Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Re: ЗАРГАН - 2009г
На дребните чернокопчета-гнусняри,дето само отнасят най-вкусната част на червея.Не ти ли приличат на талибанци в засада?А на какво викате "талибанец"?

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
ами според мен предимствата му се разбират когато я има рибата,правили сме си експерименти с колегата мин. година на Царево с еднакви бомбарди и еднакви куки и 0.16 монофил и флорокарбон точно 1ч. риболов на разстояние 1-2м.един от друг 6 риби разлика но тогава вреше от риба
но това не е критерии просто искахме да се убедил дали наистина има разлика, но за добрия успех не е от значение само флорокарбона доста колеги ще се съгласят с мен че има и други важни неща

но това не е критерии просто искахме да се убедил дали наистина има разлика, но за добрия успех не е от значение само флорокарбона доста колеги ще се съгласят с мен че има и други важни неща

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Днес към 9:00ч. един приятел се обади, че е на Кранево (3-та буна) и е вече с 10 заргани и 1 платерина в кофата. Докато се организирам и отида беше станало вече 15:00 часа. След 3,5 часа "мятане" резултата е плачевен- 1 зарган и 1 приличен чернокоп. Доколкото следях и другите колеги забелязах, че извадиха само 2 платерини. Това е от Кранево.
П.П. Аман от каръщина тая година.
Където и да ида, все вчера е давало. 
П.П. Аман от каръщина тая година.

-
- ще става разбирач
Привет колеги!Пиша общо за три риболова,за да не пълня темата с излишни мнения
.Събота сутринта(от 06:00 до 09:00),събота след обяд(от 16:30 до 20:00) и днес неделя(от 05:40 до 10:30) общо уловени заргани 14бр.Най-слабо беше вчера след обяд(само една бройка),ама аз съм много доволен-нали сега се уча.Рибата пипаше епизодично,имах и няколко изтървани(откачени) и доста,които не успях да засека,но такъв е живота.Желая успех и големи риби на всички колеги!!!Лових на първа буна,потъваща бомбарда.

Поздравления Венци,почна да ги стържиш и ти зарганите.bat`venci написа:Привет колеги!Пиша общо за три риболова,за да не пълня темата с излишни мнения.Събота сутринта(от 06:00 до 09:00),събота след обяд(от 16:30 до 20:00) и днес неделя(от 05:40 до 10:30) общо уловени заргани 14бр.Най-слабо беше вчера след обяд(само една бройка),ама аз съм много доволен-нали сега се уча.Рибата пипаше епизодично,имах и няколко изтървани(откачени) и доста,които не успях да засека,но такъв е живота.Желая успех и големи риби на всички колеги!!!Лових на първа буна,потъваща бомбарда.
Зарганолог
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днеска ташак работа. Иде ми да потъна в земята от срам- 1 зарган и 3 сафрида и един жесток удър, който не можах да засека .
Между другото около мен нямаше буквално нито един боклук

Между другото около мен нямаше буквално нито един боклук

Браво, браво!Mi7chell написа:.... аз съм малко по-скромен с 24 броя,5 от които пуснати.......

Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Мммм-даа! Важен е процеса!

Фелипе другия път като идваш ме намери обезателно ще направим нещо

Хмммм много страно беше днес риба имаше но пипаше отново плахо и нежно,а да не говорим че нещо я гонеше

Сутринта от 5:45 до 10:00runner написа:Браво, браво!Mi7chell написа:.... аз съм малко по-скромен с 24 броя,5 от които пуснати.......И това кога, сутринта ли?

Зарганолог
- Motorski
- ще става разбирач
тъй, тъй, имам чувството, че нарочно скачаше да ни дразни, мноооооого риба... ти ли на тръгване от вълнолома снима на морска гара платнохода?dobria1 написа: Хмммм много страно беше днес риба имаше но пипаше отново плахо и нежно,а да не говорим че нещо я гонеше![]()
![]()
ЗВЕРСКИ много хора го видяха иначе само 7 рибока но на тази гонка и това е много

Споделям мнението,според мене беше наядена,аз не видях да я гони нещо.И аз приключих със 7 риби.dobria1 написа:Хмммм много страно беше днес риба имаше но пипаше отново плахо и нежно,а да не говорим че нещо я гонеше![]()
![]()
ЗВЕРСКИ много хора го видяха иначе само 7 рибока но на тази гонка и това е много
Зарганолог
-
- ще става разбирач
Ами старая се,форума много ми помогна а риболова на бомбарда е просто невероятен,благодарско на всичкиMi7chell написа:Поздравления Венци,почна да ги стържиш и ти зарганите.bat`venci написа:Привет колеги!Пиша общо за три риболова,за да не пълня темата с излишни мнения.Събота сутринта(от 06:00 до 09:00),събота след обяд(от 16:30 до 20:00) и днес неделя(от 05:40 до 10:30) общо уловени заргани 14бр.Най-слабо беше вчера след обяд(само една бройка),ама аз съм много доволен-нали сега се уча.Рибата пипаше епизодично,имах и няколко изтървани(откачени) и доста,които не успях да засека,но такъв е живота.Желая успех и големи риби на всички колеги!!!Лових на първа буна,потъваща бомбарда.

да но снимката не стана с настройките се омотахMotorski написа:dobria1 написа: тъй, тъй, имам чувството, че нарочно скачаше да ни дразни, мноооооого риба... ти ли на тръгване от вълнолома снима на морска гара платнохода?

- Motorski
- ще става разбирач
понеже снима към мен, стори ми се, че и аз присъствам
иначе зарганата мисля, че не я гонеше нищо, щото на някои хора все още им кълвеше, а една риба като я гонят не яде