Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Затруднение в лодката!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: Затруднение в лодката!!!
То сега ни е смешно ама на момента си е доста зор.Естественно че и аз съм имал такива преживявания,бяхме с мой приятел на язовир тича след солиден вечерен запой на сутринта излязохме с лодка да релаксираме и помъчим рибата, по едно време колегата ме погледна доста стреснато ....баси майката аааааааа....карай до най близкия бряг ,карай бе......ааааа, и когато стигнахме на около два метра от брега той вече не издържаше скочи в движение прецапа през водата и клекна над първия камък,то друго освен камъни нямаше
,оттогава това е местноста глиджосания камък (заради консистенцията на товара)
сега като го пиша немоа да спра да се смея

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ако щете вярвайте,обаче в момента хапвам пържени филийки с хайвер и нещо...да ми е сладкко!

Нема се плашиш, Камене! Качеството на риболова от лодка е съвсем друго. Кво стана ли? За трети път посочвам - не можех въобще да мръдна! Звяра се притаил и ме дебне - а съм мръднал, а е нападнал, баси!kamen написа:Абе не ,че съм много любопитен ама какво стана после !???Аз не се бях замислял ама като знам какъв съм дрисльо как да си взема лодка, то направо страх ме хвана !

Последно промяна от runner на Нед Яну 18, 2009 2:27 pm, променено общо 2 пъти.
- krokibg
- учете се от него
Сега,когато се замислих за проблема,и след дълго и трудно обмисляне на дизайна,взех решение да извадя някой лев на Ваш гръб
След също толкова трудни борби с елката,като за целта изполвах много специална формула,прецених че много сме серливи и ако дизайна се окаже сполучлив/след употреба да се опази лодката чиста,неумирисана и хлъзгава кат ледена пързалка/,бизнеса просто ще процъфти
За това искам само за момент да заангажирам вашето внимание и да Ви помоля да си дадете мнението.Та въпроса мие......Дали да направя "Еластично спасителното куко" - с найлон или от каучук и дали да е с тиранти или просто с връзчица за постигането на по-ниска цена

Моля,ако някой има виждане по въпроса,да казва и без много смях,че вече ми се пукна дроба от него

P.S Докато пишех за първата ми идея,в умната ми глава/понеже сте ми приятели/ми просветна още една и моля също да я коментирате
Дизайна е прост и ще бъде с формата на Член от който ще тръгва мъркуч - гофриран с дължина поне 2.5 метра със специална скоба за захващане към борда.Това в случай че напъните са много яки и да неби от високото налягане гофрето да вземе да се мандахерца във въздуха и да оклепа всички лодки с л......на който са се домъкнали за да се възползват от пасажа който сте намерили под лодката.Моля,да кажете дали към него за по-безболезнено и лесно наместване да върви - Аналгел или Възелин ??? Този "Помощник-серльо" - така ще му е търговското наименование,ще се инсталира в специална и предварително пробита дупка в седалката и ще се закопчава за нея автоматично след вкарването и.Ще може да се ползва и за само.........е.........чка,от хора с обратни наклонности,но това е за друга тема и ще мисля за подобряване и вграждане на вибриращо естройство на по-късен етап.Надявам се,тези два дизайна да решат проблема кардинално и за винаги.За второто обаче,препоръчвам да се ползва само до 3 пъти и половина,иначе може да се изпедераси човек.Нали казват че до три пъти и половина не се ставало педерас,та затова ще се напише в опътването за ползване
Идва спасението,имайте търпение 

Моля без смях и да се подхожда по-професионално за по-бързото отстраняване на проблема на многобройните колеги по мерета,язовири и реки.Вярвам във Вас и в професионалното ви наместване в конструкторския екип на изобретенията 

Моля,ако някой има виждане по въпроса,да казва и без много смях,че вече ми се пукна дроба от него

P.S Докато пишех за първата ми идея,в умната ми глава/понеже сте ми приятели/ми просветна още една и моля също да я коментирате

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ей така се прави колега http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=9986194 ......http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=9986207 .. И стискаш здраво очите да не изхвръкнат ако не си носиш маска

Ох голем смех пада та реших да споделя и аз случка на яз.Искър с още двама авери в гумена лодка къцаме костур по едно време единия вика опааа имам контракции,а тоя човек се е доказал,че като каже така значи имаме не повече от десетина секунди за реакция (веднъж на тец2 на стената не можа да стигне докрая на стената и опусна) колегата е 130кг. почва да сваля гащите и вика дръжте ме за ръцете ше фърлим хайвера през борда голема картинка бехме добре че нямаше никой около нас освен това замалко да ни обърне а си беше у студените месеци,та некой ако види зор може да използва метода не е защитен с патент,ако сте под сто кила е достатъчен и един чирак 

Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Абе,гмуркач,хубава ти е идеята,само дето преди години,един, пак поради познатите ни вече причини,реши с това упражнение да мине,ама късмета му беше,че го удари една вълна.Доста лодки се смяха тогава,а он едва се качи,съблече се , /то на всички им беше ясно кво става/,и с мръсна газ,тръгна да търси сафрида на други координати.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- GODzillata
sapuna написа:Ако щете вярвайте,обаче в момента хапвам пържени филийки с хайвер и нещо...да ми е сладкко!

Муахаха, Митак, бях забравил да споделя едно яко сране на Езерово...ама не знам сега дали пак не ядеш, та ще се въздържа.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Страшно тема
Ето няколко решения и от мен
1. Лесно се прави с подръчни средства:http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... ISO-8859-1
2. Изглежда много добре http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... ISO-8859-1

Ето няколко решения и от мен
1. Лесно се прави с подръчни средства:http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... ISO-8859-1
2. Изглежда много добре http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... ISO-8859-1
- КИРО
- Обратна връзка:
Остана и кенеф да си монтирам,то за трима е тясно.
Пък и после,къде ще са емоциите.
Кво ли ни чака туй лято???

- 6tukara
- ще става разбирач
Това са все приятни моменти оставащи за цял живот. Искам да споделя и за още един проблем. Кротко си се гмурка и стреля човек по кефали и платерини и в един момент разбира, че въпреки неопрена студената вода го е пресекла. Да плува към брега няма време , да се съблече кофти водата студена ............
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
- КИРО
- Обратна връзка:
Тука пък какъв е проблема ?
Под водата кой ще те виде ?
- drat
- разбира нещата
Ако влезне некой кефал у потранващото устройство а.КИРО написа:Тука пък какъв е проблема ?

- krokibg
- учете се от него
КИРО написа:Остана и кенеф да си монтирам,то за трима е тясно.
Кире,лятото далеч и трудно ще отгатна какво ни чака тогава,но знам какво ни чака тази зима

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- КИРО
- Обратна връзка:
Любо,подсети ме и друга случка.
Не е морска,ама .....
Аверите тръгнали за Обзор.С мотори,с необходимите комбинезони.3 матора-1986г.По двойки значи.
На Пода спират да ядат по едно кисело биволско мляко / хит на онези времена /
Малко преди Старо оряхово,ги напъват тирантите,моторите в шанса,жените под моторите,а нашите не могат си свалят гащиризоните.
Та , ако ще излизате в морето,в никакъв случай кисело мляко.......
Не е морска,ама .....
Аверите тръгнали за Обзор.С мотори,с необходимите комбинезони.3 матора-1986г.По двойки значи.
На Пода спират да ядат по едно кисело биволско мляко / хит на онези времена /
Малко преди Старо оряхово,ги напъват тирантите,моторите в шанса,жените под моторите,а нашите не могат си свалят гащиризоните.
Та , ако ще излизате в морето,в никакъв случай кисело мляко.......