хора които не им пука за нищо.Те пишат просто защото знаят,че написаното от тях ще предизвика скандали.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- и господ не е толокова добър
Ей това мнени от дир.бг. много ми хареса.
Чочо (14.01.2009 г. | 22:53ч.)
Аз имам един въпрос - къде беше тази ”смела” жандармерия и полиция, когато преди няколко месеца орди цигани въоръжени с брадви, бухалки и ножове ревяха - ”смърт за българите!”? Е, ако това не е държава на циганите и турците, здраве му кажи!
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- dobromir_dimov
- научил се да хвърля
По едно време по Канал 3 видях как едни викаха на онези, дето в белите държави са полицаи "нас не ни закачайте, ние сме турци", а едно момиче им викаше "рязани са ни пишките".snegk написа:Ей това мнени от дир.бг. много ми хареса.Чочо (14.01.2009 г. | 22:53ч.)
Аз имам един въпрос - къде беше тази ”смела” жандармерия и полиция, когато преди няколко месеца орди цигани въоръжени с брадви, бухалки и ножове ревяха - ”смърт за българите!”? Е, ако това не е държава на циганите и турците, здраве му кажи!
Що ми се стори че спряха да ги закачат?!?!?!
“Woe to you oh earth and sea
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
… for the devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of he beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six”
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Колеги съфорумци,AL KAPONE написа: Подхвърли се и идеята за нашето риболовно здружение "НА РИБА"! Мисля, че ще го бъде и ще го направим в скоро време, защото измежду вас видях ВОЛЯ, ЖЕЛАНИЕ да градим по добро бъдеще.
Моля тези, които знаят че са мишки да не коментират а да проявят един път уважение... към тези на които им пука за утре....![]()
Поздрав

Удивен съм, че се хванахте за думата "мишки", и така емоционално я приехте...
Това беше просто молба !!!
Накарахте ме да съжалявам, че си позволих да пиша тези дни....!
Който се е почуствал засегнат или убиден, да приеме моите ИЗВИНЕНИЯ

п.п Ако имах възможност, бих си изтрил половината теми които съм пуснал. Не желая скандали и интриги помеждуни.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
И какво излезе от цялата история-Виновна е ПОЛИЦИЯТА!!!БРАВО!
КОГАТО НЯМА РИБА И РАКЪТ Е РИБА!!!!
-
- разбира нещата
Ето и част от моето скромно мнение:
На 37 години съм,скачах по митинги,развявах байраци,агитирах,замярах със снежни топки,но не полицаите,а ПОЛИТИЦИТЕ...
След толкова години направих извод/брей,че съм мъдър/:
-Където стъпят комунист и мангал,трева не никне,
а още дълго време ще ги има по нашата земя
п.п.средностатистически 40 години трябвали ,за да се затрие една партия,например Партията Свята!
На 37 години съм,скачах по митинги,развявах байраци,агитирах,замярах със снежни топки,но не полицаите,а ПОЛИТИЦИТЕ...
След толкова години направих извод/брей,че съм мъдър/:
-Където стъпят комунист и мангал,трева не никне,
а още дълго време ще ги има по нашата земя

п.п.средностатистически 40 години трябвали ,за да се затрие една партия,например Партията Свята!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
-
- сериозен играч
Ми то това май беше и целта на управляващите,да се възползуват от този протест и да насъскат хората срещу полицията.След като полицията се готвеше за нови протести,и получиха малко или много подкрепата на българският народ под формата на петиций и др..bozhidar_kostov написа:И какво излезе от цялата история-Виновна е ПОЛИЦИЯТА!!!БРАВО!
то вчерашните протести ,направо са шестица от тотото ,за управляващите ни дебелогъзи гамени.Засега успяват,но само засега.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- nikaro
- ще става разбирач
Krokibg написа:Доста попрочетох,преди да се включа в темата.Първо,мисля че Ал Капоне изобщо не целеше да обиди хората,които са от далече и не можеха да дойдат.Второ,аз ако нямах работа в София,може би и аз нямаше да отида до там,но така си подредих нещата.Капонето имаше на предвид,няколкото поста от предната тема,в която хора се намесиха и се опитаха да убеждават останалите че не трябва да се правят стачки а трябва да си стойм мирни и да ни чукат,щото те-политиците са хубави хора ,а ние просто не знаем какво искаме и така нататък.Опитвам се да внеса малко разум в заформилия се "сериозен" дебат относно днескашната простотия на площада пред парламента но надали ще успея да го постигна.Затова,просто няма да пиша много.Нека живота да ни направлява и ако е рекъл господ да се събудим,това ще стане.Ако пък ни е писано цял живот да сме роби,такива ще си останем.Какво представляват 200 000 полицай пред 2-3 000 000 милиона Българи,с по едно дърво !?!?!? Е,оставям ви с най-приятелски чувства и ако искате полицаите да се оттеглят без да са в състояние да направят каквото и да е,просто трябва всички да скочат а не само шепа хора.Нещата са прости,когато един човек е безсилен да се пребори с даден проблем,той се отдръпва.Сега,полицаите си свършиха работата,за която може би тихо-мълком за да не се разбере от народа им дадоха това което искаха - 13 та заплата - пак повтарям,може би !Доказателство е това,че много яростно защитаваха хората които им дадоха от нашите пари и стачкуващите се отдръпнаха.Ако целия народ се изправи,полицаите,просто щат-нещат ще се отдръпнат,ако не искат да бъдат пометени. 3 000 000 човека са страшна сила.Чудя се,как няма един свестен генерал от военните,да вземе да спретне един преврат и да приключат проблемите за няколко години.Всички държави преминали през воени преврати,сега просто са с процъфтяваща икономика и политиците са като агънца.айде,стига съм писал че ми писна тази тема.Щом дойдоха само шепа народ на този митинг,това значи че всичко е наред и живота ни е просто прекрасен.Айде с здраве !!!
P.S Само да допълня,дайте възможност на полицаите да се отдръпнат,под претекст че немогат да спрат 1.5 - 2 000 000 милиона човека.Гарантирам ви,че с удоволствие ще се скатаят![]()
![]()
За това обаче,трябва да се попълни бройката от 2 000 до 2 000 000,то не е много,само някакви си 1 998 000 човека ни трябват
![]()
Голям майтап нали ??? Айде,пак спретнах романа ГЛАД
Просто няма какво да допълня.Все едно си прочетох мислите

или всички да се вдигнем.Иначе оправия няма.Преди преврата в Гърция нашите са им давали хляб и дрехи
(това са ми го казвали гърци),а сега каде са те каде сме ние?Не,че са кой знае какъв критерий,но в сравнение
с нас......

Това е моето мнение и се радвам,че не само аз мисля така!!!