Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Транспорт от Англия
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Транспорт от Англия
А тези цени в uk с ДДС ли са? Някой купувал ли е от там. Защото понякога има изненади.didooo написа:ако мойе едно сравнение ама сами си го направете http://www.ronhalemarine.co.uk/superbas ... _Outboards и http://www.yamahapoint.com/ забележете 2,6 мотора колко е на единия сайт и колко е надругия лирата е 2.19 за тези които искат да сметнат
-
- новобранец
тъпата истина е ,че в БГ няма реална конкуренция! жалко ! още по жалко е ,че е така във всяка една област на родната действителност.
нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
- patter
- вече хвърля и на тежко
Дълго време си мислих дали да пиша по тази тема, но не се сдържах.
Всичко, което пишете тук хем е вярно, хем не е.
Въпросната Yamaha F2.5AMHS от въпросния сайт в момента наистина е евтина, но пък е и намалена. Бързо търсене в нета:
цена в UK 630 паунда = 1380лв
цена в DE 729 Евро = 1420 (това е пак с намаление от 830 Евро - 1618лв)
цена в БГ 1682лв
Какво излиза, че нашите цени не са чак толкова по-различни от цените в Германия (говоря за цените без намаленията). В Англия са по-евтини, ама там са по-евтини не само от цените тук, ами и от цените в Германия. Това не е случайно, всички двигатели Ямаха за Европа минават през Англия и за Англия специално цените са префенциални.
Нямало конкуренция в БГ ... ами от къде да има ? Кое създава конкуренцията ? За да има конкуренция, трябва да има ПАЗАР ! В България пазар няма.
Вярно е, че доста неща ако си ги купиш от чужбина излизат по-евтино, и затова който може (не че е трудно) си ги купува от чужбина. В това няма нищо лошо - и 100лв спестени са си 100лв
Темата е много хубава, само дето негативизмът в нея е прекалено много. Търговците в България не са виновни затова, че са търговци в България
Всичко, което пишете тук хем е вярно, хем не е.
Въпросната Yamaha F2.5AMHS от въпросния сайт в момента наистина е евтина, но пък е и намалена. Бързо търсене в нета:
цена в UK 630 паунда = 1380лв
цена в DE 729 Евро = 1420 (това е пак с намаление от 830 Евро - 1618лв)
цена в БГ 1682лв
Какво излиза, че нашите цени не са чак толкова по-различни от цените в Германия (говоря за цените без намаленията). В Англия са по-евтини, ама там са по-евтини не само от цените тук, ами и от цените в Германия. Това не е случайно, всички двигатели Ямаха за Европа минават през Англия и за Англия специално цените са префенциални.
Нямало конкуренция в БГ ... ами от къде да има ? Кое създава конкуренцията ? За да има конкуренция, трябва да има ПАЗАР ! В България пазар няма.
Вярно е, че доста неща ако си ги купиш от чужбина излизат по-евтино, и затова който може (не че е трудно) си ги купува от чужбина. В това няма нищо лошо - и 100лв спестени са си 100лв

Темата е много хубава, само дето негативизмът в нея е прекалено много. Търговците в България не са виновни затова, че са търговци в България

Искам да кажа , че за мен нее важно от къде е стоката стига цената и качеството да ме устройват

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Защо не давате примери с Mercury, a само с Yamaha.didooo написа:Така е има доза негативизъм , но той е породен от наглото отношение на търговците към копувачите , любезност има само като си готов да ги ''позлатиш'' .Като цяло аз съм ЗА ПАЗАРУВАНЕТО ОТ НАВЪН . И ако ямаха от Англия излиза по-евтино значи от там трябва да е , ако меркури излиза по-евтино от Русия значи оттам , и тнт и тнт .
Искам да кажа , че за мен нее важно от къде е стоката стига цената и качеството да ме устройват
Защото колега няма никакво значение от марката на стоката необсъждаме конкретни марки и стоки , а кое откаде и как да ти излезе по-евтино (и да е по-качествено де) , независимо дали става вапрос за двигател ,лодка, воблери или каквото там се сетиш
АБЕ НАКРАЯ ЩЕ ВЗЕМА ДА ПУСНА ЕДНА ТАКАВА ТЕМА и знам , че така мноооооого хора ще я посещават и ще са благодарни на колегите си ,които са им помогнали като приятели (а не като приятели които имат кирия от това)
АБЕ НАКРАЯ ЩЕ ВЗЕМА ДА ПУСНА ЕДНА ТАКАВА ТЕМА и знам , че така мноооооого хора ще я посещават и ще са благодарни на колегите си ,които са им помогнали като приятели (а не като приятели които имат кирия от това)
Еми да вземем да пуснем конкретна ТЕМА като например ''САВЕТИ ЗА ПАЗАРУВАНЕ НА НАЙ НИСКИ ЦЕНИ'' в която всеки да споделя наблюдения и да дава примери (може и да се препоръчват фирни в БГ , не само от чужбина) .Апак знае ли човек може и да се укаже много полезна тема.
Прав си колега в дадена тема трябва да се пише по темата
Прав си колега в дадена тема трябва да се пише по темата