Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Днес бях на дигата на Панчарево, такъв панаир не бях виждал.По цялата дига беше пълно с колеги, на острова също имаше двама човека.От това което видях улова беше каракуда, но сравнително слабо в сравнение с миналата година.Питах и за 17 килограмовия шаран обаче никой нищо не знаеше а и нямаше шаранджии та си мисля, че е само лафче.
п.п. Някой да знае какво е имало на устието на Панчарево? Като минах видях много хора със зелени тениски, може би състезание е било.
п.п. Някой да знае какво е имало на устието на Панчарево? Като минах видях много хора със зелени тениски, може би състезание е било.
-
- разбира нещата
Малко инфо за искъра... днеска ходихме до там и просто реката не става за риболов... МНОГО,ама наистина много голяма и мътна.
тоест разрешен е
На Чепинци тръгна ли рибата най-накрая ?
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- научил се да хвърля
значи не е ясно за шарана
- jasonsmith
- разбира нещата
С повече захранка имаш шанс да хванеш няколко уклея, и евентуално някоя баба и ако си вече късметлия - платика, но не бъди оптимист за голям риболов..Ribko написа:На Чепинци тръгна ли рибата най-накрая ?
- szhristov
- ще става разбирач

Привет,
...за шарана... без да влагам нищо лично

Хора

Болно ми е от тая цялата работа, но ...това е положението

Поздрави

...и наслука
Абсолютно вярно !!!jasonsmith написа:С повече захранка имаш шанс да хванеш няколко уклея, и евентуално някоя баба и ако си вече късметлия - платика, но не бъди оптимист за голям риболов..Ribko написа:На Чепинци тръгна ли рибата най-накрая ?

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
В събота, 01.05. бях на Панчарево, от страната на трибуните, активен беше дребен костур, на торен на плувка, дистанция около 20 метра, колеги до мен ловяха дребна бабушка на бял.Водата е много студена и захранката не събра риба пред мен, уклей, който беше целта на излета въобще не се появи.Много хора, лодки и моторници, а върхът беше някакво мероприятие около моста на Бистришката река с обедна дискотека и грохот, който озвучи цялото дефиле.Боклуци има в изобилие, събрах една торба, но това е нищо в сравнение с останалото по брега.
Панчарево
Днес уж делничен ден ама..

Най-интересното беше, че за 30-40 минути в които бях там нито един колега не видях да хваща риба.Водата беше паднала значително, но предполагам ще се качи пак.От ВЕЦ-а са казали, че няма да го спират в следващите два месеца което само по себе си е добра новина.Миналата и по-миналата година точно когато рибата си хвърляше хайвера спадаха езерото и хайвера оставаше на сухо, тази година нямало да бъде така.Иначе по думите на колегите каракудата(колкото и нарядко да е) дава повече на троха и по-малко на торен.

Най-интересното беше, че за 30-40 минути в които бях там нито един колега не видях да хваща риба.Водата беше паднала значително, но предполагам ще се качи пак.От ВЕЦ-а са казали, че няма да го спират в следващите два месеца което само по себе си е добра новина.Миналата и по-миналата година точно когато рибата си хвърляше хайвера спадаха езерото и хайвера оставаше на сухо, тази година нямало да бъде така.Иначе по думите на колегите каракудата(колкото и нарядко да е) дава повече на троха и по-малко на торен.
здравейте колеги,
Малко инфо.Миналата събота и неделя бях на едно много приятно язовирче до Сливница - пръчката по 7 лева и рибата не се плаща.Уникална природа преспахме ядохме пихме и се веселихме.До тук с хубавите неща - сега за рибата.За 24 часа хванахме 1 шаран и еднин сом.Шаранчето около 2-2,500 а сомчето около 0,800 - Определено има риба там ама е много малко и не кълве изобщо.Трябва да преспиш със сигурност за да удариш нещо.Аз лично мисля да не повтарям там .
Един мой колега е ходил на Слаковци по същото време - при него по зле - само червеноперка ..........
Някой ходил ли е скоро на 777 - да даде малко инфо че мисля утре да ходя там?
Поздрави
Логистик

Малко инфо.Миналата събота и неделя бях на едно много приятно язовирче до Сливница - пръчката по 7 лева и рибата не се плаща.Уникална природа преспахме ядохме пихме и се веселихме.До тук с хубавите неща - сега за рибата.За 24 часа хванахме 1 шаран и еднин сом.Шаранчето около 2-2,500 а сомчето около 0,800 - Определено има риба там ама е много малко и не кълве изобщо.Трябва да преспиш със сигурност за да удариш нещо.Аз лично мисля да не повтарям там .
Един мой колега е ходил на Слаковци по същото време - при него по зле - само червеноперка ..........
Някой ходил ли е скоро на 777 - да даде малко инфо че мисля утре да ходя там?
Поздрави
Логистик

- TRAP
- ще става разбирач
На 777 пъстървите вече кълват само сутрин рано ,че нали се сещаш тия жеги.И инцидентно някое шаранче, амурче и каракуда.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Кога си ходил колега, каква стръв и на каква кука - дай малко по подробна информация - дълбочина места т.н.

- TRAP
- ще става разбирач
Вчера ходих на стръв бял.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Мерси за инфото пак