Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Внимавайте
Модератор: dantho.mihov
Re: Внимавайте
Тази тема вече я има:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=15246
.

Никога на колене пред когото и да е.
chapara написа:Ми знам,да не би да не може да се поднови вълната,едно предупреждение за не чулите е в повече ли???joroNH написа:Тази тема вече я има:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=15246.

Никога на колене пред когото и да е.
- Моряка
- кандидат преподавател
Е ми то и за мен беше ново
макар,че съм писал и благодарил даже в старата тема
Ето връзка с рекламата и остена

А сега де? 

- Димича
- ще става разбирач
Според мен,не е невъзможно да се източват СИМ карти-след като се източват разните му там банкови карти,които би трябвало да бъдат и с по-голяма защита-въпрос на технологии.На мен преди х години на няколко пъти ми звъняха да ми предлагат ремъци за маслобойна
(първият път за малко да се хвана
,чак пари назаем бях тръгнал да търся
),тъй че
не е излишно... 

Ракията не е за малки дЯца!!!! 

Не е само това!Ако Ви се обадят и Ви "къткат"
да купите "еди какви си ваучери" от 20лв(примерно) и да им продиктувате кодовете, със обещанията че ще спечелите 500лв или нещо от тоя род не се връзвайте!!!Казват че ще наградата ще Ви бъде доставена, на посочено от Вас място или адрес, по куриери и тем подобни.И така Вие се "минавате"
а те говорят със купените от Вас ваучери!!!Мои приятели вече са изгоряли по този начин!!!
Не се залъгвайте!!!

Не се залъгвайте!!!
-
- кандидат преподавател
Има и една друга интересна шашма-"звъни"ви некак си международно,като номера почва с 393,395 или некъв друг такъв код на евродържава."Звънва"един или два пъти и затваря.Всички в днешно време имаме близки или познати по чужбините-нормално е да си помислиш,че може да ти звъни твоя човек от друг апарат например.Набираш го,отговаря ти некъв гъз или гъзла на съответния език /италиански,френски,холандски/и започва да каканиже с възторженост.Докато се усетиш,си "изгорел"с две-три минути,щото отсреща е импулсен и дои яко в паунди.