ЗАРГАН - 2009г

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ЗАРГАН - 2009г

Мнение от lefera1 »

Даа и аз записах днес 25 зарганета на Юг от Лозенец.
Аватар
ribarshe
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarshe »

Писалки или........... :?: :D
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Къде ги хващате тези бройки бе.... аз днес записах 9 зизита, единия от които 50см.
Ако лапините ставаха за нещо щех да съм напълнил кофа... поне 30 бройки.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Raven написа:Къде ги хващате тези бройки бе.... аз днес записах 9 зизита, единия от които 50см.
Ако лапините ставаха за нещо щех да съм напълнил кофа... поне 30 бройки.
Или бомбардата ти е бързо потъваща или я движиш твърде бавно. Нормално е всеки да си пази риболовните поленца :D , предполагам на никой не му е приятно да завари скалата, на която ги е "скъсал" предния ден да бъде заета от други :wink:
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Бързопотъваща е и я движа бавно :wink: Имаше вълна днес и май вървеше предимно на потъваща... а и където има предимно скали все ще се намери някоя лапина да ти гризне червея. Май и аз трябва да се пооледам за някое мое местенце, въпреки че ме съмнава лесно да се намира нещо неокупирано. На Червенка е някакъв ад... няколко пъти вече съм бил изумен, как може в 5:30 да няма никакво свободно място. Вероятно трябва да опъна палатка от вечерта?! :?
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

ох и вие ако се оплачете от скали направо ще ...... все едно ние да кажем че нямаме плажове

Днес от 6.00 до 9.30 22бр. на мойта си бомбарда :wink: екшъна малък беше на разсъмване 8 хвърляния 8 риби с 6 червея :wink: :wink: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

За сефте ще ходя утре на Шабла за зарганчоци.Едни агенти ми обясниха място след естакадата
едни варели,перки,черен път и на скалите.Та някой да има инфо за този район и дава ли нещо.
Изображение
tatkoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tatkoogi »

dobria1 написа:
Днес от 6.00 до 9.30 22бр. на мойта си бомбарда :wink: екшъна малък беше на разсъмване 8 хвърляния 8 риби с 6 червея :wink: :wink: :wink:
Много добре, обаче след обед ситуацията се промени изцяло. След като леко преваля реших, че ще има добри шансове в ранния след обед, обаче когато отидох на вълнолома ме духна такъв северняк, че просто не беше възможно да хвърляш нормално. Отделно заливаше обилно. След 10-тина замятания се преместих отвътре в тихото. От 14.00-15.30 нищо. Дано падне вятъра. Иначе Mi7chel ще излезе прав...
Аватар
valiooooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от valiooooo »

chipi_ написа:За сефте ще ходя утре на Шабла за зарганчоци.Едни агенти ми обясниха място след естакадата
едни варели,перки,черен път и на скалите.Та някой да има инфо за този район и дава ли нещо.
Паметника...култово място...само да е хубаво времето.
Успех.

Изображение
Изображение

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
Аватар
chipi_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chipi_ »

ДА и за него ми споменаха.Мерси за снимката,сега вече ми се изясниха някой неща. :smt023
Изображение
spetro
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от spetro »

Те нещата там на мястото се изясняват!Не пропускай да го посетиш!
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

[Утре го дават духовито,в неделя ще пада,днес от 18:30 до 19:30 10 заргани добър размер и една малка,един младеж в ляво от мен не спря да оплита мен и хората вдясно от мен северняка като надуе не е за всеки вълнолома,инъче можеше и повече :lol:,накрая след 5 поредни празни мятания прибрах такъмите.
Зарганолог
dach
новобранец
новобранец

Мнение от dach »

Raven написа:Бързопотъваща е и я движа бавно :wink: Имаше вълна днес и май вървеше предимно на потъваща... а и където има предимно скали все ще се намери някоя лапина да ти гризне червея. Май и аз трябва да се пооледам за някое мое местенце, въпреки че ме съмнава лесно да се намира нещо неокупирано. На Червенка е някакъв ад... няколко пъти вече съм бил изумен, как може в 5:30 да няма никакво свободно място. Вероятно трябва да опъна палатка от вечерта?! :?
Вчера и аз сутринта отидох за първи път да ги пробвам тези скали на Червенка. На скалите наистина имаше много хора при положение, че беше делничен ден. От 7 до 8 и нещо нямах удар на всякакви бомбарди опитах. От там слезах под Созопол имам си едно любимо място , ходя с две пръчки едната с потъваща , другата с плаваща бомбарда и ги менкам постоянно да видя какво ще обича скъпата ни зизи. За лош късмет паднах и си счупих пръчката с потъваща бомбарда и до към 10ч хвърлях само на плаваща, че ме домързя нещо и имах 1 бр. После като смених бомбардата от 10 до 12 ч 21 прилични заргана, щеше да си дава целия ден , но имах работа и се прибрах. Бомбардата ми е бавно потъваща и въртя много бавно с леки придърпвания. Рибата е много капризна , даже и червея като е половин не го харесва.
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lefera1 »

Днес от 0530 до 0900 - на юг от Бургас 15 зизита от които 6 много яки каиша на потъваща бомбарда. Времето е кофти - вълна и вятър и силно течение.
dach
новобранец
новобранец

Мнение от dach »

Хех, колега в 5 и 30 на светеща бомбарда ли ги дърпа.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”