Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2009г
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: ЗАРГАН - 2009г
Даа и аз записах днес 25 зарганета на Юг от Лозенец.
- ribarshe
- ще става разбирач
Писалки или...........

Къде ги хващате тези бройки бе.... аз днес записах 9 зизита, единия от които 50см.
Ако лапините ставаха за нещо щех да съм напълнил кофа... поне 30 бройки.
Или бомбардата ти е бързо потъваща или я движиш твърде бавно. Нормално е всеки да си пази риболовните поленцаRaven написа:Къде ги хващате тези бройки бе.... аз днес записах 9 зизита, единия от които 50см.

Бързопотъваща е и я движа бавно
Имаше вълна днес и май вървеше предимно на потъваща... а и където има предимно скали все ще се намери някоя лапина да ти гризне червея. Май и аз трябва да се пооледам за някое мое местенце, въпреки че ме съмнава лесно да се намира нещо неокупирано. На Червенка е някакъв ад... няколко пъти вече съм бил изумен, как може в 5:30 да няма никакво свободно място. Вероятно трябва да опъна палатка от вечерта?! 

ох и вие ако се оплачете от скали направо ще ...... все едно ние да кажем че нямаме плажове
Днес от 6.00 до 9.30 22бр. на мойта си бомбарда
екшъна малък беше на разсъмване 8 хвърляния 8 риби с 6 червея

Днес от 6.00 до 9.30 22бр. на мойта си бомбарда

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

За сефте ще ходя утре на Шабла за зарганчоци.Едни агенти ми обясниха място след естакадата
едни варели,перки,черен път и на скалите.Та някой да има инфо за този район и дава ли нещо.
едни варели,перки,черен път и на скалите.Та някой да има инфо за този район и дава ли нещо.

-
- вече хвърля и на тежко
Много добре, обаче след обед ситуацията се промени изцяло. След като леко преваля реших, че ще има добри шансове в ранния след обед, обаче когато отидох на вълнолома ме духна такъв северняк, че просто не беше възможно да хвърляш нормално. Отделно заливаше обилно. След 10-тина замятания се преместих отвътре в тихото. От 14.00-15.30 нищо. Дано падне вятъра. Иначе Mi7chel ще излезе прав...dobria1 написа:
Днес от 6.00 до 9.30 22бр. на мойта си бомбардаекшъна малък беше на разсъмване 8 хвърляния 8 риби с 6 червея
![]()
![]()
- valiooooo
- ще става разбирач
Паметника...култово място...само да е хубаво времето.chipi_ написа:За сефте ще ходя утре на Шабла за зарганчоци.Едни агенти ми обясниха място след естакадата
Успех.

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
-
- научил се да хвърля
Те нещата там на мястото се изясняват!Не пропускай да го посетиш!
[Утре го дават духовито,в неделя ще пада,днес от 18:30 до 19:30 10 заргани добър размер и една малка,един младеж в ляво от мен не спря да оплита мен и хората вдясно от мен северняка като надуе не е за всеки вълнолома,инъче можеше и повече
,накрая след 5 поредни празни мятания прибрах такъмите.

Зарганолог
Вчера и аз сутринта отидох за първи път да ги пробвам тези скали на Червенка. На скалите наистина имаше много хора при положение, че беше делничен ден. От 7 до 8 и нещо нямах удар на всякакви бомбарди опитах. От там слезах под Созопол имам си едно любимо място , ходя с две пръчки едната с потъваща , другата с плаваща бомбарда и ги менкам постоянно да видя какво ще обича скъпата ни зизи. За лош късмет паднах и си счупих пръчката с потъваща бомбарда и до към 10ч хвърлях само на плаваща, че ме домързя нещо и имах 1 бр. После като смених бомбардата от 10 до 12 ч 21 прилични заргана, щеше да си дава целия ден , но имах работа и се прибрах. Бомбардата ми е бавно потъваща и въртя много бавно с леки придърпвания. Рибата е много капризна , даже и червея като е половин не го харесва.Raven написа:Бързопотъваща е и я движа бавноИмаше вълна днес и май вървеше предимно на потъваща... а и където има предимно скали все ще се намери някоя лапина да ти гризне червея. Май и аз трябва да се пооледам за някое мое местенце, въпреки че ме съмнава лесно да се намира нещо неокупирано. На Червенка е някакъв ад... няколко пъти вече съм бил изумен, как може в 5:30 да няма никакво свободно място. Вероятно трябва да опъна палатка от вечерта?!
Днес от 0530 до 0900 - на юг от Бургас 15 зизита от които 6 много яки каиша на потъваща бомбарда. Времето е кофти - вълна и вятър и силно течение.
Хех, колега в 5 и 30 на светеща бомбарда ли ги дърпа.