Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

НЕ НА ЦИГАРИТЕ
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: НЕ НА ЦИГАРИТЕ
цигарите нямат нищо общо със смъртността . . научно доказано е, че всички болести са причинени от ядове, а ядовете от Гадове . 

късмет работа . .
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Бе че аз, няма да пуша че няма да пуша, но си спомням за един колега, който на времето казваше: - Как дан пия и пуша ва шефе, кат си помисля само колко много ша съм жив и после колко много ша съм умрял, а кажи ко да прая а
Тъй че, приятелчета, на който му иска душата да и дава - то един път се живее

Тъй че, приятелчета, на който му иска душата да и дава - то един път се живее

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
-
- научил се да хвърля
Има един мохабет които е следния:
Младеж върви по улицата и среща една баба която плаче, и я пита:
- Бабо защо плачеш?
тя му отговаря:
- Ми заминаси Жорко комшията баба, беше много калпаво момче пиеше ,пушеше , по жени ходеше ама е , бог да го прости.
Младежа наклонил глава и си подминал.На следващия ден пак минал от там и какво да види същата бабичка пак реве и пак е попитал:
-Бабо защо пак плачеш?
-Мъка баба,голяма мъка неска си отиде Иванчо много добро момче нито пиеше, нито пушеше нито бели правеше.
Младежа се зачудил и си рекъл, бах маааму то един ден разлика не е много.

Младеж върви по улицата и среща една баба която плаче, и я пита:
- Бабо защо плачеш?
тя му отговаря:
- Ми заминаси Жорко комшията баба, беше много калпаво момче пиеше ,пушеше , по жени ходеше ама е , бог да го прости.
Младежа наклонил глава и си подминал.На следващия ден пак минал от там и какво да види същата бабичка пак реве и пак е попитал:
-Бабо защо пак плачеш?
-Мъка баба,голяма мъка неска си отиде Иванчо много добро момче нито пиеше, нито пушеше нито бели правеше.
Младежа се зачудил и си рекъл, бах маааму то един ден разлика не е много.

няма стари риби има МАЛКИ и ГОЛЕМИ
Има истина ама-не върви на днешно времеangel81 написа:цигарите нямат нищо общо със смъртността . . научно доказано е, че всички болести са причинени от ядове, а ядовете от Гадове .

Риболовци.
-
- разбира нещата
Еййй,пичове,добре че захванахте темата,че да спра цигарите...за няма и ден
Цял ден се МЪЧИХ,не пуших,всичко и всички ми бяха криви и ...баси,големи дразнители туй хората/когато ГИ отказваш/.Ядох поне пет пъти-ама ядох,не просто похапвах,държах се мъжката,докато не дойде вечерта.
Че като вкарах едни ракии,едно плюскане,бири и квото там имаше,начатках се здраво
и си му запалих цигарка-малий,то голям кеф...
Сега очите мътни,глава се люшка
...сигурно до довечера пак ще изтрая...
п.п.Поздравявам Успелите в неравната борба!

Че като вкарах едни ракии,едно плюскане,бири и квото там имаше,начатках се здраво

Сега очите мътни,глава се люшка

п.п.Поздравявам Успелите в неравната борба!
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аз ги отказах онзи ден. В 11 ч. свърших кутията и си казах до тук. В 3 ч. взех една цигара от един колега, в 4 ч. от друг и в 5ч. отидох и си купих. За тази година си изпълних плана. Лошото е че така е от 45 год. Впрочем преди 2 год. ги бях спрял за 3 м. но се провалих от ядове. Които има намерение да ги спира трябва да го направи от раз без никакви условия. Аз поне така бях направил. Успех на всички които имат желание да престанат с пушенето
-
- сериозен играч
Най-сигурния начин е следния:Хващаш някой комшия и го караш да те хване за хълбоците изотзад.Цялата аналноподатлива сцена се записва на носител.Кзваш му,че ако те види с цигара може да качи записа в Интернет и ......готовооооо.Просто и лесно. 

-
- новобранец
пропуших в7 клас докат стана на 28 год заобиколен вече от ежедневните проблеми пафках вече по две три кутии на ден докато един ден запушена някаква там артерия белодробна после инат се напражих и продължих да пуша докато преди 2 години не искарах една брохопневмониа едностранна от същата страна дето и артерията е и после дроб на пихтиа сма4кан стана половината ми почна едно плюене на кръв та в пирогов по спешност, но инатът продължи там се събуждам след два дни и надушвам некои пушил а аз два дни не... поосвестил се от маркучите с кислород дето ми ги туриха там направих най големата грешка в моя живот махнах тръбите и у кенефа да припалия после съм припаднал и така три дни не помния нищо от тогава не пуша вече 2 години .... ИЗВОДЪТ; до който стигнах сега немога да надуйа на детето балона да си играе тръгна ли да гониа реис или не6то друго или да тичам след 50 метра сам на земята с недостик на въздух но споменат от болницата мие в главата и маркучите последно които ми беха ръгнали дирекно в белия дроб също. ДРУГОТО СИ МИСЛЕТЕ ВИЕ ПУШАЧИТЕ
- Живко Василев
- разбира нещата
4-ти ден без цигара
. Пуши ми се 

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
Пални си бре Жика....що си мъчиш душицата...орел ли ще ставаш 

- Живко Василев
- разбира нещата
Ох, обещал съм си че ще ги спра. На всичкото отгоре съм и на диета от 8 дена, за да не кача килца. Табекса донякаде помага. Ма мъка си епетко стоянов написа:....що си мъчиш душицата...орел ли ще ставаш

Член на ексклузивния клуб к.а.п.о.
Ако не се чете да увелича малко
-
- и господ не е толокова добър
Ако нямаш въже да ти дамjivas написа:Ох, обещал съм си че ще ги спра. На всичкото отгоре съм и на диета от 8 дена, за да не кача килца. Табекса донякаде помага. Ма мъка си епетко стоянов написа:....що си мъчиш душицата...орел ли ще ставаш

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Шест месеца направих, ама ако си мислиш че неми се пушиjivas написа:4-ти ден без цигара. Пуши ми се

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

Пичове, не бях палил цигара от четири години...до НС5.....сега припалвам по около 10-ина и повече всяка вечер...
Дали да не спра да ходя на НСрещи?!?

Дали да не спра да ходя на НСрещи?!?

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Айде сега , на стар пушач - НС-то му виновно.Всеки може да спре да пуши,друг е въпроса дали истински го желае или само си вика " от другата седмица ". 

TICA FAN