тьрся си гадже:))

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: тьрся си гадже:))

Мнение от Бат Мирче-5кила »

Elfi написа:
Бат Мирче-5кила написа: Хе - хе , Мирче, още ли ме търсиш бре??????????? :D Намерил си ме преди 15 години, помниш ли? Виж, само с БОЯ не съм съгласна, иначе моем си стиснем РЪЦЕТЕ :lol:
Те ти ся оферта :smt061 :wink:

АМИ СЕГА :?: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
лелеееее...... :D :D :D :D с теб нали преди 15 г сме се разбрали,че щом на ИЗВРАЩЕНИЯ не си сколонна няма да стане :D :D :D еее-чети м/у редовете на обявата ми де-умно момиче си ;) :D :D :D :D то не може да ти прати ЧОВЕК некоя снимка на масова оргия и да му кажеш,че е гнусно и ти се драйфа....
:D :D :D :D
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Абе Мире,то най-голямото сексуално извращение е въздържанието,бре!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
jey
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jey »

значи да се оглеждаме за нещо като гейша,имаше преди един пич Анджин сан ли беше/забравих името на филма/,че гледам в Япония момите им само такива /според изискванията/ :smt027 :smt117 :smt075
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Elfi написа: Хе - хе , Мирче, още ли ме търсиш бре??????????? :D Намерил си ме преди 15 години, помниш ли? Виж, само с БОЯ не съм съгласна, иначе моем си стиснем РЪЦЕТЕ :lol:

АМИ СЕГА :?: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Я дъртия отключил темата :wink: Съкравище , здравей :smt039 Незнам само как ще си го разделите с Чапо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

:oops: :oops: :oops:
Последно промяна от Краси_поборника на Сря Май 13, 2009 10:34 pm, променено общо 1 път.
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Секс без ИЗВРАЩЕНИЯ е като манджа без сол. :lol:
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

drat написа:Секс без ИЗВРАЩЕНИЯ е като манджа без сол. :lol:
:!: :D :D :D :D :D :D :D н искам некви неща да Ви казвам...аз само на моряка го споделям :D даже и на деди няма да му кажа :finga:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Митев написа:
Elfi написа: Хе - хе , Мирче, още ли ме търсиш бре??????????? :D Намерил си ме преди 15 години, помниш ли? Виж, само с БОЯ не съм съгласна, иначе моем си стиснем РЪЦЕТЕ :lol:

Я дъртия отключил темата :wink: Съкравище , здравей :smt039 Незнам само как ще си го разделите с Чапо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
отключил я...що го псувах три деня-ТИ щеше да кандисаш на втория :D :D :D :Dбе ДЯДЯ(вацата) най ценния човек ма неки бальци не го разбират ;)
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

lovo-бай СТОЯН написа:Пуснах няколко снимки ,в два -три Испански сайта риболовни,и си немате на представа, колко много ''леки -Донкихотовци''изявиха желание да додат на НС-6,само не разбраха да си носят ли перуките,или там ше ги раздават. :D :drinkers: :drinkers: :drinkers:

:D :D :D :D :D
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Да си ги носят,тук друго ша раздаваме.Само ми се иска да вида испанец на кило домашарка на кво ша мяза.На Дон Кихот или на коня му?
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Той завалията Делефф как беше пощръклял,и на коня му няма да прости :shock: :lol: :lol: :lol: Умори на Сапуна мъжкото магаре,та с конете на един двама Спанци ли няма да са справи.По едно време,налетя и на род-пода :ANAL: :lol: :lol: :lol: Имаше само малък проблем,че не успя да улучи дупката на средната пръчка дет беше поставена на него но другия път обеща да се поправи :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Бат Мирче-5кила написа:
Elfi написа:
Бат Мирче-5кила написа: Хе - хе , Мирче, още ли ме търсиш бре??????????? :D Намерил си ме преди 15 години, помниш ли? Виж, само с БОЯ не съм съгласна, иначе моем си стиснем РЪЦЕТЕ :lol:

лелеееее...... :D :D :D :D с теб нали преди 15 г сме се разбрали,че щом на ИЗВРАЩЕНИЯ не си сколонна няма да стане :D :D :D еее-чети м/у редовете на обявата ми де-умно момиче си ;) :D :D :D :D то не може да ти прати ЧОВЕК некоя снимка на масова оргия и да му кажеш,че е гнусно и ти се драйфа....
:D :D :D :D
Това с педерасите наистина е гнусно, поне за мен де , явно си падаш по такива забавления :D няма лошо, щом те влече :lol: :lol: :lol: Бъди щастлив , отивам да се :drinkers:
Аватар
Elfi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Elfi »

Митев написа:

Здрасти, Митев ,никой няма да разделям, вдигам ръце и се предавам, не мога да се боря с МЪЖКАТА ЛИБОФФФФФ :lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Елфи,много бързо развя байрака :o :lol: :wink: Вземи опитай още веднъж да върнеш човека в правия път :roll: :lol: :lol: :lol: :wink: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
valmet
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valmet »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Той завалията Делефф как беше пощръклял,и на коня му няма да прости :shock: :lol: :lol: :lol: Умори на Сапуна мъжкото магаре,та с конете на един двама Спанци ли няма да са справи.По едно време,налетя и на род-пода :ANAL: :lol: :lol: :lol: Имаше само малък проблем,че не успя да улучи дупката на средната пръчка дет беше поставена на него но другия път обеща да се поправи :lol: :lol: :lol: :lol:
Хванат в момент на проверка на състоянието :wink:
Изображение
"Пише жени - влизаш то тоалетна"
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”