ГЪРЦИ ЕВРОПЕЙЦИ НЕМА ЩО

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

onzi112
новобранец
новобранец

Re: ГЪРЦИ ЕВРОПЕЙЦИ НЕМА ЩО

Мнение от onzi112 »

И аз мразя гадните ВИЗАНТИИЦИ , но погледнете каква е разликата м/у тях и нас.
Както се казва в народната поговорка " Мже да сме мишкара ама нека да сме тешкари "
Помислете не са прави византииците за местата че са техни "общинските " , ама като някой паркира на '' ВАШЕТО " място бред блока какво става.
За това българина е на тоя хал " Моето си е мое , ама чуждото е общо "
Поздрави :drinkers: :drinkers: :drinkers:
"Да работим" - Мръсна дума !!!!
nervaa
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nervaa »

Приятел, работи дълги години на Родос ми разказва.Започнах да ходя на един местен язовир които държеше шаран и разни дребосъци.В повечето от времето прекарано там си бях сам или и някои като мен страниер,гърците предпочитат морска риба.От Общината забелязаха че има интерес към язовира и прокараха осветление,направиха беседки за пикници и го направиха райско място.И се почнааааа.Как можем за нула време да се усерем до ушите..Почнахме да палим огън кадето ни падне,лампите ги свалихме щото бяха от тия,енергоспестяващите,боклука които оставяхме след нас,камарииии.И в един момент кметството реши че със свине не ще да се разправя и забрани язовира.Дали тез византиици са прави :?
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

На 1000 %,няма място за съмнение.А върви го обясни на нашего брата това,ще циври,ще цвили че са му забранили да прави мръсотии.Изобщо няма да се замисли ЗАЩО става аджеба така.Другите все са ни виновни на нас,ние сме направо ангели.Ангели сме обаче,на мръсотията :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Гърците са долни по Default :lol: ,ама и ние сме си мизерници!А тоя скандал м-у рибари за моето,твоето място си е вечен.Аз,кат лапе щях да одавя едно друго на Батак.Кат го засилих от пъна със все видици в дълбокто :lol:
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Никога няма да уважават българите в районите на Ксанти,Кавала,Гюмюрджина,Серес,Драма -бащите и дядовците им са им вдълбали в кратуните,че българите са окупатори,грабители,зверове-насилници и изедници.Тъжното е,че наистина българската армия е окупирала от лятото на 1941 до октомври 1944 г.Беломорска Тракия и се е отнасяла много зле с гърците.През 1945-1948г.по време на гръцката гражданска война,много гръцки комунисти са избягали в България,като са разчитали,че комунистическото управление ще ги посрещне и приеме с топлота и съчувствие.Вместо това са били застрелвани още на границата,арестувани и влачени по арестите,някои от тях съдени и пращани в затвора,други /по-голямата част/са били принудително заселени в малки села в Северна България и оставени да гладуват там,под надзора на милицията,без документи,без право на работа и без средства.Отделно от това,много от колегите риболовстват там като хуни и вандали и с това допълнително засилват "добрите"чувства.
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

lovo-бай СТОЯН написа:
leeds написа:/ и с право си казват че сме цигани,колкото да е обидно и боли... ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
С кво право бе пич,та тея капути да не са нещо повече от нас А. :!: :?: :idea: За ква истина ми говориш.ИСТИНАТА Е ,ЧЕ НЕМАМЕ УПРАВНИЦИ,И ВСИЧКИ СА ДУПЕДАВЦИ. От няколко дни,започна масова кампания в Европа,за събиране на средства за подпомагане на икономиката на Гърция като държава изоставаща и на последно място по икономика в Европейският съюз :shock: Значи Гърците са зле,а пък ние сме добре-е тва ако не е педерасизъм -кво е :roll: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Не е до управници ,до манталитет и лично възпитание на нацията е колега ...ние не можем да пазим нашето нашата си природа нашите реки язовири...,говорех за това че много малко от нас си събираме боклука след риболов да не кажа, че има колеги които и чуждите "лайна" събират ,само и само да е чисто за тези след нас или до следващия излет.За това говорех а не за гърците като нация.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

onzi112 написа: Помислете не са прави византииците за местата че са техни "общинските " , ама като някой паркира на '' ВАШЕТО " място бред блока какво става.
Аз знам,разбива ти се буркан с червени чушки в предния джам!Без да искам паркирах на такова "чуждо" място. :)
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
leeds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от leeds »

nervaa написа:Приятел, работи дълги години на Родос ми разказва.Започнах да ходя на един местен язовир които държеше шаран и разни дребосъци.В повечето от времето прекарано там си бях сам или и някои като мен страниер,гърците предпочитат морска риба.От Общината забелязаха че има интерес към язовира и прокараха осветление,направиха беседки за пикници и го направиха райско място.И се почнааааа.Как можем за нула време да се усерем до ушите..Почнахме да палим огън кадето ни падне,лампите ги свалихме щото бяха от тия,енергоспестяващите,боклука които оставяхме след нас,камарииии.И в един момент кметството реши че със свине не ще да се разправя и забрани язовира.Дали тез византиици са прави :?
А точно за това говорех и аз .....И КАКВО НИ ПРЕЧИ НА НАС ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ПРАВИЛАТА !!!! Събери си боклука и го хвърли в контейнер за това :( :( че онзи ден като видях р.Искър каква беше и какво плуваше в нея ми се плачеше
Последно промяна от leeds на Пон Фев 22, 2010 10:53 pm, променено общо 1 път.
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
Аватар
val
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от val »

Интересна тема се е заформила.
За гърците няма какво да се коментира. Имат си някакви правила и си ги спазват доколкото могат. Според мен не Ви прави чест да ги хулите и ненавиждате. Начинът ни на мислене , че чуждото е общо и всеки може да си задели от него ще доведе и до рестриктивни мерки. Какви ще са само може да се гадае.
Аз лично не съм фен на гръцките водоеми.
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Тая тема отдавна не е за "Моя риболовен излет" :!:
starcho
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от starcho »

Момчетата са попаднали на гаднярчета с 1 гънка на мозъка-очаквайте националистични помии,нищо ново под небето,но неприятно.Завиждат гърчолята,не можаха да ни вземат през всичките векове иняма да успеят.Реминисценсии,минало незабравимо,възпитание,византийщина.Чели ли сте Зорба,щото е класика!Простаците са световно бедствие и с регионален привкус и украса,ама са си простаци.Унас наспорил Господ подобаващо количество.
Аватар
Тони 72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Тони 72 »

Имам информация, че в област Драма е забранен сладководния риболов. В област Ксанти е бил разрешен, но се обмисля въвеждането на такса от 70евро седмично.
Наслука!
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

Аз да ви разкажа накратко една случка,съвсем прясна-отпреди няколко дни.
Докато шофирах към Кавала,пътувайки все-още през България,мой приятел на няколко пъти успя да си метне фаса през прозореца,въпреки забележките от моя страна,с извинението,че не ще да ми цапа пепелника.Тъй.Дотук всичко нормално.По Европейски така да се каже,защото нали ние Българите сме едни от най-изявените Европейци.
Минахме границата.Аверчето пак си припали цигарка,отново я засили през джама,но още докато фаса летеше,той се сепна/че и направо стресна/ и ококорен промълви:
-Малий,какво направих!Забравих,че сме в Гърция,а тук не може да се хвърлят фасове и отпадъци.Види ли ни някой-жална ни майка!
За чистота в Гърция и не само там или по-скоро за мизерията в Родината ни не ми се говори,нито пък за траповете по пътищата.
Премълчах си,но оттогава все нещо ме човърка и мине-не мине ден все се присещам и се замислям,ей тъй-на щото си нямам работа сигурно...
Че тъй де-първо мислете,после Ги мразете.Гърците.Турците.Сърбите.То май не останаха немразени наоколо.А!Имало бе-Румънците.Тях не ги мразим,те са жалки и смешни завалите.Нали са по-зле от нас.Уж де.
п.п.Само за пояснение.Моят приятел все-още си ми е приятел.
Айде със здраве.
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
lefera1
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от lefera1 »

Точно така като ви бръкнат в джеба ще се усетите къде ви е гьола. Стойте си на задниците в кочината. Хората в белите държави а и в Гърция на сладководни водоеми практикуват catch and reliese за това ви се чудят за какво взимате от там рибата с чувалите. Трудно е да им се обясни мизерната българска психология и вродената ни писюрщина.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Айде стига толкова :axe:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Заключено

Обратно към “Разни”