Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ГЪРЦИ ЕВРОПЕЙЦИ НЕМА ЩО
Модератор: dantho.mihov
Re: ГЪРЦИ ЕВРОПЕЙЦИ НЕМА ЩО
И аз мразя гадните ВИЗАНТИИЦИ , но погледнете каква е разликата м/у тях и нас.
Както се казва в народната поговорка " Мже да сме мишкара ама нека да сме тешкари "
Помислете не са прави византииците за местата че са техни "общинските " , ама като някой паркира на '' ВАШЕТО " място бред блока какво става.
За това българина е на тоя хал " Моето си е мое , ама чуждото е общо "
Поздрави

Както се казва в народната поговорка " Мже да сме мишкара ама нека да сме тешкари "
Помислете не са прави византииците за местата че са техни "общинските " , ама като някой паркира на '' ВАШЕТО " място бред блока какво става.
За това българина е на тоя хал " Моето си е мое , ама чуждото е общо "
Поздрави

"Да работим" - Мръсна дума !!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Приятел, работи дълги години на Родос ми разказва.Започнах да ходя на един местен язовир които държеше шаран и разни дребосъци.В повечето от времето прекарано там си бях сам или и някои като мен страниер,гърците предпочитат морска риба.От Общината забелязаха че има интерес към язовира и прокараха осветление,направиха беседки за пикници и го направиха райско място.И се почнааааа.Как можем за нула време да се усерем до ушите..Почнахме да палим огън кадето ни падне,лампите ги свалихме щото бяха от тия,енергоспестяващите,боклука които оставяхме след нас,камарииии.И в един момент кметството реши че със свине не ще да се разправя и забрани язовира.Дали тез византиици са прави 

- krokibg
- учете се от него
На 1000 %,няма място за съмнение.А върви го обясни на нашего брата това,ще циври,ще цвили че са му забранили да прави мръсотии.Изобщо няма да се замисли ЗАЩО става аджеба така.Другите все са ни виновни на нас,ние сме направо ангели.Ангели сме обаче,на мръсотията

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- разбира нещата
Гърците са долни по Default
,ама и ние сме си мизерници!А тоя скандал м-у рибари за моето,твоето място си е вечен.Аз,кат лапе щях да одавя едно друго на Батак.Кат го засилих от пъна със все видици в дълбокто 

-
- кандидат преподавател
Никога няма да уважават българите в районите на Ксанти,Кавала,Гюмюрджина,Серес,Драма -бащите и дядовците им са им вдълбали в кратуните,че българите са окупатори,грабители,зверове-насилници и изедници.Тъжното е,че наистина българската армия е окупирала от лятото на 1941 до октомври 1944 г.Беломорска Тракия и се е отнасяла много зле с гърците.През 1945-1948г.по време на гръцката гражданска война,много гръцки комунисти са избягали в България,като са разчитали,че комунистическото управление ще ги посрещне и приеме с топлота и съчувствие.Вместо това са били застрелвани още на границата,арестувани и влачени по арестите,някои от тях съдени и пращани в затвора,други /по-голямата част/са били принудително заселени в малки села в Северна България и оставени да гладуват там,под надзора на милицията,без документи,без право на работа и без средства.Отделно от това,много от колегите риболовстват там като хуни и вандали и с това допълнително засилват "добрите"чувства.
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Не е до управници ,до манталитет и лично възпитание на нацията е колега ...ние не можем да пазим нашето нашата си природа нашите реки язовири...,говорех за това че много малко от нас си събираме боклука след риболов да не кажа, че има колеги които и чуждите "лайна" събират ,само и само да е чисто за тези след нас или до следващия излет.За това говорех а не за гърците като нация.lovo-бай СТОЯН написа:С кво право бе пич,та тея капути да не са нещо повече от нас А.leeds написа:/ и с право си казват че сме цигани,колкото да е обидно и боли... ТОВА Е ИСТИНАТА!!!![]()
![]()
За ква истина ми говориш.ИСТИНАТА Е ,ЧЕ НЕМАМЕ УПРАВНИЦИ,И ВСИЧКИ СА ДУПЕДАВЦИ. От няколко дни,започна масова кампания в Европа,за събиране на средства за подпомагане на икономиката на Гърция като държава изоставаща и на последно място по икономика в Европейският съюз
Значи Гърците са зле,а пък ние сме добре-е тва ако не е педерасизъм -кво е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аз знам,разбива ти се буркан с червени чушки в предния джам!Без да искам паркирах на такова "чуждо" място.onzi112 написа: Помислете не са прави византииците за местата че са техни "общинските " , ама като някой паркира на '' ВАШЕТО " място бред блока какво става.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- leeds
- вече хвърля и на тежко
А точно за това говорех и аз .....И КАКВО НИ ПРЕЧИ НА НАС ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ПРАВИЛАТА !!!! Събери си боклука и го хвърли в контейнер за товаnervaa написа:Приятел, работи дълги години на Родос ми разказва.Започнах да ходя на един местен язовир които държеше шаран и разни дребосъци.В повечето от времето прекарано там си бях сам или и някои като мен страниер,гърците предпочитат морска риба.От Общината забелязаха че има интерес към язовира и прокараха осветление,направиха беседки за пикници и го направиха райско място.И се почнааааа.Как можем за нула време да се усерем до ушите..Почнахме да палим огън кадето ни падне,лампите ги свалихме щото бяха от тия,енергоспестяващите,боклука които оставяхме след нас,камарииии.И в един момент кметството реши че със свине не ще да се разправя и забрани язовира.Дали тез византиици са прави

Последно промяна от leeds на Пон Фев 22, 2010 10:53 pm, променено общо 1 път.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Интересна тема се е заформила.
За гърците няма какво да се коментира. Имат си някакви правила и си ги спазват доколкото могат. Според мен не Ви прави чест да ги хулите и ненавиждате. Начинът ни на мислене , че чуждото е общо и всеки може да си задели от него ще доведе и до рестриктивни мерки. Какви ще са само може да се гадае.
Аз лично не съм фен на гръцките водоеми.
За гърците няма какво да се коментира. Имат си някакви правила и си ги спазват доколкото могат. Според мен не Ви прави чест да ги хулите и ненавиждате. Начинът ни на мислене , че чуждото е общо и всеки може да си задели от него ще доведе и до рестриктивни мерки. Какви ще са само може да се гадае.
Аз лично не съм фен на гръцките водоеми.
Тая тема отдавна не е за "Моя риболовен излет" 

Момчетата са попаднали на гаднярчета с 1 гънка на мозъка-очаквайте националистични помии,нищо ново под небето,но неприятно.Завиждат гърчолята,не можаха да ни вземат през всичките векове иняма да успеят.Реминисценсии,минало незабравимо,възпитание,византийщина.Чели ли сте Зорба,щото е класика!Простаците са световно бедствие и с регионален привкус и украса,ама са си простаци.Унас наспорил Господ подобаващо количество.
- Тони 72
- научил се да хвърля
Имам информация, че в област Драма е забранен сладководния риболов. В област Ксанти е бил разрешен, но се обмисля въвеждането на такса от 70евро седмично.
Наслука!
-
- разбира нещата
Аз да ви разкажа накратко една случка,съвсем прясна-отпреди няколко дни.
Докато шофирах към Кавала,пътувайки все-още през България,мой приятел на няколко пъти успя да си метне фаса през прозореца,въпреки забележките от моя страна,с извинението,че не ще да ми цапа пепелника.Тъй.Дотук всичко нормално.По Европейски така да се каже,защото нали ние Българите сме едни от най-изявените Европейци.
Минахме границата.Аверчето пак си припали цигарка,отново я засили през джама,но още докато фаса летеше,той се сепна/че и направо стресна/ и ококорен промълви:
-Малий,какво направих!Забравих,че сме в Гърция,а тук не може да се хвърлят фасове и отпадъци.Види ли ни някой-жална ни майка!
За чистота в Гърция и не само там или по-скоро за мизерията в Родината ни не ми се говори,нито пък за траповете по пътищата.
Премълчах си,но оттогава все нещо ме човърка и мине-не мине ден все се присещам и се замислям,ей тъй-на щото си нямам работа сигурно...
Че тъй де-първо мислете,после Ги мразете.Гърците.Турците.Сърбите.То май не останаха немразени наоколо.А!Имало бе-Румънците.Тях не ги мразим,те са жалки и смешни завалите.Нали са по-зле от нас.Уж де.
п.п.Само за пояснение.Моят приятел все-още си ми е приятел.
Айде със здраве.
Докато шофирах към Кавала,пътувайки все-още през България,мой приятел на няколко пъти успя да си метне фаса през прозореца,въпреки забележките от моя страна,с извинението,че не ще да ми цапа пепелника.Тъй.Дотук всичко нормално.По Европейски така да се каже,защото нали ние Българите сме едни от най-изявените Европейци.
Минахме границата.Аверчето пак си припали цигарка,отново я засили през джама,но още докато фаса летеше,той се сепна/че и направо стресна/ и ококорен промълви:
-Малий,какво направих!Забравих,че сме в Гърция,а тук не може да се хвърлят фасове и отпадъци.Види ли ни някой-жална ни майка!
За чистота в Гърция и не само там или по-скоро за мизерията в Родината ни не ми се говори,нито пък за траповете по пътищата.
Премълчах си,но оттогава все нещо ме човърка и мине-не мине ден все се присещам и се замислям,ей тъй-на щото си нямам работа сигурно...
Че тъй де-първо мислете,после Ги мразете.Гърците.Турците.Сърбите.То май не останаха немразени наоколо.А!Имало бе-Румънците.Тях не ги мразим,те са жалки и смешни завалите.Нали са по-зле от нас.Уж де.
п.п.Само за пояснение.Моят приятел все-още си ми е приятел.
Айде със здраве.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Точно така като ви бръкнат в джеба ще се усетите къде ви е гьола. Стойте си на задниците в кочината. Хората в белите държави а и в Гърция на сладководни водоеми практикуват catch and reliese за това ви се чудят за какво взимате от там рибата с чувалите. Трудно е да им се обясни мизерната българска психология и вродената ни писюрщина.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Айде стига толкова 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.