Внимавайте

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Re: Внимавайте

Мнение от joroNH »

Тази тема вече я има:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=15246 :wink: .
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

chapara написа:
joroNH написа:Тази тема вече я има:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=15246 :wink: .
Ми знам,да не би да не може да се поднови вълната,едно предупреждение за не чулите е в повече ли??? :roll:
:smt023
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Е ми то и за мен беше ново :oops: :oops: :oops: макар,че съм писал и благодарил даже в старата тема :oops: :oops: :oops: Ето връзка с рекламата и остена :lol: :lol: :lol:
А сега де? :roll:
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Според мен,не е невъзможно да се източват СИМ карти-след като се източват разните му там банкови карти,които би трябвало да бъдат и с по-голяма защита-въпрос на технологии.На мен преди х години на няколко пъти ми звъняха да ми предлагат ремъци за маслобойна :D (първият път за малко да се хвана :oops: ,чак пари назаем бях тръгнал да търся :oops: ),тъй че :!: не е излишно... :drinkers:
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Чапи благодаря! :smt023
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

georgi_gopata

Мнение от georgi_gopata »

Не е само това!Ако Ви се обадят и Ви "къткат" :lol: да купите "еди какви си ваучери" от 20лв(примерно) и да им продиктувате кодовете, със обещанията че ще спечелите 500лв или нещо от тоя род не се връзвайте!!!Казват че ще наградата ще Ви бъде доставена, на посочено от Вас място или адрес, по куриери и тем подобни.И така Вие се "минавате" :lol: а те говорят със купените от Вас ваучери!!!Мои приятели вече са изгоряли по този начин!!!

Не се залъгвайте!!!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Има и една друга интересна шашма-"звъни"ви некак си международно,като номера почва с 393,395 или некъв друг такъв код на евродържава."Звънва"един или два пъти и затваря.Всички в днешно време имаме близки или познати по чужбините-нормално е да си помислиш,че може да ти звъни твоя човек от друг апарат например.Набираш го,отговаря ти некъв гъз или гъзла на съответния език /италиански,френски,холандски/и започва да каканиже с възторженост.Докато се усетиш,си "изгорел"с две-три минути,щото отсреща е импулсен и дои яко в паунди.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”