Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
Re: BG Рибалка
здр,може ли некои да ми помогне.Значи копирах си профила от бг рибалката в руската версия и сичко си беше наред играта трагна обаче после като си сложих профила на бг рибалката ми дава ерор ??

Супер е играта!!!!
До преди малко, играех на старата версия...но, отсега нататък съм на новата.
На Янтра, късам рибата...
Имах малък проблем, със записа на играта,
но го оправих.... 
До преди малко, играех на старата версия...но, отсега нататък съм на новата.

Имах малък проблем, със записа на играта,

Абе тия размери в клевалката максималните доколко са вярни. няколко пъти хващам шарани по 36 кила (максималния е 35) но реших че има някакъв процент над максималния размер. Ама сега хванах един почти 39 кг.
, та затова питам.

Възможно е да хванеш някой риба с около 10% по голямо тегло от посоченото в клевалката,но това не се случва толкова често,за това трябва да си късметлия малко

здравейте станах почти професионалист
изкарах "Моруна" 350.223 кг. на делтата на дунав ама едно не мога да разбера как се прави таз подхранка бе ей ... натискам хвърли .. после пак ми пише 10
помогнете моля 

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
След като си дал смеси, "чукваш" двапъти на избраната захранка и прозорецът се скрива. После само с клавиша О (не нула) хвърляш ... Успехiupeco написа:здравейте станах почти професионалистизкарах "Моруна" 350.223 кг. на делтата на дунав ама едно не мога да разбера как се прави таз подхранка бе ей ... натискам хвърли .. после пак ми пише 10
помогнете моля
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
много благодаря

здрасти отново искам да ви попитам как да си поправям нещата например пръчката че ми е на 23%
кажете моля .. че не ща да купувам нова ..
мерси предварително 

кажете моля .. че не ща да купувам нова ..

Привет ви!
Бих искал да попитам относно алкохола в играта,аджеба за какво служи дава ли някакви бонуси в самата игра или е просто за пиниз
)))
Същия въпрос и относно надписването на пръчките
))
Бих искал да попитам относно алкохола в играта,аджеба за какво служи дава ли някакви бонуси в самата игра или е просто за пиниз

Същия въпрос и относно надписването на пръчките

-
- вече хвърля и на тежко
Пръчката се ремонтира с т.н."ремонтен комплект",но той не се купува,а се печели понякога на турнири (нещо много рядко)и се ползва само за един ремонт.Така че спасение няма,трябва да се купува нов!iupeco написа:здрасти отново искам да ви попитам как да си поправям нещата например пръчката че ми е на 23%![]()
кажете моля .. че не ща да купувам нова ..мерси предварително
Употребата на алкохол увеличава точките опит.Колкото си по-пиян,толкова повече опит получаваш за уловената риба.Но ВНИМВАЙ!!,ако рибатчето ти се алкохолизира ще имаш големи проблеми.За повече информация чети назад по форума!la_hate написа:Привет ви!
Бих искал да попитам относно алкохола в играта,аджеба за какво служи дава ли някакви бонуси в самата игра или е просто за пиниз)))
Същия въпрос и относно надписването на пръчките))
А надписването на въдиците си е чисто за пиниз.Може би в онлайн режим има някакво значение,но аз не съм играл онлайн.
Наслука!!

-
- научил се да хвърля
кажте некаква блесна за щука
хора напих си човека щото видях че дава повече опит като е пиян ... амааа ся само пише "лошо ми е" и седи гладен ... като дам да го храня пише искам да Пийна
помогнете 

- stoilkatastz
- ще става разбирач
Изтарвал си го да се нафиркаiupeco написа:хора напих си човека щото видях че дава повече опит като е пиян ... амааа ся само пише "лошо ми е" и седи гладен ... като дам да го храня пише искам да Пийнапомогнете

остави играта включена и иди пийни кафе по центъра - като се прибереш на твоя човек махмурлука му е миналiupeco написа:хора напих си човека щото видях че дава повече опит като е пиян ... амааа ся само пише "лошо ми е" и седи гладен ... като дам да го храня пише искам да Пийнапомогнете

Когато дигам разяд за пове4е пари ли ги оценяват...?