Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кранево
Модератори: emo vasilev, alekst
Рибата от снимката изглежда кльощава защото е почистена веднага . Както знаете циганката е отровна и затова се маха кръвта и след като се улови.
Да се простим и с дугаря Хемингуей . Журналисте нали ти казах първо да я замразиш и след това да я ядеш . То лакомия, лакомия но чак пък толкова. Ха сега си вземи довиждане с най близките че не ти остава много.
Да се простим и с дугаря Хемингуей . Журналисте нали ти казах първо да я замразиш и след това да я ядеш . То лакомия, лакомия но чак пък толкова. Ха сега си вземи довиждане с най близките че не ти остава много.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
дата - 26ти.08ми
място - Кранево - 4та буна - откъм Зл. пясъци
час - от 7.00 - докато им свършили червеите в 16.00ч.
количество - 59 парчета - платерини + 4 заргани .... писалките не се броят - героите са Живко и Младенчо - гугутките ми те...похвалиха ми се !!! - килим от риба било и джуруми огромни !!!
-техника - плаващо сбиро 25гр. - перла - розов и зелен цвят +
-основна линия BARLEY - 0, 12 - 110м. от онова жълто-зеленото с него се усеща дори когато рибата пръцка - но ако е голяма и луда е трудно - откача се.... не им завиждам на колегите за улова, защото аз в това време си говорех на Френски със Зарганите на Русалка и те скачаха в кофата под диригентската ми палка на EUROHOLD+повод DUAL-0,148мм. - кука 14ка - GAMA
.....- модел 1050NS, снимки няма защото жена ми отказа да ме снима и ако т'ва се повтори ши'фаща баира за румънско....
ко'ти разбира родено същество в полето от Морска Риболовна Емоция.....мамаммммммм му стара 
място - Кранево - 4та буна - откъм Зл. пясъци
час - от 7.00 - докато им свършили червеите в 16.00ч.
количество - 59 парчета - платерини + 4 заргани .... писалките не се броят - героите са Живко и Младенчо - гугутките ми те...похвалиха ми се !!! - килим от риба било и джуруми огромни !!!
-техника - плаващо сбиро 25гр. - перла - розов и зелен цвят +
-основна линия BARLEY - 0, 12 - 110м. от онова жълто-зеленото с него се усеща дори когато рибата пръцка - но ако е голяма и луда е трудно - откача се.... не им завиждам на колегите за улова, защото аз в това време си говорех на Френски със Зарганите на Русалка и те скачаха в кофата под диригентската ми палка на EUROHOLD+повод DUAL-0,148мм. - кука 14ка - GAMA

Последно промяна от durumov на Пон Авг 28, 2006 12:45 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Sinemorec
Вчера се върнах от Синеморец - няма нищо. Излизаше много дребен чернокоп на юг от Бутамята. И имаше много морски дракони.
Илария имаше, но много дребна.
На Силистарския плаж (преди Резово) се гмурках и видях добри парчета. Даже с харпун удариха няколко платерини.
Миналата седмица бях на Шкорпиловци - на моста вадеха на дъно илария (средна, но много рядко) даже на такъми за кая. Кая има -средна хубост. 
Илария имаше, но много дребна.

На Силистарския плаж (преди Резово) се гмурках и видях добри парчета. Даже с харпун удариха няколко платерини.

- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
durumov написа
Абейййй на тия джуруми,я ловяха на каквото хвърлеха

Техника Камен-бомбарда Алба-25гр. ,прозрачна,потъваща.Повод 016 на Тубертини,кука Мустад 09,черна-38бр.риби от 06до13:30ч.-техника - плаващо сбиро 25гр. - перла - розов и зелен цвят +
-основна линия BARLEY - 0, 12 - 110м. от онова жълто-зеленото

Абейййй на тия джуруми,я ловяха на каквото хвърлеха

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... и на коя дата става това, да ма открехнеш и на коя от буните на Краневокамен написа:....38бр.риби от 06до13:30ч.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абейййй на тия джуруми,я ловяха на каквото хвърлеха![]()
![]()

...пък тази Алба-прозрачната мн. мн. ни'я харесвам ...не ми е някакси така потъваща ... като водиш по бързо и се вдига много - ама за 2,50лв. си е добра ...моите на BALZER и SPRO са по 3,50-4,00лв. ами си потъват добре....освен това когато джурума е на 60-70 метра от тебе и искаш да хвърлиш пред него ...а той да ти отиде на куката...как аджеба ще стане това с потъваща? - ни'мой да стане!.... щото ако си чакаш Албичката - тя слиза към дъното и те отдалечава от стадото.... и ако има около тебе юнаци да бу'ат в центъра на джурума кат'хамали оставаш капо....
...аре успех и повече наsлука да стигнеш 50х2+15 кат'бати си

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Съгласен съм, че в прозрачните има нещо тайнственно .... какво ли се върти в главата на рибата като мине покрай неякамен написа:.........Харесва ми защото е прозрачна........

.......ау...у...у.... ако не бях празнувал зарганите "така тежко\_/\_/\_/.........." в Събота вечер сигурно щях да стана рано - а то отворих очички и станало време за Формулата и.... познай ... немска бира номер 1 ... главичка оправя

...ама нямаше ли голяма вълна там по това време , бе Камене ? .... впрочем кво пречи вълната ...? - те и на Вълнолома по обяд са я накъсали тогава - имало и пеленгаси хванати.... т'ва е инфото ми.