Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта
Модератор: dantho.mihov
- CrossFire
- разбира нещата
Re: Измамиха ме от ХОБИ ТВ - играта
Днес ми се обадиха от ХОБИ ТВ да ми "благодарят" за темата във форума!
Както и да е, извиниха ми се и ми казаха, че е тяхна грешката за това, че не са проверили за цената на макарата(както казаха, че са направили), а са се доверили на човека, който им е предложил другата макара(незнам кой-някой от "Видракс" или ?).Явно не са предположили, че може друг да ги подведе.Предложиха ми да върна макарата и да получа тази, която е трябвало, но им отказах понеже пак повтарям - Не съм за парите(както ми намекнаха), а макарата я подарих!Приемам техните извинения въпреки, че тонът им беше сякаш не се извиняват искрено, но може и да греша.
Явно има виновен в по-малка или по-голяма степен, а дали ще получи или е получил заслуженото си вече не ме интересува.Смятам, че след този случай от ХОБИ ТВ ще си вземат поука и друг път ще си изпипват нещата докрай.
Надявам се да не ми премахнете номера от играта, за която играя тази седмица...
По темата смятам да не пиша повече! Всичко което имах да казвам беше написано в по-горните изписани от мен редове!
Темата може да се заключи след края на деня по преценка на модератора.
Както и да е, извиниха ми се и ми казаха, че е тяхна грешката за това, че не са проверили за цената на макарата(както казаха, че са направили), а са се доверили на човека, който им е предложил другата макара(незнам кой-някой от "Видракс" или ?).Явно не са предположили, че може друг да ги подведе.Предложиха ми да върна макарата и да получа тази, която е трябвало, но им отказах понеже пак повтарям - Не съм за парите(както ми намекнаха), а макарата я подарих!Приемам техните извинения въпреки, че тонът им беше сякаш не се извиняват искрено, но може и да греша.
Явно има виновен в по-малка или по-голяма степен, а дали ще получи или е получил заслуженото си вече не ме интересува.Смятам, че след този случай от ХОБИ ТВ ще си вземат поука и друг път ще си изпипват нещата докрай.
Надявам се да не ми премахнете номера от играта, за която играя тази седмица...

По темата смятам да не пиша повече! Всичко което имах да казвам беше написано в по-горните изписани от мен редове!
Темата може да се заключи след края на деня по преценка на модератора.

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Аха, е , има тук хора дето ще те светнат.Но ако е така,наистина не им се сърди.CrossFire написа:(незнам кой-някой от "Видракс" или ?)

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- krokibg
- учете се от него
Всичко е много добе,когато завърши добе.Щом са се извинили,значи все пак са намерили сили да го направят и дано са си взели поука от това което стана и да се благодарят че им харесваме малко или много телевизията.Аз както казах и преди,плащам за два сателита и го направих само заради техния канал в ..........да не им правя реклама.радвам се че нещата завършиха по този начин,защото рано или късно всеки от нас може да се засече с тях по водоемите и не е хубаво да се гледаме накриво заради някаква да речем"невинна"грешка.Айде с здраве и да ви кажа,че за мен Ганди е човека който ги е накарал да погледнат за какво става въпрос в нашия форум.Не го познавам лично,но явно е човек държащ на репутацията на фирмата.Дано от Хобито да не вземат да се обиждят за това че са згрешили а да приемат нещата като големи и разумни хора а с критика,нещата си идват на мястото и се поправят доста пропуски.Поздрав !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
И аз се включвам за последно , защото обещах да изясним нещата . А те са следните - при набиране на номера на Кросфаер е сгрешена една цифра и от Хоби се обаждат на друг човек . В един момент има двама човека една награда - истинския и сгрешения . Но тъй като вече са се обадили нма как да върнат наградата и са решили да дадат две награди . Добре ама има само една и Анушка се обажда на Краси Върхара които има магазин в Стара Загора и им е подръка да купят още една макара , но тъй като той няма им препоръчва тази , като им казва ,че тя е по скъпа . От там тръгва заблудата . Това е истината братлета . виждате ,че понякога човек и да е с добри намерения се получават конфузни ситуации . НА мен също ми стана интересно как се появи тази макара Адонис-а , щото нмах спомен да сме давали такава.
Много поздрави на всички и много риби през тази година .
Много поздрави на всички и много риби през тази година .
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
http://www.vidrax-fishing.com
- krokibg
- учете се от него
Щом така стоят нещата,дължим извинение на Хобитв.Аз се извинявам и се надявам че ще бъда извинен за нещата които написах.Ясно е обаче,че ако не беше ни казал какво става,нямаше да от къде да знаем че има втори печеливш - по погрешка.Онзи -втория,няма вина,защото грешката е на Хоби ТВ но ако чете,да вземе да им върне на хората макарата.Ясно е вече всичко,но да разбираме ли,че Върхара си е изкарал някой лев повече за по евтината макара и е излъгал хората от телевизията понеже не са в час,кое колко струва 
Абе,направо стана като в студио Х .Направо не е за вярване,една грешка до какво може да доведе 

Ужас,така ставали побоищата,скандалите и разводите в най-добрите семеиства 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- Румбата
- разбира нещата

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!