Team ZANDER за зандери на Сопот :)

Модератори: bobopeli, sapuna

Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Re: Team ZANDER за зандери на Сопот :)

Мнение от Dimy »

от иара ни казаха 300м от стената и 300м след моста посока стената / него не го знам каде е / може и за носа да са имали в предвид и да не съм ги разбрал
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Изключителни снимки на един успешен риболов. Евала :smt023
esox_hunter
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от esox_hunter »

veso1968 написа: Носа на Голяма Железна е границата ,поне така ми казаха ИАРА-джийте. Страхотен пример давате, няма що. Пък гледам колегите се кефя,т ма то както са казали хората "крадеца вика, дръжте крадеца" :mrgreen:
На някой нещо му били казали някой си нещо си мислел и т.н. :wink: Голяма Железна нищо не ми говори!? :roll: Повярвай ми ако ИАРА-джиите бяха там първо тях щяхме да питаме къде може и къде не може. А още по лесно ако си бяха обозначили зоната с шамандури табели Също ако си бяха направили труда поне да формулират зоната в заповедта .
Коелгите, които питахме никои не знаеше конкретно и вдигаха рамене. Впрочем язовира е доста пълен с вода...
И какво толкова откраднахме :wink: :D ... може би един хубав излет, щот риба не сме :wink:
veso1968 написа:Аз финално бих добавил ,че вадите риби във ЗАБРАНЕНА зона ,което автоматично ви прави БРАКОНИЕРИ :axe:
Това си е твое мнение направено на база "някой ми каза" и "така ми се струва по снимките" и пр. :wink:
До одеве не бях сигурен, но вече ясно прозира опит за заяждане :?
"Sometimes люл, sometimes win"
/Стоичков/
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

esox_hunter написа:
veso1968 написа: Носа на Голяма Железна е границата ,поне така ми казаха ИАРА-джийте. Страхотен пример давате, няма що. Пък гледам колегите се кефя,т ма то както са казали хората "крадеца вика, дръжте крадеца" :mrgreen:
На някой нещо му били казали някой си нещо си мислел и т.н. :wink: Голяма Железна нищо не ми говори!? :roll: Повярвай ми ако ИАРА-джиите бяха там първо тях щяхме да питаме къде може и къде не може. А още по лесно ако си бяха обозначили зоната с шамандури табели Също ако си бяха направили труда поне да формулират зоната в заповедта .
Коелгите, които питахме никои не знаеше конкретно и вдигаха рамене. Впрочем язовира е доста пълен с вода...
И какво толкова откраднахме :wink: :D ... може би един хубав излет, щот риба не сме :wink:
veso1968 написа:Аз финално бих добавил ,че вадите риби във ЗАБРАНЕНА зона ,което автоматично ви прави БРАКОНИЕРИ :axe:
Това си е твое мнение направено на база "някой ми каза" и "така ми се струва по снимките" и пр. :wink:
До одеве не бях сигурен, но вече ясно прозира опит за заяждане :?
Я ги мани комплексарите и да не ти пука !
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
joko75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от joko75 »

Хората отишли,направили си излета,хванали по някоя рибка,пуснали я обратно,споделят с нас и какво става-появява се някой и с извинение но такова м..... на всичко.
Ако колегите са направили грешка тя най вероятно е била от незнание или неволно,все пак трудно може да разбереш къде е границата на забраненото и разрешеното без видими маркировки.
А на колегата veso1968, да ти кажа не ти прави чест да обвиняваш без доказателства пък и не ти е работа, мисля.
Браво за излета.
veso1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от veso1968 »

До одеве не бях сигурен, но вече ясно прозира опит за заяждане :?[/quote]
Ако мисълта, че се заяждам със теб :shock: ,прави масаж на гузната ти съвест , :wink: то нека бъде така. А иначе репортажчето никак не е случайно :arrow: :idea: :idea: :idea: :D
veso1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от veso1968 »

Я ги мани комплексарите и да не ти пука ![/quote]
Пич, незнам какви комплекси имаш впредвид :?: :?: :?: ,но ако бъдеш по точен може и да ти отговоря :idea: :wink:
veso1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от veso1968 »

joko75 написа:Хората отишли,направили си излета,хванали по някоя рибка,пуснали я обратно,споделят с нас и какво става-появява се някой и с извинение но такова м..... на всичко.
Ако колегите са направили грешка тя най вероятно е била от незнание или неволно,все пак трудно може да разбереш къде е границата на забраненото и разрешеното без видими маркировки.
А на колегата veso1968, да ти кажа не ти прави чест да обвиняваш без доказателства пък и не ти е работа, мисля.
Браво за излета.
Явно мисленето не ти е силната страна. :idea: Форума е точно за това ,човек да изказва своето мнение
:D
esox_hunter
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от esox_hunter »

veso1968 написа: Ако мисълта, че се заяждам със теб :shock: ,прави масаж на гузната ти съвест , :wink: то нека бъде така....
:!: :?: :shock: ... без коментар :wink: :lol:
veso1968 написа: А иначе репортажчето никак не е случайно :arrow: :idea: :idea: :idea: :D
А ти го правиш живо...репортажчето :D :D :D

Приятно ме е темата да е сред най-четените, но все пак по-добре да не спамиш по нея :wink: Каза каквото имаше аз ти отговорих културно, останалото е излишно (спам).
Явно нещо ти е криво за ди ти се пооправи настроението вземи иди малко някъде за риба и ще гледаш на света с други очи :wink: :D
/Стоичков/
veso1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от veso1968 »

Щом казваш :D
joko75
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от joko75 »

veso1968,на шоумен ли се правиш или нещо не ти достига :lol:
veso1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от veso1968 »

joko75 написа:veso1968,на шоумен ли се правиш или нещо не ти достига :lol:
Ти как мислиш :?: :?: :?: ..................... ако ти се отдава де :idea: :idea: :idea: :arrow: :wink:
kmetasf
новобранец
новобранец

Мнение от kmetasf »

Страхотен излет.
Браво колеги.
"GALIDO "TEAM
Фори
новобранец
новобранец

Мнение от Фори »

Знаех си че трябваше да сляза да ви кажа едно здрасти. Познайте кой към 2-3 следобяд мина покрай вас с един бял каяк :D
Бай дъ уей. В наредбата в която се дефинира зоната за естественото размножаване на рибата се споменава 100 м от стената. Колкото и тъпо звучи устието не е забранено. А под стената на гребната база няколко хиляди бабушки си хвърляха хайвера и направих забележка на поне трима души че хвърляха плувки директно в ятото. А костура и бялата риба отдавна са си измяткали хайвера, така че и от морална гледна точка колегите са чисти.
esox_hunter
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от esox_hunter »

Фори написа:Знаех си че трябваше да сляза да ви кажа едно здрасти. Познайте кой към 2-3 следобяд мина покрай вас с един бял каяк :D ....
Аааа видяхме ние каякар :D ...трябваше да слезеш да пием по биричка имаше достатъчно :drinkers: :D
Другия път не ни подминавай, почерпка се ще се намери :wink: :D
/Стоичков/
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”