Новия сезон-слука и професионална етика

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Новия сезон-слука и професионална етика

Мнение от krokibg »

lusienn написа:8) ТЪПОТИЯ ДО ШИЯ :( :shock: :o 8) по гледни го ония :roll: от предишното мнение,аз съм скрита лимонка :roll: :oops: :arrow:
:smt064 Щом си рекъл :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Franko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Franko »

Ей Кроки и тези дни ги изпуснайме.Другите обаче трябва да ги отчетем в успешни :lol: :lol: :lol: :lol:сом и други.... :lol:
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
cenovec
новобранец
новобранец

Мнение от cenovec »

здравеите колеги и аз сам на мнение че колегите които ловят на тролинг не трябжа да създават неохотство на колегите шаранжии понеже и аз сам много запален шаранджия но жсе пак трябва да имаме в превид че в днешно време за да уловиш шаран се иска голяма доза слука и много захранка а тя събира и много дребна риба а както всички знаем хищните риби са там където има какво да ядат.И колегите които ги ловят знаят че там имат по голяма слука. В КРАИНА СМЕТКА всеки се бори да улови някаква риба затова мисля че в тази дилема никои нее прев.
danik2564
новобранец
новобранец

Re: Новия сезон-слука и префесионална етика

Мнение от danik2564 »

IDA написа:Няколко пъти съм изказвал мнение по отношение на лодките- КАТЕГОРИЧНА ЗАБРАНА НА ПОЛЗВАНЕТО НА ЛОДКИ, ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА, ЗА РИБОЛОВ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ ВОДОЕМИ :idea: :idea: :idea: След разрешаването да се ползват лодки, започна и е на път да приключи, масовото обезрибяване на големите водоеми ( с мрежи и ток) :evil:
A гь
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”