Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ПОМОГНЕТЕ МИ МАЛКО
Модератор: dantho.mihov
Re: ПОМОГНЕТЕ МИ МАЛКО
Любчо,ако въпроса е към мен,ще отговоря накратко:Обажда ми се човек,че е прочел обявата ми и иска да купи тоя двигател.Следват уточнения,адреси и.......ако може да се прати по Еконт.Не бях пращал по тази фирма,позаинтересувах се къде е офиса-на Пещерско шосе и изпратих машинката.Но,оттам нататък,на телефоните на Купувача,няма никой.След месец ми се обаждат от Еконт,че пратката ми е върната и дължа пари за отиване,връщане и такса за съхранение.Може да ти е смешно,но се оказа,че във Варна такъв човек не съществува и даже ми предложиха да го издирят.Не се съгласих,щото нямам сили да се боря с мафиоти.Не могат да ме съборят 50-100лв,ама за какво говорим?
-
- ще става разбирач
Хе колега,не съм сигурен че нещата са точно така както ги описвашlz1igr написа:Любчо,ако въпроса е към мен,ще отговоря накратко:Обажда ми се човек,че е прочел обявата ми и иска да купи тоя двигател.Следват уточнения,адреси и.......ако може да се прати по Еконт.Не бях пращал по тази фирма,позаинтересувах се къде е офиса-на Пещерско шосе и изпратих машинката.Но,оттам нататък,на телефоните на Купувача,няма никой.След месец ми се обаждат от Еконт,че пратката ми е върната и дължа пари за отиване,връщане и такса за съхранение.Може да ти е смешно,но се оказа,че във Варна такъв човек не съществува и даже ми предложиха да го издирят.Не се съгласих,щото нямам сили да се боря с мафиоти.Не могат да ме съборят 50-100лв,ама за какво говорим?

Stand and fight
Много се радвам колега,че работиш там и силно се надявам да си прав за моя случай.Сега ако обичаш светни човека какво да прави,че от нашето бърборене забравихме основната тема.
-
- ще става разбирач
Разбира се....Та значи за колегата най-евтиния вариант,ако не иска да товари стоката си с допълнителен разход за куриер е да отиде в най-близкия му офис на куриерска фирма.Там пак с оглед на излишни разходи може да адресира пратката си до поискване,пак до офис на куриера в града на получателя.В този случай са му необходими само имената и телефона на получателя.Хубаво е максимално добре да си опакова пратката.Щом продава въпросната стока,задължително уведомява колегите че пратката има "наложен платеж"с въпросната сума и това при попълването се отбелязва.Друга опция за да е по-спокоен и купувача е"разрешавам пратката да се прегледа преди плащане".Така,когато му доставят пратката (или отиде да си я вземе)купувачът има право да отвори стоката и да я прегледа дали всичко е наред с нея преди да я плати.Ако всичко е наред и купувачът си вземе стоката,на следващия ден колегата отива офисът от който е изпратил пратката,с лична карта и си получава парите....Ако има други въпроси ще се радвам да поогна.Успех с продажбата!lz1igr написа:Сега ако обичаш светни човека какво да прави,че от нашето бърборене забравихме основната тема.
Stand and fight
- krokibg
- учете се от него
Не бе приятелю,аз от написаното разбрах че обвиняваш Еконтlz1igr написа:Любчо,ако въпроса е към мен,ще отговоря накратко:Обажда ми се човек,че е прочел обявата ми и иска да купи тоя двигател.Следват уточнения,адреси и.......ако може да се прати по Еконт.Не бях пращал по тази фирма,позаинтересувах се къде е офиса-на Пещерско шосе и изпратих машинката.Но,оттам нататък,на телефоните на Купувача,няма никой.След месец ми се обаждат от Еконт,че пратката ми е върната и дължа пари за отиване,връщане и такса за съхранение.Може да ти е смешно,но се оказа,че във Варна такъв човек не съществува и даже ми предложиха да го издирят.Не се съгласих,щото нямам сили да се боря с мафиоти.Не могат да ме съборят 50-100лв,ама за какво говорим?

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!