Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Как го правите
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Как го правите
За мен няма...

"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Ами прескочи тогава до Стамболйски, там има големи говеда може пък да те огрее. 

Който го може, си го може!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Случайно да сте братя като единят е с постоянен БАН от некъде или от много места ?Stivi написа:... Но все пак ще ти дам един жокер със Стенли се познаваме и сме от един град.
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
И случайно да не сте обещали някъде да пуснете уникална рецепта за приготвяне на распер? Чакам я с нетърпение - и тук може!
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Светни ме кво е това"БАН" не съм на ти с компа.А колкото до Стенли това е малко
история. Ако си забелязал от както е задал въпроса си не се е появявал в саита. Просто разрешавахме спор по моето ново увлечение и от там се започна. Споко различни сме даже и на години и надали ще се появи повече в сайта не си пада по компа и теориите. Даже ако можеш изтрий му профила 

- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Мунчо ти го хвани а аз ще ти изровя някоя кулинарийка, но искам първо да го видя 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
То с времето се научаваStivi написа:Светни ме кво е това"БАН" ...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Е на е толкова спешно, а може ли да те питам нещо като специалист.Ако имаш малко време де.
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Който ги сее на семпай - жъне сепуко.
Би ли ми го превел на нашенски градски.
Би ли ми го превел на нашенски градски.
"Ни ритъй с глъвъ на катъра петалътъ"Stivi написа: Би ли ми го превел на нашенски градски.

- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Абе градски кажи си го направо кво ми го перефразираш, притеснява ли те нещо.
1. Притеснява ме това, че имаш 2 регистрации от един компютър, като двамата потребители пишат в една тема.Stivi написа:Абе градски кажи си го направо кво ми го перефразираш, притеснява ли те нещо.
2. Притеснява ме това, че пускаш постове със заядлив характер към модератор.
Нищо лично. Изчети ТУК какви са правилата, а ако имаш желание да разбереш какво е хванал един потребител - проследи постовете му и ще видиш и риби и снимки.
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Е това е, можеше да го кажеш отначало. Отговарям ти по точките.
1. Вярное за компа, но потребителите както обясних на Павката са различни. Ако си забелязал " стенли"/ това е един мой приятел също рибар/ само си зададе въпроса и повече не се е появявал нито давал мнение.И ако си прочел малко по нагоре в темата даже помолих Павката ако може да го затрие.
2.Колкото до въпроса ми до Павката за снимки изобщо не съм се бъзикал, а напротив, както писах го уважавам като знаещ/ за разлика от доста хора във форума които се представят за капацитети, но всъщност и те са гола вода като мен/ и просто исках да видя някоя негова хубава рибка. Виждал съм на добри рибари като него снимки/ мога да го сравня с Лео И Краси 74 или нещо таков беше./ Разбирай го както искаш,но нищо лично към него.
3. Правилата съм ги чел и са ми напълно ясни
И накрая ще ти кажа, че не съм16 год. хлапе да се занимавам с глупости да си правя сто профила и един ми стига, няма от какво дасе крия за да си задавам въпросите. Нищо лично и към теб, но явно тълкуването на текстовете са ти малко трудни.
1. Вярное за компа, но потребителите както обясних на Павката са различни. Ако си забелязал " стенли"/ това е един мой приятел също рибар/ само си зададе въпроса и повече не се е появявал нито давал мнение.И ако си прочел малко по нагоре в темата даже помолих Павката ако може да го затрие.
2.Колкото до въпроса ми до Павката за снимки изобщо не съм се бъзикал, а напротив, както писах го уважавам като знаещ/ за разлика от доста хора във форума които се представят за капацитети, но всъщност и те са гола вода като мен/ и просто исках да видя някоя негова хубава рибка. Виждал съм на добри рибари като него снимки/ мога да го сравня с Лео И Краси 74 или нещо таков беше./ Разбирай го както искаш,но нищо лично към него.
3. Правилата съм ги чел и са ми напълно ясни
И накрая ще ти кажа, че не съм16 год. хлапе да се занимавам с глупости да си правя сто профила и един ми стига, няма от какво дасе крия за да си задавам въпросите. Нищо лично и към теб, но явно тълкуването на текстовете са ти малко трудни.
- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги хубавата тема тръгна в неправилна посока.
Колегата Stenli или Stivi или както е там...надявам се получи отговор на въпроса си и няма нужда от заяждания и спамерски историй.Мисля ,че темата е добра и би помогнала и на други колеги спинингисти с проблема обсъден от колегите