От ник към име?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор

Бихте ли се пререгистрирали в сайта, като вместо ник си сложите името?

Анкетата свършва на Чет Фев 26, 2009 11:46 am

1. Да
92
70%
2. Не
39
30%

Общо гласове: 131

Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: От ник към име?

Мнение от val »

Абе, колеги как да се откажа от ника си като и познатите ми вече ме поздравяват < О вал как си > . Както решите, според мен всеки си е избрал име което желае. Нека Ви задам въпрос , как бихте реагирали ако мобилния Ви оператор сметне за необходимо да смени номера ВИ. Получава се нещо като постояната смяна на номерата на колите.
Последно промяна от val на Вто Яну 27, 2009 8:46 pm, променено общо 1 път.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

vasilev написа:Още като новодошъл във форума имахме малко недорозумение с САПУНА,и си викам ;сега как да се обърна към него,ако го нарека -САПУНЕ ,ще ми се разсърди моментално и въпреки това така се обърнах към него.Веднага на следващото изказване разбрах от един колега ,че се казва Димитър или Митко.Всеки случай имаме демокрация, :roll:
Няма братле!От малък не си знам името!Дори майка ми,баща ми и жена ми се обръщат към мен със Сапуне! :wink:

AL KAPONE написа:Това не е достатъчно, искам :smt017 да се слагат мобилните телефони, за да може да ти звънят откачалките в един през ноща, искам да се обявят заплатите (реалните) и Сапуна да качи снимката на Любоницата си :arrow: на първа страница на сайта !!!
:D :D :D :D
Аз туй с телефоните го папах...ама от познати! :lol:
Снимка ще кача,ама Неделчо само в заглавната ша стои! :lol:

Dedy написа:Ше ме извиняваш Босе, ама и тва не е достатъчно! Аз предлагам секи да си напише у подписа: точен адрез, кода на алармата у тех, телефон за контакти (служебен и на съпругата) и подробна афтобиография.
...и номера на кредитната карта/банковата сметка!

Имам и електронен подпис!Нужен ли ви е?

Момчета,пишете си имената в подписа с препратка към карето ви в темата за презентация и сте шестак! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

GODzillata написа:
Никъде не е ставало дума, че трябва да бъде задължително. :) Просто да се даде възможност на тези, които искат - да го направят...както други вече са го правили. :wink:
Ааа такава ли била работата.Ами що се дърпат някои колеги :roll: Нека който иска да си сменя ника.Между другото скоро срещнах един колега от форума на Домлян.Почти бях сигурен кой е(ника му е maznislav)Но как да му кажа-Мазниславе ти ли си? :lol: Ако не е той,кво си каже човека-що ми викаш така бе :evil: :D
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

sapuna написа: Момчета,пишете си имената в подписа с препратка към карето ви в темата за презентация и сте шестак! :wink:
Това е добра идея :idea:Извинявам се за off-a,но някой спомена ЕГН,лични данни и т.н.http://www.dnes.bg/article.php?id=64830
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
fugata
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fugata »

Гласувах ДА,Няма какво да крия,Ако знаех че е толкова готин форума щях да се регистрирам с името си :D
Изображение
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Аз,колеги гласувах с "ДА" ей така това беше първоначалната ми мисъл-не съжалявам.После прочетох изказванията на всички до сега и разбрах , че всеки е прав с доводите си. :D Така,че ,какъв е проблема-никакъв.Всеки сам решава,как да се обръщат към него и какво ще е името на аватарът му.По отношение на анонимността-ДА ,на който му е нужна ДА,защо не,нали? Не на последно място при регистрация името ти вече е заето и ,какво трябва да пишеш Иван Иванов1,2,3.....не е ли по лесно един прякор който ти харесва и веднага се приема /не е зает/.
Аз например се казвам Йордан Пешев и съм от София кв.Орландовци и ми е по лесно да пиша некакъв никнейм отколкото другото.... :D :drinkers: :smt023 :supz:
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от чуруликпенчо »

Супер, нека си остане така...утре като го видиш на някой язовир и му викнеш "Декаааааа", той ще се обърне към теб, защото това е като условен рефлекс, докато я му викай дори с цяло гърло някакъв ник (особено ако има регистрации в 10-на форума все с различни никове)...ще те погледне учудено и ще извърне поглед.
Не ми пречи. Даже врабчетата като чуруликат се обръщам. Знам ли....... някой фен......
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Jechev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Jechev »

Никъде не е ставало дума, че трябва да бъде задължително. :) Просто да се даде възможност на тези, които искат - да го направят...както други вече са го правили. :wink:
Никой не те разбра обаче, ако е така!Защо е тогава анкетата, за какво гласуваме??? :roll:
Аз дълго време се бях регистрирал с ник, и когато реших да се пиша с име, драснах едно лично на Барута и за няколко минути.... :idea:
Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич

Алкохола не решава проблемите....млякото също.
Изображение
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

И аз гласувах с "да", защото и аз сам се чудя как ми се произнася ника, звучи ми малко като жужене на пчела :D :D :D
Изображение Пазете природата чиста !!!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

По принцип не гласувам и си оставам от ник към ник.Още в оная тема посочих,че собственото и фамилното ми име са най-обикновени,налага се да ги пиша ежедневно в работата си и не ми се ще да ги използвам точно в този форум,присъствието ми в който е за разтоварване и риболовна ,макар и недиректна наслада.После,имам много началници в Пловдив и в София,които ,ако не дай си боже прочетат някои от писанията ми,особено в "Разни"и ме идентифицират,като знам какъв им е манталитета и изобщо акъла,ще ме подгонят за липса на морал и етични норми.-направо не ми се обяснява,каква руска 37-38 година ще настане за мене.Нито съм гузен за нещо,нито съм таен - и Госта,и Наблюдателя,и Тони-72 ме познават вече и могат при нужда да удостоверят,че съм реално съществуващ екземпляр от доказано мъжки пол,с некои пороци и тук-там случайно оцелели некви добродетели.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

То за хора като вас си е задължително да не си ги пишете.Все пак има хора които те познават.Нито си писал простотий,нито си говорил против шефовете ти.Могат да те подгонят за нещо друго но не и за писането ти в рибарски форум и за риби.Гледай само да не им секваш кранчето като тръгнат да си вадят парички,че тогава ще стане страшно,направо непоносимо :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Е сега ми/ни паднахте..... требе да купувам голям тефтер..... :lol: :lol: :lol:
Твърдо ДА......
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

sapuna написа:Момчета, пишете си имената в подписа с препратка към карето ви в темата за презентация и сте шестак! :wink:
:smt023
Вариант е! :D
...НО! - Когато погледнеш към някой ник, особено ако е със снимка, визуалната памет ти се задейства и ги запомняш, а когато е в подписа - то до него стигаш чак след као си прочел поста и вече се събира много инфо. :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Момчета,пишете си имената в подписа с препратка към карето ви в темата за презентация и сте шестак.Това е най-правилното решение.на повечето никовете са им прякори останали от детските години и с които са свикнали,аз се стряскам като някой ми викне-ей,Ицо.А в казармата ми викаха Дъвката,даже и командира на поделението,там си бях забравил и двете.Като срещна някой набор и малко плахо ми вика -ооо Дъвка как си наборе :D И никой не иска да знае жена ви кой номер сутиен носи,за мен е редно по-някакъв начин, да си знаем малките имена и родните места.Не знам защо трябва да се дискутира толкова това,трудно ли е не знам,за мен не.Въпреки,че претърпях телефонен тормоз от колега от форума,писал съм си номера не в една тема,за да бъда при нужда на разположение,не си смених номера,има опция-БЕЗ ЗВУК,драги ми Лимоне,ако се подвизаваш още между нас.Не съм искал, не съм те набарал :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Винаги и навсякъде съм бил само със своето име и физиономия! Това често не е печелившо! Така съм бил възпитан, така и аз съм възпитавал! Винаги съм стоял с лична отговорност зад написаното или направеното от мен! Така и ще продължа!
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”