Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: време ли е за зарган ???
Ами щом си ги видял да вадят как мислиш,дали е възможно?Или не си вярваш?Tans90 написа:Здравей те ! аз са от варна и днес бях за риба на буната до хотел Ной ! и по едно време рибарите около мен за почнаха да вадят зарган ! и вапроса ми е вазможно ли е заргана вече да е дошла и на нашето черноморие ?
Зарганолог
- даката
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: време ли е за зарган ???
Зарганите едри ли бяха ?
много ли заргани хванаха?
много ли заргани хванаха?
риба къща няма-риба време няма
- muhito
- вече хвърля и на тежко
Re: ЗАРГАН - 2009г
Сега се връщаме от червенка, пак капо
Кога ли ще счупя каръка

Абе мен, по това време на годината се ходи рано сутрин. Чак след като дойде есента, започва да дава и след обед.muhito написа:Сега се връщаме от червенка, пак капо
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
извинявам се ако обиждам някой ама този Танс90 искрено ме разсмя
а още повече отговора след това 

Качествени чепарета Borkata

- muhito
- вече хвърля и на тежко
Ееее това вече е друго, благодаря за съвета иначе утре пак щях да тренирам
Сутрин рано нямам възможност пуста му работа, ще чакаме есента и все пак благодаря и успех на всички колеги!!!

Сутрин рано нямам възможност пуста му работа, ще чакаме есента и все пак благодаря и успех на всички колеги!!!

-
- новобранец
Прясно инфо от днес. На морска гара от страната към морето от 6 до 8 на бавно потапяща бомбарда две прилични заргани и една писалка която я пратих да доведе поне кака си ама нещо не ме послуша
. Това е от мен. Утре пак.

И аз като Пламен - от 0700 до 0900 на вълнолома - две риби. Измъчена работа. Тази година повече от двойка не съм правил баси
. На някаква потапяща ги ковнах, пише 30g, apt. 6,2g - това последното трябва да значи колко бързо се потапя, ама на мен нищо не ми говори
Ползвам я защото лети като куршум и срещу най-гадния вятър (то сутринта нямаше, ама снощи - направо грозно!). Абе тук-там някой хване нещо, и като погледнеш - всеки работи на различна бомбарда. Риба има, ама не яде. Пък и тоя южен вятър това лято..... Прави впечатление вече готовия й за хвърляне хайвер, да го мята и да почва да я яде
, че вече не знам - отпуската свършва, пък.......
Май една хубава провеза ще оправи работата, а, кво ще кажете? Пък знам ли, кво разбирам аз. Айде, със здраве и успехи!

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!
- patter
- вече хвърля и на тежко
Вятър от юг, земетресение на север ... няма щастие за Варненските рибари
Днес за протокола от 5 и 30 ч до 8 ч с Боцмана посетихме обекта. С бавно потапяща дарткастър бях почти отличник. Имах 7 удара, 6 ковнати риби, едната от тях пусната да расте. Фото няма, понеже някои зизита бяха нагълтали яко и не бяха фотогенични. Ама имам свидетел , който се спотайва. 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
днес на вълнолома беше пълен та**к... много вълнение, мъртво течение... само като гледах морето и ме хващаше морска болест 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
днес същотоscratch написа:днес на вълнолома беше пълен та**к... много вълнение, мъртво течение... само като гледах морето и ме хващаше морска болест

повъртях от 6:30, но реших, че няма смисъл.
Към 7:40 отидох на 4 буна. И там имаше вълнение, но вълните се движеха в посока към вълнолома и не се разбиваха така брутално в тетраподите.
За половин час въртене хванах 1 прилично зарганче. След това си счупих първия водач на въдицата, протрих си влакното, скъсах и бомбардата замина.... И се прибрах

-
- научил се да хвърля
На Ной същата работа... 

Значи може и да си видял как се изложихscratch написа: днес същото
повъртях от 6:30, но реших, че няма смисъл.
Към 7:40 отидох на 4 буна. И там имаше вълнение, но вълните се движеха в посока към вълнолома и не се разбиваха така брутално в тетраподите.
За половин час въртене хванах 1 прилично зарганче. След това си счупих първия водач на въдицата, протрих си влакното, скъсах и бомбардата замина.... И се прибрах

А снощи как ги накъсах!!!!
Чак ме е яд че се събудих!
На всичко отгоре едно врабче ми изяде най хубавите червеи докато се усетя.Много нагли бе-е-е-е!
Ам чи така мина днашния риболов, от 5.45 до към 8 и нещо.Що ли не отидох на Траката да си хвана дежурната "човка"!!??