Кранево

Модератори: emo vasilev, alekst

Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Рибата от снимката изглежда кльощава защото е почистена веднага . Както знаете циганката е отровна и затова се маха кръвта и след като се улови.
Да се простим и с дугаря Хемингуей . Журналисте нали ти казах първо да я замразиш и след това да я ядеш . То лакомия, лакомия но чак пък толкова. Ха сега си вземи довиждане с най близките че не ти остава много.
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HEMINGUEI »

Направих го вече....... сбогуването де :shock: Ако първите симптоми са отпадналост и неистово желание да ловя риба значи си познал :lol:
Който може хваща!
croco
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от croco »

Браво за улова
вчера ,неделя ,азсъщо хванах първите си риби (4 циганки) на воблер ,
усещането е велико ,а и не усетихме да ни прилошава когато си ги хапнахме снощи :lol:
Винаги правя това, което не мога, за да мога да се науча да го правя.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

дата - 26ти.08ми
място - Кранево - 4та буна - откъм Зл. пясъци
час - от 7.00 - докато им свършили червеите в 16.00ч.
количество - 59 парчета - платерини + 4 заргани .... писалките не се броят - героите са Живко и Младенчо - гугутките ми те...похвалиха ми се !!! - килим от риба било и джуруми огромни !!!
-техника - плаващо сбиро 25гр. - перла - розов и зелен цвят +
-основна линия BARLEY - 0, 12 - 110м. от онова жълто-зеленото с него се усеща дори когато рибата пръцка - но ако е голяма и луда е трудно - откача се.... не им завиждам на колегите за улова, защото аз в това време си говорех на Френски със Зарганите на Русалка и те скачаха в кофата под диригентската ми палка на EUROHOLD+повод DUAL-0,148мм. - кука 14ка - GAMA :wink: .....- модел 1050NS, снимки няма защото жена ми отказа да ме снима и ако т'ва се повтори ши'фаща баира за румънско.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ко'ти разбира родено същество в полето от Морска Риболовна Емоция.....мамаммммммм му стара :evil:
Последно промяна от durumov на Пон Авг 28, 2006 12:45 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
dragomana
новобранец
новобранец

Sinemorec

Мнение от dragomana »

Вчера се върнах от Синеморец - няма нищо. Излизаше много дребен чернокоп на юг от Бутамята. И имаше много морски дракони.
Илария имаше, но много дребна. :(
На Силистарския плаж (преди Резово) се гмурках и видях добри парчета. Даже с харпун удариха няколко платерини.
:) :) Миналата седмица бях на Шкорпиловци - на моста вадеха на дъно илария (средна, но много рядко) даже на такъми за кая. Кая има -средна хубост. :?
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Внимание !!! Джурумите се движат на ЮГ . След като преминаха през Варна .... слеееед :roll:

.... 100 години ще стигне и в Бургас.... Бате !!! - да се приготвиш отсега! :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

durumov написа
-техника - плаващо сбиро 25гр. - перла - розов и зелен цвят +
-основна линия BARLEY - 0, 12 - 110м. от онова жълто-зеленото
Техника Камен-бомбарда Алба-25гр. ,прозрачна,потъваща.Повод 016 на Тубертини,кука Мустад 09,черна-38бр.риби от 06до13:30ч. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абейййй на тия джуруми,я ловяха на каквото хвърлеха :lol: :lol: :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

камен написа:....38бр.риби от 06до13:30ч. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абейййй на тия джуруми,я ловяха на каквото хвърлеха :lol: :lol: :lol:
... и на коя дата става това, да ма открехнеш и на коя от буните на Кранево :wink: щото хора в Събота-26ти от 6.оо часа имаше само на 2рата - точно 4ма - видях ги от пътя отгоре пътувайки за Русалка - единият беше със широкопола шапка...май някаква каубойска .... аз ходя само на 4тата откъм Зл.Пясъци - няма да се разправям със заключени буни и тапанари дето си мислят , че морето е само тяхно !

...пък тази Алба-прозрачната мн. мн. ни'я харесвам ...не ми е някакси така потъваща ... като водиш по бързо и се вдига много - ама за 2,50лв. си е добра ...моите на BALZER и SPRO са по 3,50-4,00лв. ами си потъват добре....освен това когато джурума е на 60-70 метра от тебе и искаш да хвърлиш пред него ...а той да ти отиде на куката...как аджеба ще стане това с потъваща? - ни'мой да стане!.... щото ако си чакаш Албичката - тя слиза към дъното и те отдалечава от стадото.... и ако има около тебе юнаци да бу'ат в центъра на джурума кат'хамали оставаш капо....

...аре успех и повече наsлука да стигнеш 50х2+15 кат'бати си :lol: :lol: :lol: :lol: през Юни още..........ама тогава рибата беше по-дребна и джурума невидим отгоре - обади се ако си фен на Краневото да я разбийм някой път заедно с архивиране и видео в *mpg.
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Тая работа става в неделя на 27.08,просто не я оставам да потъне напълно.Харесвами защото е прозрачна.Нещо не ми харесват цветните.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

камен написа:.........Харесва ми защото е прозрачна........
Съгласен съм, че в прозрачните има нещо тайнственно .... какво ли се върти в главата на рибата като мине покрай нея :lol: :lol: :lol:

.......ау...у...у.... ако не бях празнувал зарганите "така тежко\_/\_/\_/.........." в Събота вечер сигурно щях да стана рано - а то отворих очички и станало време за Формулата и.... познай ... немска бира номер 1 ... главичка оправя :lol: :lol: :lol:

...ама нямаше ли голяма вълна там по това време , бе Камене ? .... впрочем кво пречи вълната ...? - те и на Вълнолома по обяд са я накъсали тогава - имало и пеленгаси хванати.... т'ва е инфото ми.
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”