ЗАРГАН - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
чуруликпенчо
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЗАРГАН - 2009г

Мнение от чуруликпенчо »

А на какво викате "талибанец"?
На дребните чернокопчета-гнусняри,дето само отнасят най-вкусната част на червея.Не ти ли приличат на талибанци в засада? :D :D
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

ами според мен предимствата му се разбират когато я има рибата,правили сме си експерименти с колегата мин. година на Царево с еднакви бомбарди и еднакви куки и 0.16 монофил и флорокарбон точно 1ч. риболов на разстояние 1-2м.един от друг 6 риби разлика но тогава вреше от риба

но това не е критерии просто искахме да се убедил дали наистина има разлика, но за добрия успех не е от значение само флорокарбона доста колеги ще се съгласят с мен че има и други важни неща :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
TabE
новобранец
новобранец

Мнение от TabE »

Днес към 9:00ч. един приятел се обади, че е на Кранево (3-та буна) и е вече с 10 заргани и 1 платерина в кофата. Докато се организирам и отида беше станало вече 15:00 часа. След 3,5 часа "мятане" резултата е плачевен- 1 зарган и 1 приличен чернокоп. Доколкото следях и другите колеги забелязах, че извадиха само 2 платерини. Това е от Кранево.

П.П. Аман от каръщина тая година. :smt013 Където и да ида, все вчера е давало. :smt022
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Привет колеги!Пиша общо за три риболова,за да не пълня темата с излишни мнения :oops: .Събота сутринта(от 06:00 до 09:00),събота след обяд(от 16:30 до 20:00) и днес неделя(от 05:40 до 10:30) общо уловени заргани 14бр.Най-слабо беше вчера след обяд(само една бройка),ама аз съм много доволен-нали сега се уча.Рибата пипаше епизодично,имах и няколко изтървани(откачени) и доста,които не успях да засека,но такъв е живота.Желая успех и големи риби на всички колеги!!!Лових на първа буна,потъваща бомбарда.
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

TabE написа: 1 приличен чернокоп.
Какво означава 1 приличен чернокоп?
Зарганолог
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

bat`venci написа:Привет колеги!Пиша общо за три риболова,за да не пълня темата с излишни мнения :oops: .Събота сутринта(от 06:00 до 09:00),събота след обяд(от 16:30 до 20:00) и днес неделя(от 05:40 до 10:30) общо уловени заргани 14бр.Най-слабо беше вчера след обяд(само една бройка),ама аз съм много доволен-нали сега се уча.Рибата пипаше епизодично,имах и няколко изтървани(откачени) и доста,които не успях да засека,но такъв е живота.Желая успех и големи риби на всички колеги!!!Лових на първа буна,потъваща бомбарда.
Поздравления Венци,почна да ги стържиш и ти зарганите.
Зарганолог
Аватар
felippemassa
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от felippemassa »

Днеска ташак работа. Иде ми да потъна в земята от срам- 1 зарган и 3 сафрида и един жесток удър, който не можах да засека .
Между другото около мен нямаше буквално нито един боклук :D :wink:
runner
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от runner »

Mi7chell написа:.... аз съм малко по-скромен с 24 броя,5 от които пуснати.......
Браво, браво! :smt023 И това кога, сутринта ли?
Никога не съм хващал повече от 12 заргани, но винаги страшно съм се забавлявал!!!!
Мммм-даа! Важен е процеса!
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

:wink: за боклука така трябва Felippemassa a и траладжиите не ги видях днес
Фелипе другия път като идваш ме намери обезателно ще направим нещо :wink: :wink: :wink:

Хмммм много страно беше днес риба имаше но пипаше отново плахо и нежно,а да не говорим че нещо я гонеше :axe: :axe: :axe: ЗВЕРСКИ много хора го видяха иначе само 7 рибока но на тази гонка и това е много
Изображение
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

runner написа:
Mi7chell написа:.... аз съм малко по-скромен с 24 броя,5 от които пуснати.......
Браво, браво! :smt023 И това кога, сутринта ли?
Сутринта от 5:45 до 10:00 :))от 8 до 10 окло 6-7 риби.
Зарганолог
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Motorski »

dobria1 написа: Хмммм много страно беше днес риба имаше но пипаше отново плахо и нежно,а да не говорим че нещо я гонеше :axe: :axe: :axe: ЗВЕРСКИ много хора го видяха иначе само 7 рибока но на тази гонка и това е много
тъй, тъй, имам чувството, че нарочно скачаше да ни дразни, мноооооого риба... ти ли на тръгване от вълнолома снима на морска гара платнохода?
ИзображениеАматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"Изображение
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

dobria1 написа:Хмммм много страно беше днес риба имаше но пипаше отново плахо и нежно,а да не говорим че нещо я гонеше :axe: :axe: :axe: ЗВЕРСКИ много хора го видяха иначе само 7 рибока но на тази гонка и това е много
Споделям мнението,според мене беше наядена,аз не видях да я гони нещо.И аз приключих със 7 риби.
Зарганолог
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Mi7chell написа:
bat`venci написа:Привет колеги!Пиша общо за три риболова,за да не пълня темата с излишни мнения :oops: .Събота сутринта(от 06:00 до 09:00),събота след обяд(от 16:30 до 20:00) и днес неделя(от 05:40 до 10:30) общо уловени заргани 14бр.Най-слабо беше вчера след обяд(само една бройка),ама аз съм много доволен-нали сега се уча.Рибата пипаше епизодично,имах и няколко изтървани(откачени) и доста,които не успях да засека,но такъв е живота.Желая успех и големи риби на всички колеги!!!Лових на първа буна,потъваща бомбарда.
Поздравления Венци,почна да ги стържиш и ти зарганите.
Ами старая се,форума много ми помогна а риболова на бомбарда е просто невероятен,благодарско на всички :prayer:
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Motorski написа:
dobria1 написа: тъй, тъй, имам чувството, че нарочно скачаше да ни дразни, мноооооого риба... ти ли на тръгване от вълнолома снима на морска гара платнохода?
да но снимката не стана с настройките се омотах
Изображение
Аватар
Motorski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Motorski »

понеже снима към мен, стори ми се, че и аз присъствам :lol: иначе зарганата мисля, че не я гонеше нищо, щото на някои хора все още им кълвеше, а една риба като я гонят не яде :)
ИзображениеАматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"Изображение
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”