ЗАРГАН - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЗАРГАН - 2009г

Мнение от dobria1 »

Foko а как се представи младока felipemasa?
ти добре си останал,ама някой сме на работа :wink:
браво поразпрал си ги 8)
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

:prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

Днес от 18:00 до 20:45 на ВЪЛНОЛОМА ,капо ;).
Зарганолог
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

dobria1 написа:Foko а как се представи младока felipemasa?
ти добре си останал,ама някой сме на работа :wink:
браво поразпрал си ги 8)
За съжаление към 10 се прибрах, защото си изтрелях някъде из дълбините на морето върха на фидера. Привечер извадих 3 заргани, 2 граци ама кел файда :( :oops: :oops:
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

Днес от 1830 до 2020 на вълнолома - мъкаааа, мъъка! :( Мноо народ, мноо неща пръснати, мноо "лауреати", търмъкчии, дето уж чепарета хвърлят. Ама то чепаре така за сафрид не се води, освен за търмък. Обаче евала на момчето Фелипе - до какъвто отпадък се добра, всичко изнесе на тръгване, цяло чувалче. :smt023 :smt041
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
expose
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от expose »

От няколко поредни посещения на вълнолома ми прави впечетление, че рибата се активизира около 19:00ч. до тъмно. През деня намам впечетления.
fokobg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fokobg »

runner написа:Днес от 1830 до 2020 на вълнолома - мъкаааа, мъъка! :( Мноо народ, мноо неща пръснати, мноо "лауреати", търмъкчии, дето уж чепарета хвърлят. Ама то чепаре така за сафрид не се води, освен за търмък. Обаче евала на момчето Фелипе - до какъвто отпадък се добра, всичко изнесе на тръгване, цяло чувалче. :smt023 :smt041
Явно има добър учител :wink:, а ако всеки който ходи на вълнолома эа риба постъпва като него, вълнолома няма да е във такова састояние
Аватар
Mich
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Mich »

Страшно много ме е яд на тия дето ловят платерина от плажа и после си оставят торбичката с вестника и червейте и си заминават. Миналата година цилия плаж на солниците в Бургас беше във вестници от червей. Аз предлагам да направим една подписка, да се изпрати до общината като се засегне проблема с малоумните рибари зъмърсяващи морето и да се глобява със 200 лв всеки които си изхвърли вестника със червейте.
Хора не разчитайте на съвестта на глупаците и идиотите, те няма да се променят ако не им бръкнеш в джоба. Само яки глоби оправят нещата, както е в белите държави.
който не лови, няма да яде :)
tatkoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tatkoogi »

Днес на вълнолома от 5.30 до 9.30 скромни 10бр. Започна доста активно, но постепенно ударите се разредиха и въобще спряха. Някои колеги взеха и по някоя платеринка, а колегата до мен просто нямаше шанс с една доооста добра риба. Ами това е положението. Чу се, че вчера на Дружба е дало добре зарган...
pandizaaa_kv
новобранец
новобранец

Мнение от pandizaaa_kv »

днеска от 5:30 до 8:00 на болата три големи зизита добре другите и те нямаха мноо
Аватар
liubak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от liubak »

tatkoogi написа:Днес на вълнолома от 5.30 до 9.30 скромни 10бр. Започна доста активно, но постепенно ударите се разредиха и въобще спряха. ..
И аз бях от 6ч. до 8:15ч. само 4 бр./аджамийска му работа./бях в началото на новата част. Колега не знам къде си бил, но и краи мене не хващаха. Сигурно съм бил на неподходящо място или техниката ми куца /което е по-вероятно/. :smt039
Аватар
rosssyy
новобранец
новобранец

Мнение от rosssyy »

Днес на вълнолома от 6 до 10 часа - 15 заргани, от които 8 маломерни върнати обратно в морето.
Лошо впечатление ми прави, че доста колеги около мен прибираха и най-малките зарганки!
Толкова ли са гладни, не знам.
Други пък изсипват червеите с пръста директно на вълнолома и като си тръгват оставят след себе си кочина!
Поздравления за такива колеги като felipemasa, които не само не оставят боклуци, но и почистват след останалите!!!
tatkoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tatkoogi »

[quote

И аз бях от 6ч. до 8:15ч. само 4 бр./аджамийска му работа./бях в началото на новата част. Колега не знам къде си бил, но и краи мене не хващаха. Сигурно съм бил на неподходящо място или техниката ми куца /което е по-вероятно/. :smt039[/quote]
Нито едното, нито другото! Просто е въпрос на късмет, поне според мен. Имах доста предишни неудачи, едно от които точно до теб. Бях с Ичо а ти направи хет-трик със сафрид и заргана :wink: , но сигурно не ме помниш. А днес беше 15м. в ляво от мен, другият път ще се обадя. Успех! :)
Ваньо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Ваньо »

днес от6до10 часа на юг от бургас 14 зизита от които две върнати да пораснат и два много хубави каиша . хванах и 6 платерини три от които по 400 грама снимки ще пусна по късно
ВСИЧКИ ДА СИ ЧИСТЯТ СЛЕД РИБОЛОВ :smt067
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

Сутринта на вълноломаот 0630 до 0830 имам 6 зарганки, хубавки :D , и един талибанец :axe: . Леле, като е светло се вижда цялата кочина, като понапече замириса и на урина :? . Кво да кажа, не знам! Отиваме там за удоволствие, пък какво остава след това..... В къщи така ли правят, м.....у и мечка! Ами картинката е много елементарна - както ни орязаха от всякъде на морска гара онези еничари, ако не пазим - възможно е да има секира и за вълнолома. Там няма концесионер, ама дочух че на пилотите не им харесвало, дето около кулата, на зеления фар, както и на фара на вълнолома, се ходело по нужда. Тъй че, да го очакваме. Тогава да видим къде ще ходим за една бърза рибка!!!!!
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”