BG Рибалка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Trout
фен клуб-скобар

Re: BG Рибалка

Мнение от Trout »

здр,може ли некои да ми помогне.Значи копирах си профила от бг рибалката в руската версия и сичко си беше наред играта трагна обаче после като си сложих профила на бг рибалката ми дава ерор ??
Изображение
фен клуб-скобар
atolco
новобранец
новобранец

Мнение от atolco »

Супер е играта!!!!
До преди малко, играех на старата версия...но, отсега нататък съм на новата. :) На Янтра, късам рибата... :D
Имах малък проблем, със записа на играта, :( но го оправих.... :D
monopola
новобранец
новобранец

Мнение от monopola »

Абе тия размери в клевалката максималните доколко са вярни. няколко пъти хващам шарани по 36 кила (максималния е 35) но реших че има някакъв процент над максималния размер. Ама сега хванах един почти 39 кг. :), та затова питам.
ico07
новобранец
новобранец

Мнение от ico07 »

Възможно е да хванеш някой риба с около 10% по голямо тегло от посоченото в клевалката,но това не се случва толкова често,за това трябва да си късметлия малко :D :D :D
iupeco
новобранец
новобранец

Мнение от iupeco »

здравейте станах почти професионалист :) изкарах "Моруна" 350.223 кг. на делтата на дунав ама едно не мога да разбера как се прави таз подхранка бе ей ... натискам хвърли .. после пак ми пише 10 :( помогнете моля :)
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

iupeco написа:здравейте станах почти професионалист :) изкарах "Моруна" 350.223 кг. на делтата на дунав ама едно не мога да разбера как се прави таз подхранка бе ей ... натискам хвърли .. после пак ми пише 10 :( помогнете моля :)
След като си дал смеси, "чукваш" двапъти на избраната захранка и прозорецът се скрива. После само с клавиша О (не нула) хвърляш ... Успех
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
iupeco
новобранец
новобранец

Мнение от iupeco »

много благодаря :D :finga:
iupeco
новобранец
новобранец

Мнение от iupeco »

здрасти отново искам да ви попитам как да си поправям нещата например пръчката че ми е на 23% :(
кажете моля .. че не ща да купувам нова .. :) мерси предварително :)
la_hate
новобранец
новобранец

Мнение от la_hate »

Привет ви!
Бих искал да попитам относно алкохола в играта,аджеба за какво служи дава ли някакви бонуси в самата игра или е просто за пиниз :))))
Същия въпрос и относно надписването на пръчките :)))
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

iupeco написа:здрасти отново искам да ви попитам как да си поправям нещата например пръчката че ми е на 23% :(
кажете моля .. че не ща да купувам нова .. :) мерси предварително :)
Пръчката се ремонтира с т.н."ремонтен комплект",но той не се купува,а се печели понякога на турнири (нещо много рядко)и се ползва само за един ремонт.Така че спасение няма,трябва да се купува нов!
la_hate написа:Привет ви!
Бих искал да попитам относно алкохола в играта,аджеба за какво служи дава ли някакви бонуси в самата игра или е просто за пиниз :))))
Същия въпрос и относно надписването на пръчките :)))
Употребата на алкохол увеличава точките опит.Колкото си по-пиян,толкова повече опит получаваш за уловената риба.Но ВНИМВАЙ!!,ако рибатчето ти се алкохолизира ще имаш големи проблеми.За повече информация чети назад по форума!
А надписването на въдиците си е чисто за пиниз.Може би в онлайн режим има някакво значение,но аз не съм играл онлайн.
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
tubusa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tubusa »

кажте некаква блесна за щука
iupeco
новобранец
новобранец

Мнение от iupeco »

хора напих си човека щото видях че дава повече опит като е пиян ... амааа ся само пише "лошо ми е" и седи гладен ... като дам да го храня пише искам да Пийна :axe: помогнете :(
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

iupeco написа:хора напих си човека щото видях че дава повече опит като е пиян ... амааа ся само пише "лошо ми е" и седи гладен ... като дам да го храня пише искам да Пийна :axe: помогнете :(
Изтарвал си го да се нафирка :lol: .сега според мен ако нямаш рибена чорба да го храниш отиди в ресторанта и го храни там с ананас например ще се оправи след време.
gogoltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogoltd »

iupeco написа:хора напих си човека щото видях че дава повече опит като е пиян ... амааа ся само пише "лошо ми е" и седи гладен ... като дам да го храня пише искам да Пийна :axe: помогнете :(
остави играта включена и иди пийни кафе по центъра - като се прибереш на твоя човек махмурлука му е минал :) трябват му няколко игрови дена за да си оправи главата :drinkers:
naslukaa
новобранец
новобранец

Мнение от naslukaa »

Когато дигам разяд за пове4е пари ли ги оценяват...?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”