Затруднение в лодката!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

pivkoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Затруднение в лодката!!!

Мнение от pivkoto »

То сега ни е смешно ама на момента си е доста зор.Естественно че и аз съм имал такива преживявания,бяхме с мой приятел на язовир тича след солиден вечерен запой на сутринта излязохме с лодка да релаксираме и помъчим рибата, по едно време колегата ме погледна доста стреснато ....баси майката аааааааа....карай до най близкия бряг ,карай бе......ааааа, и когато стигнахме на около два метра от брега той вече не издържаше скочи в движение прецапа през водата и клекна над първия камък,то друго освен камъни нямаше :lol: ,оттогава това е местноста глиджосания камък (заради консистенцията на товара) :butthead: :lol: сега като го пиша немоа да спра да се смея :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Ако щете вярвайте,обаче в момента хапвам пържени филийки с хайвер и нещо...да ми е сладкко!

Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

kamen написа:Абе не ,че съм много любопитен ама какво стана после !??? :wink: Аз не се бях замислял ама като знам какъв съм дрисльо как да си взема лодка, то направо страх ме хвана !
Нема се плашиш, Камене! Качеството на риболова от лодка е съвсем друго. Кво стана ли? За трети път посочвам - не можех въобще да мръдна! Звяра се притаил и ме дебне - а съм мръднал, а е нападнал, баси! :shock: :? :oops: Мога само да си движа ръцете. И за 50 000 да ми беше съдинката, пак се осирах (с извинение пред Сапуна) като пич - ни мотор ще запусна, ни дяволи. И като мистър Бийн трябва да взема бързо решение и да изляза от ситуацията с доволство. Опипвам зад мен, опааа - хавлията за плажа, пред мене черпалката за осушаване. Хавлията на раменете (за да не ми лъсне "кърмата" пред околните), видиш ли - много се напекох и се пазя вече от слънцето, черпалката отпреде позиционирана, банския леееекинко настрани. Лек тласък на тялото напред и от седнало положение вече съм на колене. ...Готиното беше че уцелих, баси! :D :D И интересното е че никой не разбра какво става. В момента на тласъка колегата в близост ми забива въпрос - Що не ловиш бе, ще си ходиш ли? При което наред с горното започвам да си оправям нещо по чепарето. А, наду ми се вече главата от толкова риба, малко така - почти отегчен. Що бе, вика, времето готино, риба има - това си е късмет, не го ебавай! Амиии....я да половя още малко, му казвам небрежно, и още по-небрежно си прибирам черпалката от обратния борд, която току-що съм изплакнал. Че въпроса ми беше до чалъмите, които използвате, да ги споделите и всички да ги знаем. Сега ми е весело, но тогава, вервайте ми - не! Отворих темата не за да ви разкажа как Runner-а за малко не се оцапа, а да видим как се решават и други неудобства в ограниченото пространство на малкия съд, като цяло. Затова е озаглавена и затруднения (всякакви, разбийш).
Последно промяна от runner на Нед Яну 18, 2009 2:27 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сега,когато се замислих за проблема,и след дълго и трудно обмисляне на дизайна,взех решение да извадя някой лев на Ваш гръб ИзображениеСлед също толкова трудни борби с елката,като за целта изполвах много специална формула,прецених че много сме серливи и ако дизайна се окаже сполучлив/след употреба да се опази лодката чиста,неумирисана и хлъзгава кат ледена пързалка/,бизнеса просто ще процъфти ИзображениеЗа това искам само за момент да заангажирам вашето внимание и да Ви помоля да си дадете мнението.Та въпроса мие......Дали да направя "Еластично спасителното куко" - с найлон или от каучук и дали да е с тиранти или просто с връзчица за постигането на по-ниска цена :?: :idea: :?: :idea: ИзображениеИзображение

Моля,ако някой има виждане по въпроса,да казва и без много смях,че вече ми се пукна дроба от него ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

P.S Докато пишех за първата ми идея,в умната ми глава/понеже сте ми приятели/ми просветна още една и моля също да я коментирате Изображение Дизайна е прост и ще бъде с формата на Член от който ще тръгва мъркуч - гофриран с дължина поне 2.5 метра със специална скоба за захващане към борда.Това в случай че напъните са много яки и да неби от високото налягане гофрето да вземе да се мандахерца във въздуха и да оклепа всички лодки с л......на който са се домъкнали за да се възползват от пасажа който сте намерили под лодката.Моля,да кажете дали към него за по-безболезнено и лесно наместване да върви - Аналгел или Възелин ??? Този "Помощник-серльо" - така ще му е търговското наименование,ще се инсталира в специална и предварително пробита дупка в седалката и ще се закопчава за нея автоматично след вкарването и.Ще може да се ползва и за само.........е.........чка,от хора с обратни наклонности,но това е за друга тема и ще мисля за подобряване и вграждане на вибриращо естройство на по-късен етап.Надявам се,тези два дизайна да решат проблема кардинално и за винаги.За второто обаче,препоръчвам да се ползва само до 3 пъти и половина,иначе може да се изпедераси човек.Нали казват че до три пъти и половина не се ставало педерас,та затова ще се напише в опътването за ползване Изображение Идва спасението,имайте търпение ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение Моля без смях и да се подхожда по-професионално за по-бързото отстраняване на проблема на многобройните колеги по мерета,язовири и реки.Вярвам във Вас и в професионалното ви наместване в конструкторския екип на изобретенията ИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

Ей така се прави колега http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=9986194 ......http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=9986207 .. И стискаш здраво очите да не изхвръкнат ако не си носиш маска :wink: :D
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Ох голем смех пада та реших да споделя и аз случка на яз.Искър с още двама авери в гумена лодка къцаме костур по едно време единия вика опааа имам контракции,а тоя човек се е доказал,че като каже така значи имаме не повече от десетина секунди за реакция (веднъж на тец2 на стената не можа да стигне докрая на стената и опусна) колегата е 130кг. почва да сваля гащите и вика дръжте ме за ръцете ше фърлим хайвера през борда голема картинка бехме добре че нямаше никой около нас освен това замалко да ни обърне а си беше у студените месеци,та некой ако види зор може да използва метода не е защитен с патент,ако сте под сто кила е достатъчен и един чирак :lol:
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Абе,гмуркач,хубава ти е идеята,само дето преди години,един, пак поради познатите ни вече причини,реши с това упражнение да мине,ама късмета му беше,че го удари една вълна.Доста лодки се смяха тогава,а он едва се качи,съблече се , /то на всички им беше ясно кво става/,и с мръсна газ,тръгна да търси сафрида на други координати.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

sapuna написа:Ако щете вярвайте,обаче в момента хапвам пържени филийки с хайвер и нещо...да ми е сладкко!
:lol: :lol: :lol:
Муахаха, Митак, бях забравил да споделя едно яко сране на Езерово...ама не знам сега дали пак не ядеш, та ще се въздържа. :wink: :D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
mitko30
новобранец
новобранец

Мнение от mitko30 »

Страшно тема :D :D :D

Ето няколко решения и от мен

1. Лесно се прави с подръчни средства:http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... ISO-8859-1

2. Изглежда много добре http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... ISO-8859-1
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Остана и кенеф да си монтирам,то за трима е тясно.
Пък и после,къде ще са емоциите.
Кво ли ни чака туй лято??? :D
Изображение

Аватар
6tukara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от 6tukara »

Това са все приятни моменти оставащи за цял живот. Искам да споделя и за още един проблем. Кротко си се гмурка и стреля човек по кефали и платерини и в един момент разбира, че въпреки неопрена студената вода го е пресекла. Да плува към брега няма време , да се съблече кофти водата студена ............
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Тука пък какъв е проблема ?
Под водата кой ще те виде ?
Изображение

Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

КИРО написа:Тука пък какъв е проблема ?
Под водата кой ще те виде ?
Ако влезне некой кефал у потранващото устройство а. :cry:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

КИРО написа:Остана и кенеф да си монтирам,то за трима е тясно.
Пък и после,къде ще са емоциите.
Кво ли ни чака туй лято??? :D

Кире,лятото далеч и трудно ще отгатна какво ни чака тогава,но знам какво ни чака тази зима ИзображениеТо,още от сега се почна,и не трябва да си врачка за да знаеш какво ни чака близките дни ИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Любо,подсети ме и друга случка.
Не е морска,ама .....
Аверите тръгнали за Обзор.С мотори,с необходимите комбинезони.3 матора-1986г.По двойки значи.
На Пода спират да ядат по едно кисело биволско мляко / хит на онези времена /
Малко преди Старо оряхово,ги напъват тирантите,моторите в шанса,жените под моторите,а нашите не могат си свалят гащиризоните.

Та , ако ще излизате в морето,в никакъв случай кисело мляко.......
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”