Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
Foko а как се представи младока felipemasa?
ти добре си останал,ама някой сме на работа
браво поразпрал си ги
ти добре си останал,ама някой сме на работа

браво поразпрал си ги

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За съжаление към 10 се прибрах, защото си изтрелях някъде из дълбините на морето върха на фидера. Привечер извадих 3 заргани, 2 граци ама кел файдаdobria1 написа:Foko а как се представи младока felipemasa?
ти добре си останал,ама някой сме на работа![]()
браво поразпрал си ги

Днес от 1830 до 2020 на вълнолома - мъкаааа, мъъка!
Мноо народ, мноо неща пръснати, мноо "лауреати", търмъкчии, дето уж чепарета хвърлят. Ама то чепаре така за сафрид не се води, освен за търмък. Обаче евала на момчето Фелипе - до какъвто отпадък се добра, всичко изнесе на тръгване, цяло чувалче.

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
-
- научил се да хвърля
От няколко поредни посещения на вълнолома ми прави впечетление, че рибата се активизира около 19:00ч. до тъмно. През деня намам впечетления.
Явно има добър учителrunner написа:Днес от 1830 до 2020 на вълнолома - мъкаааа, мъъка!Мноо народ, мноо неща пръснати, мноо "лауреати", търмъкчии, дето уж чепарета хвърлят. Ама то чепаре така за сафрид не се води, освен за търмък. Обаче евала на момчето Фелипе - до какъвто отпадък се добра, всичко изнесе на тръгване, цяло чувалче.
![]()

- Mich
- ще става разбирач
Страшно много ме е яд на тия дето ловят платерина от плажа и после си оставят торбичката с вестника и червейте и си заминават. Миналата година цилия плаж на солниците в Бургас беше във вестници от червей. Аз предлагам да направим една подписка, да се изпрати до общината като се засегне проблема с малоумните рибари зъмърсяващи морето и да се глобява със 200 лв всеки които си изхвърли вестника със червейте.
Хора не разчитайте на съвестта на глупаците и идиотите, те няма да се променят ако не им бръкнеш в джоба. Само яки глоби оправят нещата, както е в белите държави.
Хора не разчитайте на съвестта на глупаците и идиотите, те няма да се променят ако не им бръкнеш в джоба. Само яки глоби оправят нещата, както е в белите държави.
който не лови, няма да яде 

-
- вече хвърля и на тежко
Днес на вълнолома от 5.30 до 9.30 скромни 10бр. Започна доста активно, но постепенно ударите се разредиха и въобще спряха. Някои колеги взеха и по някоя платеринка, а колегата до мен просто нямаше шанс с една доооста добра риба. Ами това е положението. Чу се, че вчера на Дружба е дало добре зарган...
-
- новобранец
днеска от 5:30 до 8:00 на болата три големи зизита добре другите и те нямаха мноо
И аз бях от 6ч. до 8:15ч. само 4 бр./аджамийска му работа./бях в началото на новата част. Колега не знам къде си бил, но и краи мене не хващаха. Сигурно съм бил на неподходящо място или техниката ми куца /което е по-вероятно/.tatkoogi написа:Днес на вълнолома от 5.30 до 9.30 скромни 10бр. Започна доста активно, но постепенно ударите се разредиха и въобще спряха. ..

Днес на вълнолома от 6 до 10 часа - 15 заргани, от които 8 маломерни върнати обратно в морето.
Лошо впечатление ми прави, че доста колеги около мен прибираха и най-малките зарганки!
Толкова ли са гладни, не знам.
Други пък изсипват червеите с пръста директно на вълнолома и като си тръгват оставят след себе си кочина!
Поздравления за такива колеги като felipemasa, които не само не оставят боклуци, но и почистват след останалите!!!
Лошо впечатление ми прави, че доста колеги около мен прибираха и най-малките зарганки!
Толкова ли са гладни, не знам.
Други пък изсипват червеите с пръста директно на вълнолома и като си тръгват оставят след себе си кочина!
Поздравления за такива колеги като felipemasa, които не само не оставят боклуци, но и почистват след останалите!!!
-
- вече хвърля и на тежко
[quote
И аз бях от 6ч. до 8:15ч. само 4 бр./аджамийска му работа./бях в началото на новата част. Колега не знам къде си бил, но и краи мене не хващаха. Сигурно съм бил на неподходящо място или техниката ми куца /което е по-вероятно/.
[/quote]
Нито едното, нито другото! Просто е въпрос на късмет, поне според мен. Имах доста предишни неудачи, едно от които точно до теб. Бях с Ичо а ти направи хет-трик със сафрид и заргана
, но сигурно не ме помниш. А днес беше 15м. в ляво от мен, другият път ще се обадя. Успех! 
И аз бях от 6ч. до 8:15ч. само 4 бр./аджамийска му работа./бях в началото на новата част. Колега не знам къде си бил, но и краи мене не хващаха. Сигурно съм бил на неподходящо място или техниката ми куца /което е по-вероятно/.

Нито едното, нито другото! Просто е въпрос на късмет, поне според мен. Имах доста предишни неудачи, едно от които точно до теб. Бях с Ичо а ти направи хет-трик със сафрид и заргана

-
- научил се да хвърля
днес от6до10 часа на юг от бургас 14 зизита от които две върнати да пораснат и два много хубави каиша . хванах и 6 платерини три от които по 400 грама снимки ще пусна по късно
ВСИЧКИ ДА СИ ЧИСТЯТ СЛЕД РИБОЛОВ
ВСИЧКИ ДА СИ ЧИСТЯТ СЛЕД РИБОЛОВ

Сутринта на вълноломаот 0630 до 0830 имам 6 зарганки, хубавки
, и един талибанец
. Леле, като е светло се вижда цялата кочина, като понапече замириса и на урина
. Кво да кажа, не знам! Отиваме там за удоволствие, пък какво остава след това..... В къщи така ли правят, м.....у и мечка! Ами картинката е много елементарна - както ни орязаха от всякъде на морска гара онези еничари, ако не пазим - възможно е да има секира и за вълнолома. Там няма концесионер, ама дочух че на пилотите не им харесвало, дето около кулата, на зеления фар, както и на фара на вълнолома, се ходело по нужда. Тъй че, да го очакваме. Тогава да видим къде ще ходим за една бърза рибка!!!!!

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!