Валат, капо-къде, как, защо?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

damqn
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Валат, капо-къде, как, защо?

Мнение от damqn »

:lol: :lol: :lol:
Ако си в дупка, престани да копаеш.
joro_8411
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro_8411 »

Я да си признаят джамата които направиха валата, единиа на пресъхнал гьол а другия отгоре на оранжерийте :D :D :D :D :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Аватар
AlexMunro
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AlexMunro »

Един ден лани регистрирах жестоко капо съпроводено с финансови загуби!Него ден бях почивка, жената на работа, детето на училище, гледам времето тихо, спокойно и си викам, сега е момента - е да ама не :D Изнизвам се от нас по тарлъци, и докато слизам, се чудя накъде да запраша.Айде викам на Лобош от към Радибош, че там излизаше добър костур на рибе!Купих си стръв пътьом и там!Нямаше много хора и седнах на прилично място.До тук всичко добре, но до тук...С първото хвърляне закачих, скъсах, отиде целия монтаж!Викам си - бре да му се невиди, лошо тръгна!Докато оправям бозата, звъни жената - къде съм - викам на риба, къде другаде :D А тя вика - е точно сега ли, викам да, точно сега и прас телефона!Няма и след 5 минути проведох същия разгговор със сънът ми - пари му трябвали!Хванаха ме братята вече, и ми нахлу мензиса в главата :evil: Докато се гъзурчех да си оправям нещата, от бес не бях си закопчал джобчето на ризата, телефона изкочи, падна, удари се на едно камъче и пляс, удави се :evil: Моментално се прееба - ни говор ни картина, прирева ми се !Продължих натам някак си и си викам сега поне, няма да ме безпокои никой!Да ама и рибата не ме обезпокои изобщо през цилия ден!На финала, някакъв дойде, застана си зад мен и зачака да си тръгна!Заразпъва си такъмите, готви се човека :lol: Викам му - брат, я си захапвай, на мен ми стига толкоз за днес!Събрах си циганията и потеглих, към дома!Влизам, като хала, хвърлям прецакания телефон на жената и викам - на ремонт от твои пари :mrgreen: А тя пита - какво става, викам - бембено става, на една риба немога да отида на спокойствие от вас!От тогава, като тръгна за риба, телефона остава в жабката на колата!И познайте от първия път, кой плати 70 кинти за ремонта на шибания GSM :mrgreen:
Всеки умира, но не всеки живее!
Не ползвайте Шимано, води до пристрастяване!!!
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Ами сигурно комшийката. :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Аз съм го обяснил ей ТУК ! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
lusienn

Мнение от lusienn »

Един път 6 декември тръгваме 12 часа през ноща-4 коли -маршрут-софия-старото корито на река огоста-до централата на козлодуи.Стигаме към 4 сутринта-тъмно-фенер никои не носи-зареждаме тапите за щука и по спомен у тъмното мятаме посока вода.Ма водата-зъмръзнала :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
damqn
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от damqn »

днес на тунджа(до село ханово)поредното капо,за 4 часа нямаше пипане.нямаше и други мераклии по реката :(
Ако си в дупка, престани да копаеш.
t_z252
новобранец
новобранец

Мнение от t_z252 »

АААА срамота ТАКВИЗ работи не се казват . .,., XA-ХА-ХА
Аватар
AlexMunro
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от AlexMunro »

Аз, си имам правила, които съм си наложил с годините!Ако не ги съблюдавам, капото ми е сигурно на 100% :lol:
1.Стеремя се винаги, като планирам риболов да взема един приятел с мен, на който късмета просто му е вързан за х.я :mrgreen: Не си спомням с него, някога да съм имал празно!Ако някой лови на гьола, това сме двамата!Проблема е, че трудно се навива и понякога го удрям на молби!Викам му - ела бе брат,ще те храня, ще те поя, пари няма да харчиш, само стой до мен за кадем!
2.Имам други двама дружки с, който никога не ходя!Абсолютни гюлета са и, като ме заклекнат, приключвам с риболова!Иначе са големи пичове но компания за риба да не ми правят!Знаят си го, казвал съм им го и не ме юркат!Ходят си без мен и аз без тях!
3.От две години не кусвам и капка алкохол, като съм на риба, колкото и абсурдно да Ви звучи!Не че не ми се пие, но последния път, се нипих свирепо, паднах върху пръчките и стана мазало!Аз съм около 125кг и съм 190см висок, правете сметка, какво им се случи на такъмите!Сигнализатори, стойки, пръчки - всичко стана на парцали!!На две макари даже, счупих бигелите и дръжките!
4.Има една, колежка на жената, като я срешна, направо се връщам и си легам!Последния път, като я срешнах, спуках гума на отиване, щях да катастрофирам за ена бройка, КАТ ме спираха на два пъти и сe прибрах пълно капо :mrgreen:
5.Като затръгвам точно, се озъртам на терасата дали няма да мине някой циганин и да е пълен(да носи нещо)!Изтичвам се, срещам го, викам му - здраво брат, как е хавата...Хубавото при циганите е, че рядко са с празни ръце :lol:
Накрая потеглям усмихнат и увурен в успеха си!
Всеки умира, но не всеки живее!
Не ползвайте Шимано, води до пристрастяване!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”