Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Тъжна картинка!
Модератор: dantho.mihov
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: Тъжна картинка!
Прав си Любо,но айде сега да посочим необходимите личности,които според нас може да ни изведат напред,И да се борим за тях.
Не си малък,знаеш че сайта се чете от .........нали.
А кажи ми сега,добро ли ще направим за отбраните хора или................
С тези сайтови номера,винаги е обречено на неуспех.Тук се знаем само 30-50 човека,а виж колко са регистрирани.
Заебете тази позиция,от сайт правителство да пада.
Ако е за благотворителни акции,никой няма да ни закача.
Защото вършим някой и друг процент активност на съответното правителство.
Не си малък,знаеш че сайта се чете от .........нали.
А кажи ми сега,добро ли ще направим за отбраните хора или................
С тези сайтови номера,винаги е обречено на неуспех.Тук се знаем само 30-50 човека,а виж колко са регистрирани.
Заебете тази позиция,от сайт правителство да пада.
Ако е за благотворителни акции,никой няма да ни закача.
Защото вършим някой и друг процент активност на съответното правителство.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- КИРО
- Обратна връзка:
Чапи,отдавна си ни ги знаят,не се кахъри.
- КИРО
- Обратна връзка:
Повече,отколкото някои го осъзнават.chapara написа: Нека да не си разваляме приятелствата за глупости! умолявам всички да размислят,защото инак е ...................много ,ама много тъпо :cry:
- krokibg
- учете се от него
Бях написал някой работи,но се спрях,не заради това че ни четат,а само заради това,да запазя ПРИЯТЕЛСТВОТО И РАЗБИРАТЕЛСТВОТО във форума.Видях че и Барута е във форума и просто,трябваше ще - неще да ми трясне Банн.
Чапар,помисли и за хората които нямат нашите възможности.Дайте да не гледаме на политиката от нашите камбанарий.Изобщо не ми пука кой ми чете постовете,дали от бившите или от настоящите ДС или ДАНС.Истината си е истина и малко от тях,/нищо че ни четат/,ще се облажат и ще имат възможност да станат след пенсия сериозни бизнесмени и да имат купища пари.Само броени на пръсти хора ще имат този късмет а другите,просто ще са поредните червени бабички и дядовци на КИСЕЛО мляко.Викам,Барута да и трясне ключ на тази тема,че направо едвам се здържах да не пусна това което написах.Много Ви уважавам всички като колеги и искам да си пия ракията с вас и да си ловим риби.Нямам желание да правя политика или да я бистря /изпари ми се желанието/,пак ще повторя АКО Е ПИСАНО ДА СМЕ РОБИ,ТАКА И ЩЕ БЪДЕ.Времето ще покаже,онзи горе какво е написал и наредил да стане с нашата иначе интелигентен по рождение народ създаден от няколко различни раси !!!
Чапар,помисли и за хората които нямат нашите възможности.Дайте да не гледаме на политиката от нашите камбанарий.Изобщо не ми пука кой ми чете постовете,дали от бившите или от настоящите ДС или ДАНС.Истината си е истина и малко от тях,/нищо че ни четат/,ще се облажат и ще имат възможност да станат след пенсия сериозни бизнесмени и да имат купища пари.Само броени на пръсти хора ще имат този късмет а другите,просто ще са поредните червени бабички и дядовци на КИСЕЛО мляко.Викам,Барута да и трясне ключ на тази тема,че направо едвам се здържах да не пусна това което написах.Много Ви уважавам всички като колеги и искам да си пия ракията с вас и да си ловим риби.Нямам желание да правя политика или да я бистря /изпари ми се желанието/,пак ще повторя АКО Е ПИСАНО ДА СМЕ РОБИ,ТАКА И ЩЕ БЪДЕ.Времето ще покаже,онзи горе какво е написал и наредил да стане с нашата иначе интелигентен по рождение народ създаден от няколко различни раси !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!