Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Re: Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта

Мнение от CrossFire »

Днес ми се обадиха от ХОБИ ТВ да ми "благодарят" за темата във форума!
Както и да е, извиниха ми се и ми казаха, че е тяхна грешката за това, че не са проверили за цената на макарата(както казаха, че са направили), а са се доверили на човека, който им е предложил другата макара(незнам кой-някой от "Видракс" или ?).Явно не са предположили, че може друг да ги подведе.Предложиха ми да върна макарата и да получа тази, която е трябвало, но им отказах понеже пак повтарям - Не съм за парите(както ми намекнаха), а макарата я подарих!Приемам техните извинения въпреки, че тонът им беше сякаш не се извиняват искрено, но може и да греша.
Явно има виновен в по-малка или по-голяма степен, а дали ще получи или е получил заслуженото си вече не ме интересува.Смятам, че след този случай от ХОБИ ТВ ще си вземат поука и друг път ще си изпипват нещата докрай.
Надявам се да не ми премахнете номера от играта, за която играя тази седмица... :mrgreen:

По темата смятам да не пиша повече! Всичко което имах да казвам беше написано в по-горните изписани от мен редове!
Темата може да се заключи след края на деня по преценка на модератора.
Изображение
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

CrossFire написа:(незнам кой-някой от "Видракс" или ?)
Аха, е , има тук хора дето ще те светнат.Но ако е така,наистина не им се сърди. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Всичко е много добе,когато завърши добе.Щом са се извинили,значи все пак са намерили сили да го направят и дано са си взели поука от това което стана и да се благодарят че им харесваме малко или много телевизията.Аз както казах и преди,плащам за два сателита и го направих само заради техния канал в ..........да не им правя реклама.радвам се че нещата завършиха по този начин,защото рано или късно всеки от нас може да се засече с тях по водоемите и не е хубаво да се гледаме накриво заради някаква да речем"невинна"грешка.Айде с здраве и да ви кажа,че за мен Ганди е човека който ги е накарал да погледнат за какво става въпрос в нашия форум.Не го познавам лично,но явно е човек държащ на репутацията на фирмата.Дано от Хобито да не вземат да се обиждят за това че са згрешили а да приемат нещата като големи и разумни хора а с критика,нещата си идват на мястото и се поправят доста пропуски.Поздрав !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

И аз се включвам за последно , защото обещах да изясним нещата . А те са следните - при набиране на номера на Кросфаер е сгрешена една цифра и от Хоби се обаждат на друг човек . В един момент има двама човека една награда - истинския и сгрешения . Но тъй като вече са се обадили нма как да върнат наградата и са решили да дадат две награди . Добре ама има само една и Анушка се обажда на Краси Върхара които има магазин в Стара Загора и им е подръка да купят още една макара , но тъй като той няма им препоръчва тази , като им казва ,че тя е по скъпа . От там тръгва заблудата . Това е истината братлета . виждате ,че понякога човек и да е с добри намерения се получават конфузни ситуации . НА мен също ми стана интересно как се появи тази макара Адонис-а , щото нмах спомен да сме давали такава.
Много поздрави на всички и много риби през тази година .
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Щом така стоят нещата,дължим извинение на Хобитв.Аз се извинявам и се надявам че ще бъда извинен за нещата които написах.Ясно е обаче,че ако не беше ни казал какво става,нямаше да от къде да знаем че има втори печеливш - по погрешка.Онзи -втория,няма вина,защото грешката е на Хоби ТВ но ако чете,да вземе да им върне на хората макарата.Ясно е вече всичко,но да разбираме ли,че Върхара си е изкарал някой лев повече за по евтината макара и е излъгал хората от телевизията понеже не са в час,кое колко струва ИзображениеИзображение Абе,направо стана като в студио Х .Направо не е за вярване,една грешка до какво може да доведе ИзображениеИзображениеИзображение Ужас,така ставали побоищата,скандалите и разводите в най-добрите семеиства ИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Румбата
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Румбата »

:D И на мен ми писа Ганги , явно е Човек !!! Обясни ми как стоят нещата и сега нямам забележки към Видракс !!! :D
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”